** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (22)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

fetele am si eu o veste...tatii o simtit aseara cum loveste fetita si suntem foarte fericiti. asteptam cu mult drag momentul acesta.

kay bine ai revenit printre noi...noua doar ne era dor de tine...de aceea am tot intrebat pe unde esti.ma bucur ca si tu si Sonia suntetii bine.bafta la examene in continuare.

am vazut ca vorbiti de control ginecologic...si eu am facut la inceput si unul acuma la 19 sapt...numai bine ca l-am facut ca aveam o ciupecuta ptr care am prmit tratament...si culmea nu aveam nici o simptoma care sa-mi arate ca am ceva...deci ii mai bine sa facem si o lama periodic chiar daca nu avem simptome de ceva ciupecuta...sau la alte fete apare un streptococ.orice problemuta trebuie tratata cat ii ia de mica.eu una ma bucur ca am facut-o.

pupici la toate

19+
poze

Mergi la inceput

mica facem boacane prin bucatarie.si ie mi-ai facut pofta cu fasolica ta ...maine i-mi fac si eu ...numai ca o sa pun sare cu varful de la cutit tin borcanelele departe...hi, hi

eu de vreo trei zile pap capsuni la greu...de ieri si pana azi am papat patru caserole...i-mi placeau si inainte dar acuma
le ador.

pupici

19+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

salutare mamici
poohymersi frumos pentru raspuns
de fapt nici nu mai am mult pana la ecografia de 22 de sapt
insa ma roade curiozitatea sa aflu ce o sa avem: baietel sau fetita?
andradapsi celelalte care va faceti probleme in privinta listei, eu zic ca nu are nici o importanta cand se naste bb, atata timp cat ne simtim bine cand vorbim si am inceput sa stim multe unele despre altele nu are nici un nsens sa va schmbati locul
oricum noi suntem f bucuroase ca sunteti printre noi
la urma urmei toate suntem mamici indiferent de data
Kay multa bafta la examene dar sa nu-l stresezi pe bb prea mult cand va tb sa mearga la scoala va fi deja satul
la multi ani pentru sotul tau si sa va bucurati impreuna de bb care vine
mica buna ideea cu fasolea si ciolanul
de azi dimineata bb meu are program de dans
s-a lasat el destul de mult asteptat pana sa miste dar acum se pare ca a inceput sa-i placa si exerseaza cat mai multe miscari
l-a simtit si tati chiar
suntem foarte bucurosi
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Salutare la toata lumea!
Pana la urma a reusit si baiatul meu sa raceasca si asa ne-am chinuit toata noaptea cu temperatura... Avea peste 39de grade si cu chiu cu vai am reusit sa o scadem pana la 38, sub- nu a fost chip... Toata noaptea am luat temperatura si cel mai greu a fost ca Tudor a dormit cu mine in pat, iar pe tati l-am exilat in sufragerie ca nu incapeam toti trei. Eu m-am obisnuit sa dorm pe partea stanga, dar azi noapte am stat numai pe drapta de teama sa nu ma loveasca puiul...
Si eu am gatit fasole, dar cu carnati, am mancat aseara un pic si acum ma simt umflata ca un balon, fac ce fac si ma pun in pat, ca parca nu ma tin picioarele...
DidiAlex si eu am avut experiente neplacute cu asistentele la prima nastere(la Filantropia, mai ales cu cele de la copilasi, noroc ca intre timp s-a schimbat tura si cele care m-au asistat la nastere au fost tinere si mult mai de treaba... se pare ca e regula generala cu sistentele sau cu moasele din maternitatile romanenesti...
Apropo, Liviana, parca tu te plangeai ca te doare osul pubis... Si eu am niste dureri in zona, dar parca la pipait nu ma doare, doar cand apas mai tare pe piciorul drept, sa fie ceva articulatii? Tie ce ti-a spus medicul?

23+ si Tudor(5.07.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Kay ma bucur ca sunteti bine!! Stai linistita ca nu te scoate nimeni din lista! Eu doar propuneam sa trecem mai multe informatii in dreptul fiecareia ... dr, spital etc.. in felul asta am avea pe cine sa intrebam de un anumit doctor etc...Si ideea cu telefoanele e buna insa nu pe lista ... e prea de tot ... poate le trimitem la adresa comuna de e-mail si asa am avea acces toate la ea!
Andradap eu am prietene care au nascut la Gilesti si am fost doar in vizita insa m-am ingrozit de conditiile de acolo! Nu stiu ce altceva sa-ti mai spun...

cristina 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Fetele, referitor la lista, nu scoatem pe nimeni, indiferent de cat de activa sau inactiva e, nu va speriati. Vorbeam de valen care chiar face parte din celalat grup de mamici. Nu e vorba ca mai scriem si la alt topic din cand in cand, numai ca ea efectiv s-a mutat acolo, nu e nici o suparare, ca doar nimeni nu e obligat sa stea undeva unde nu ii place. In rest fiecare scrie cum poate, dupa cum are timp si chef.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Kay bafta la examene.

Andradap cel mai tare conteaza dr. Eu mi-am ales dr nu spitalul unde o sa nasc. Am aflat dupa ca e la Pantelimon, care nu e foarte diferit de Giulesti (desi am inteles ca acum il refac).

Mica 24+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

gata si weekend-ul asta! (pentru mine , bine ca s-a terminat , a fost impanzit de examene)sper ca al vostru a fost mai relaxant!
puteti completa si la mine, daca se poate- Spitalul Municipal- Dr. Cristina Vasiliu. Eu merg la cabinetul privat, deci nu am luat inca contact spitalul- dar ma astept la tot ce e mai rau, ca sa nu fiu dezamagitaatunci!

fetelor din bucuresti, voi de unde va cumparati hainute de gravida frumoase si care sa nu coste cat tot salariu meu de bugetar?..trebuie sa-mi iau neaparat pantaloni, ca deja nu prea mai merge cu jeansii prinsi cu elastic de bani si saptamana viitoare am mai mult timp de umblat!poate imi dati si mie niste idei!

kay, daca te muti in berceni ( parca asa citeam acum cateva saptamani), da-mi un semn si-ti spun cum sa te conectezi rapid la internet
o saptamana buna va doresc!

nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
cu pui drag..

Mergi la inceput

florentina roman insanatosire grabnica baietelului tau.

19+Riana Alessya
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Fetelor, vedeti ca am trimis cateva mailuri cu diverse informatii utile pt noi toate pe adresa noastra comuna de mail pe care ne-a creat-o Gina (mai_iunie2007@yahoo.com).Ralucami, vezi ca este acolo si o lista de necesitati pt bebe.
Cine nu stie parola sa dea un semn ca i-o trimit pe PM.
Pupici.

18+

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput