** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (22)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Vas, cred ca cel mai bine ar fi sa trimiti pag. din almanah pe adresa comuna de mail... ca sa o putem vedea toate cele interesate sa nu te stresam pe tine de-o mie de ori!!! Mersi

PS: Do not disturb!!! M-am apucat sa "devorez" (a se citi downloadez) tot ce este pe mailul comun!!! De-abia astept!!! Sper ca in entuziasmul meu, sa nu downloadez si ce am trimis chiar eu!!!

POZA Bebe Antonio din Sapt.16
Andrada 25+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Salut fetele!

In legatura cu nr de telefon: NU m-am gandit nici o clipa sa il scriem pe lista de la inceputul capitolului. Era vorba de pagina de mail comun . (mai_iunie2007@yahoo.com ) sau pe PM. Acolo avem doar noi accesul!

Vas daca apuci sa scanezi pagina respectiva te rog sa o pui pe adresa de mail comuna ca vreau sa calculez si eu. Nu mai am rabdare pana la eco!

Acum am vazut ca e parola de la mail pe contul Venus. Ma duc sa o iau si eu si sa vad ce ne-a trimis petit_ange pe mail! Eu dimineata cand am citit am incercat sa intru ca Andrada, cu parola de la Venus2007 dar nu mergea .

Gina imi pare tare rau ca iarasi treci printr-o experienta asa de grea. Odata si odata tot o sa castigi batalia asta si atunci abia astept sa ne spui si sa te felicit din tot sufletul.

La mine vad ca bebe misca de dimineata, e foarte voios. Oricum si dimineata pe la 4 era saltaret si am reusit sa ma enervez la ora aia si pe sotulica( s-a trezit si hop a pus o mana pe burtica mea. Plus ca a mai si inceput sa vb cu bebe . Si credeti-ma ca atunci l-am simtit si pe bebe cum salta prin burtica , de a trebuit sa schimb pozitia ca nu se mai putea. Sa nu mai zic ca mi-a sarit tot somnul si muream de ciuda ca nu mai pot sa adorm la loc. )

Aseara am vazut o emisune despre nasterea naturala, si arata scene foarte clare. La finalul emisiunii am hotarat amandoi de comun acord ca nu vreau sa intre si sotul meu in sala de nastere (oricum ar fi ea :naturala , cu epidurala sau cezariana). La voi o sa asiste sotul la nastere? Ati discutat deja?

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Cum ma log-ez ca Venus, cine-mi zice va rog?

Asa creste bebe

Si asa creste burtica mea

Mergi la inceput

Ralucami, la mine nu va sista sotul din doua mari motive:

1.) Nu ar fi in stare!!!

2.) E posibil sa-i ia la bataie pe dr. si asistente daca vede ca sufar prea tare...

Asa ca va astepta afara "linistit"

PS: Si sincer... si mie imi convine mai mult fara el, ca asa ar trebui sa-i port si lui de grija in mom. alea!!!

Petit-Ange, multumim mult pentru fisierele atasate... mai ales pt. carti!!!

Andrada 25+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

madi, mie nu mi-a spus nimeni pana acum ca nu as putea sa nasc natural. Si pentru asta am si optat. Asa cum sotului meu i se parea greu de imaginat ca un bebe ar avea loc in corpul meu de 46kg, (nici acum nu prea e convins cum reuseste), asa cred ca si corpul va stii sa reactioneze in momentele acelea. hai sa ne gandim la chinezoaice sau japoneze, ele cat sunt de mici? Ce ar fi sa faca toate cezariana? In cazul in care ar fi nevoie de cezariana, asta e, dar nu cred ca va fi oricum din cauza inaltimii. Stie Dumnezeu cum ne-a creat pe toti sa functionam asa cum trebuie. Eu am mare incredere ca va fi bine, si isi va face loc bebe sa iasa la lumina.
Am si eu o intrebare. Pana acum nu am purtat sutien, iar de vreo saptamana mi-am luat o bustiera, si spre surprinderea mea mi-au aparut vergeturi sub sani, nu sunt mari vreo doua vinisoare, dar am impresia ca bustiera a actionat aiurea. E POSIBIL? SA MAI PORT? AM CAM INTRAT IN PANICA. Dehhhh, primele semne pe care le experimentez.

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Ralucami, eu cind eram min Romania tot asta am cintat - ce pacat ca aici nu ne lasa cu sotul, cum sa fac sa vina si el etc...

Acum am inteles ca in unele spitale e voie, si totusi am prietene care n-au vrut...Si stiu si niste tipi care n-au vrut... Ele se pling ca e prea degradanta postura, ca atunci cind impingi se intimpla fel de fel de "accidente". Ei spun ca li s-ar taia fanteziile sexuale dupa o astfel de imagine...

Pe de alta parte, in cladirea in care locuim acum sta un cuplu de nemti de 50 de ani si ei ne-au povestit (el mai ales!) ca nasterea copiilor lui a fost cel mai frumos lucru la care el a asistat vreodata, ca a plins! (chiar si cind a povestit i s-au umezit ochii, a fost emotionant!). Si mai stiu astfel de povesti. Mai exista si nenumarate argumente legate de beneficiile implicarii tatalui.

Sincer, eu nu-mi doresc sa "dispar" pentru o saptamina, timp in care el "se bucura" si hop - vin acasa cu "pachetul"! De asta i-am zis sotului meu din start ca mergem impreuna, si el n-a discutat niciodata chestia.

Acum e drept ca recent am rasfoit un album intr-o librarie, cu imagini ale nasterii extrem de...explicite, si s-a cam ingrozit! I-am zis ca oricum sta linga capul meu, nu vede el asa frontal ce se intimpla, dar era alb la fata marturisesc!

Sper sa-i treaca pina atunci, ca eu nu m-am razgindit! O sa facem si niste cursuri in trimestrul 3, ne duce si la spital sa ne arate saloanele etc!

Asta simt eu acum, Ralu, dar poate dupa ce citim ce mai scriu alte fete si mai ales mamici, ma razgindesc

Asa creste bebe

Si asa creste burtica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Daca asista la nastere...DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

La bb1 m-am tot gandit io si razgandit..si luasem noi in calcul sa nasc noaptea cand mi-a spus dr ca e mai liniste in spital..dar ghinion chiar daca am nascut cu 2 saptamani mai devreme nasteam si mai devreme cu cateva jumatati de ora..dar nuuu..ca erau mesele ocupate . Inghesuiala ca la balamuc era in sala de nasteri.

Acum, nici nu se pune problema. Se creeaza o legatura super intre toti participantii

Eh, acu s-a creeat si la Gaza mik chiar si dupa 6 zile..dar fiecare cu pasarele sau stolurile

EDIT: ca mi-am adus aminte..de cand citesc forumul asta mi-am dat seama ca dupa nasterea/aparitia unui copil viata de cuplu poate suferi 2 directii:
- sudarea si implinirea
- opusul..pana la divort.
Cauzele sunt multiple dar cunosc un cuplu, tipa a nascut la Bucur si au fost ceva complicatii cu cordonul ombilical. Tatal a trecut pana la urma de toate asitentele cele acre care-s peste tot si a fost langa mama. A fost asa marcat de eveniment, daca inainte erau fericiti acum sunt impliniti. Poate ca nu am explicat io ff bine..dar se intelege.
Mai vreti amanunte de convingere?

V-as sfatui sa nu aruncati varianta asta din start la cos, sunt spitale chiar si in ro, citeam pe forum la CF2 iar prietena mea a nascut de 2 ori la Focsani si l-a avut pe tatic alaturi, deci cu insistenta se merge.
Aveam o cunostinta, lucra in ATI, care spunea ca legal (nu descoperisem in 2004 unde scria asta) tatal ar avea dreptul sa asiste la nastere.

Mergi la inceput

Vas, ne trimiti pag. din almanah pe adresa de mail comuna??? Plsssssssss

Ah...si apropos de bustiera... vergeturile aparute dupa purtarea ei sunt doar o coincidenta!!! Stai linistita!!!

ELTEKA, ai primit instructiunile cu parola, etc???
Andrada 25+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Andrada, Pauly, multumim! acum Tudor e mai bine, i-a scazut temperatura, in schimb a inceput sa-i curga nasul si sa tuseasca. Ma bucur ca pana acum eu am scapat, n-am luat-o de la el, dar am baut la greu ceai cu miere si lamaie de ma arde stomacul de mor... da' trecem noi si peste asta!
Alina 25, nu stiam ca Filantropia mai organizeaza cursuri de prenatale... Eu le-am urmat acum 5 ani, la primul copil. Oricum, se reiau, ultima sedinta cade pe undeva in luna iunie, iulie... Mie asa mi s-a declansat nasterea... am fost asa de impresionata de un film cu desfasurarea nasterii pe care nu l-au pus la ultima sedinta, ca seara mi s-a rupt apa, la 38 de saptamani...Sa mai spuna cineva ca fetele sunt mai grabite...

Vreau si eu parola, pls...

23+ si Tudor(5.07.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Ralucami, sotul meu a nascut odata cu mine primul copil, m-a tinut de mana, m-a mangaiat, mi-a tinut masca de oxigen...a fost tare, n-a lesinat!
Ma gandesc sa repetam figura si de data asta, mai ales ca acum avem experienta!...

Si, da, a stat langa capul meu, nu vedea "campul de lupta"!

23+ si Tudor(5.07.2002)

Mergi la inceput