** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (22)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

moko gasesti haine dragute pt. noi la UNIRII aripa CALARASI et.2.Sa ai la tine cel putin 150ron.

24+

DANNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Moko, in Cocor la parter e cel mai ieftin. Raiati elastici cu terminatie sus cu siret. Eu mi-am luat de Craciun si sper sa ii mai port o luna cel putin. Costa 1 mil. La Unirii nu e nici un pantalon sub 1,2 mil. Gasesti si blugi si salopete in Cocor (cum intri mergi drept inainte si in capat o iei putin in stanga (unde au si lenjerie din aia ciudata).

Anca, 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina25 spune:

Salutare burticute,

Spre rusinea mea nu am mai scris nici eu de multisor dar am citit totul din umbra.Eu acum il simt foarte bine pe bb chiar si cand merg pe strada ,este foarte agitat.Ne-am gandit si noi la nume si o sa-l cheme [blue]DARIUS ANDREI[/blue (daca puteti sa treceti si in listuta).Vineri o sa mergem la eco sa vedem cum ne prezentam.

Voi ati inceput sa cumparati ceva ptr bebelusi?Multe persoane nu sunt deacord sa cumprere inainte de nastere nimic.
A mai fost cineva la cursurile prenatale la Filantropia?Eu am fost si joi acum este ultimul curs.

Pupici si sa auzim numai lucruri bune si frumoase.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Buna seara, burtici!

In sfarsit sunt si eu capabila sa va scriu cateva randuri!
Sambata am fost la Iasi la eco morfo si toate sunt in regula! "Dumneaei" era obosita si ne-a oferita o portie de cascat si mai putina miscare, din pacate! Era obosita din cauza drumului (aproximativ 2 ore si jumatate de mers cu masina, si daca am ajuns eu obosita probabil ca s-a resimtit si ea!)
Astazi am dormit cam toata ziua! Ma si sperii de mine cat am putut dormi! Mai are cineva crize de somn???
Si maine e de mers la serviciu si mi-e o lene ... Parca nu am fost asa paa acum si sunt in saptamana 24. Poate e doar o perioada!

In rest ma bucur ca sunt toate bune si mai mergem la eco in sapt 30.

Va pup! Noapte buna!

Motannel, 23+, Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Salutare, burticute!

Ce mai faceti, voi? Abia astept sa recuperez multele pagini pe care le-ati scris de cand nu am mai intrat.

Eu vin cu o veste: se pare ca bebe nostru este un baietel! Nu este foarte sigur ca dadea foarte mult din picioare in timpul ecografiei. Am vazut si eu ceva intre piciorusele lui, dar agitat cum este (ca tatal lui) nu puteam vedea mai mult de 1 secunda... Asta e... cand o sa nasc o sa stiu sigur. Sotul meu este in al noualea cer! vas, se pare ca la mine se potriveste cu ce mi-ai calculat din cartea aia a ta.

In rest noi suntem bine, bebe misca zilnic, mai ales in zilele cand merg la servici. In week-end este si el mai linistit. Astazi am implinit 26 de saptamani (6 luni dupa calculele mele) .

Sa stiti ca imi este tare dor de voi!

Pana nu ma ia somnul ma apuc sa citesc din urma.
Va pup pe toate!

Valentina 26+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Cristinamaria, iti multumesc ca te-ai gandit la noi! Intr-adevar nu am mai apucat sa scriu pe aici in ultima vreme, caci asa cum zicea si Andrada, am intrat mai mult pe la mamicile de gemeni si tripleti!

Dupa cum ati aflat deja, o sa avem trei fetite! Cel putin asa la ultima ecografie, dar doctorita zicea sa ne mentinem o rezerva pana la confirmarea de pe 5 feb, cand e urmatorul eco!

Petit ange, nu-ti fa probleme cu lipsa miscarilor! O sa vezi ca pana la urma apar si la tine! Si eu am fost terorizata in ultimele saptamani, mai ales ca toata lumea spunea ca la a doua sarcina ar trebui sa le simti mai repede! Si am mai si citit aici de foarte multe fete care isi simteau copilasii lovind cu putere, in timp ce somnoroasele mele nu dadeau nici un semn! De fapt dadeau niste mici ghionturi, dar si alea rare! Iar eu ma gandeam ca fiind trei ar fi trebuit sa imi umble burta in toate partile! Oricum, s-a mai imbunatatit acum situatia si le simt mai bine in ultima perioada! Asadar te rog sa fii optimista si o sa vezi ca totul va fi bine!

Am citit mult din ceea ce s-a scris aici! vad ca e mare afluenta de baieti! dar fetele mele salveaza putin situatia, nu?
Va astept cu vestile proaspete si sper sa reusesc sa fiu si eu putin mai activa pe aici!

Mari 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Fetelor, va multumesc la toate pentru raspunsuri!!!

Alina25, am trecut numele baietelului!!!

Mica0307, de-aia am si ales maternitatea GIULESTI, datorita doctorilor buni, in primul rand!!!

Florentina, SANATATE MULTA baietelului tau!!!

Motannel, Felicitari pentru rezulattele bune de la eco morfo... si s-o tineti tot asa!!!

Msemcu, eu am o intrebare, cele trei fetite sunt rezultatul unui FIV sau pur si simplu asa a fost sa fie??? Pentru mine un copil este o minune, gemeni deja e ceva aproape imposibil, dar TRIPLETI... asta chiar e ceva EXTRAORDINAR!!! Ma bucur ca ai mai dat pe la noi si te mai asteptam!!!

POZA Bebe Antonio din Sapt.16
Andrada 25+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Liviana, felicitari pentru baietel. Matei o sa aiba un fratior!

Liviana si dideip, am vazut ca mi-ati simtit lipsa . Si eu v-am simtit lipsa la toate. Imi pare rau ca nu am mai intrat, dar la munca am foarte mult de lucru, acasa ne amenajam bucataria si pic franta in fiecare seara... Dar nu scapati voi asa usor de mine...

chiquitita, imi pare tare rau sa citesc ca ai avut iar probleme. Sper sa fie ultimele din sarcina asta!

IuliaBraila, Dumnezeu sa il ierte pe tatal tau! Imi pare rau pentru ce s-a intamplat si imi cer scuze ca scriu cu asa mare intarziere, dar eu de abia acum am citit!

GinaM, asa de tare m-am bucurat cand am citit vestea cea mare si nu mi-a venit sa cred cand ai scris ca ai sangerari. Imi pare tare rau! Poate totusi nu vei pierde si aceasta sarcina!

pistachio, am citit ca si tu vei avea un baietel! Felicitari!

michigan, bine ai venit in odisee!

pepsi, sa iti traiasca baietelul! Ce de baietei in listuta noastra...

Uite si o veste despre o fetita! Sa-i traiasca, katthy!

Am uitat sa va spun ca sotul meu l-a simtit bine pe bebe, chiar a vazut cum misca burtica.

Gata, am citit tot. Ma duc la somn acum, ca maine sunt la munca. Va pup pe toate si noapte buna!

Valentina 26+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Fetelor,sunt 'aproape intreaga.
Va multumesc ca va ganditi la mine si imi sunteti in continuare alaturi!
Bucuria ne-a fost doar pentru foarte putin de aceasta data iar lupata, este cam pe sfarsite insa, nu ne oprim aici.Vom inainta optimisti si sunt sigura ca ziua biruintei nu este departe.
Sangerarile au continuat si a fost ca la un CM ceva mai abundent.Mi s-a facut o eco' transvaginala ceva mai amanuntita sa fim siguri ca totul este in regula si nu a ramas nimic pe acolo,mi s-a luat iarasi sange pentru analize sa vedem daca valoarea beta-hcg va cobora la nivelul normal iar acum, asteptam rezultatele si sa ne reintalnim din nou cu doctorul pentru indicatiile urmatoare.
Daca nu as fi facut testele de sarcina acasa + testul de sange care ne-a aratat limpede ca a fost sarcina,puteam nici sa nu stim ca a fost asa.Puteam crede ca CM a venit cu o saptamana intarziere.De aceea next time daca o mai fi cazul,am sa incerc sa fac testele la 2-a saptamani intarziere.
Au fost momente tare grele insa,toate vin si trec iar in fata ne sta o noua zi, un nou inceput,o noua linie de start.Nu ma astept ca drumul sa ne fie lipsit de recifuri de aceea tot ceea ce-mi doresc este:
multa intelepciune de la Dumnezeu sa stim cum sa, actionam si sa le rezolvam pe toate.

Pana in una in alta fug la masa caci sotul a avut ambitia s-o pregateasca el.
A facut ceva ce-mi place si vreau sa vad,ce-a iesit!Fug ca ma striga .

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pistachio spune:

vali5, mersi pt felicitari!
noi ne tot gandim si razgandim in ceea ce priveste numele....
pana acum ne-am hotarat la lukas matthias..dar mai avem 3 luni in care sa ne mai razgandim...
gina, imi pare rau pt ce ti se intampla...din nou! multa putere si mergi inainte, sunt sigura ca o sa ti se indeplineasca dorinta pana la urma!
va las, ma duc sa pun burtica in sus la nani ca ma cam doare spatele..
noapte buna!

25+ si alex nazdravanu'

Mergi la inceput