** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (22)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Sincer nici eu nu-mi explic ce e cu mine... Ca inainte as fi lenevit toata ziua!!! Acum insa... nu stiu ce sa fac ca sa nu stau!!! Cred ca din cauza ca mi s-a recomandat sa stau linistita si sa nu ma mai agit... In loc sa ma relaxez... parca ma zgarie pe creier. Cum adik sa stau??? Eu sunt de fel o fire agitata si impulsiva... Chiar si acum contractiile pe care le-am avut le-am avut de fiecare data CAND STATEAM INTINSA in PAT!!! Deci??? Mai bine fac treaba si BEBE e multumit ca-l legan de colo colo...decat sa stau si sa am contractii!!!

POZA Bebe Antonio din Sapt.16
Andrada 25+ cu Antonio

Mergi la inceput

Pauly, Miniuta, bafta la eco!!!

Andrada 25+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

ELTEKA, nu imi pot da cu parea in ceea ce priveste natura edemelor sub aspectul cerut de tine..ca nu-s medic dora pacient specializat

Am terminat jumate de tort diplomat...hmmm...ce bun e

Iri, fetita ta merge la gradi..facem subgasca cu copii nascut in 2004: tu, io, Cristalina, Pepsi... Oare ce mai face Flavia?

Raluca, felicitari pt bubulina!!! faci parte din 99%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Didi Iris nu merge la gradi inca.Sper sa o duc de la 1 martie.Acum gradinitele sunt in carantina din cauza virusilor;Ea deja spune ce e la scoala .Il intreaba pe taica-su seara,ai fost la servici?ce ai facut?Eu am fost la scoala!
Da,sa subgrupa 2004.Noi suntem cei mai mari?

poze
Iri +24 si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Elteka am vazut ca ma intrebai de site: uite-l aici in engleza
www.e-buy.jp/grandbazaar/index.php?cPath=42&osCsid=3a26c448e4edca3044b210166d00800d" target="_blank">MAGAZIN BAHARU
Eu de la ei comand doar 3 chestii: branza telemea, rahat si baclava. Telemeaua lor nu e f sarata, e tinuta in zer. Mi se pare foarte asemanatoare la gust ce cea din Ro.
Merci pt raspunsul cu Vichy. O sa ma uit si eu in farmacii dupa crema. Azi am incercat Avene dar nu-mi place deloc cum miroase, nici ca textura, nici ca ...pret.

Fetelor multumesc din suflet pt felicitari si suport! De acum trebuie sa ma gandesc la nume de fetita ( sotul meu a venit deja cu o propunere, cica : "hai sa-i punem Maria" ) . Imi place Maria, dar ma mai gandesc. Poate gasesc altul, si mai fain.

Eu azi mi-am cumparat haine de graviduta: am gasit unele la o super extra reducere: 70%. Mi-am luat o rochita si o bluzita. Abia astept sa ma imbrac cu ele.

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Buna!
Felicitari fetelor care si-au vazut fetitele! De abia astept si eu sa il vad pe al meu!
Pauly bafta azi!
poohy eu nu pot dormi deloc pe stanga ca am dureri!
fetelor, stiu ca am mai vorbit, cum e cu cafeaua pana la urma e rea sau e buna in conditiile in care am tensiune 9 cu 6?

21+

Mergi la inceput

Cafeaua creste tensiunea... dar cafeaua in sarcina desi nu e total INTERZISA eu prefer sa renunt de tot la ea...

Andrada 25+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

multumesc Msemcu, chiar nu stiu nimic de Dopler, dar o sa va povestesc dupa ce o sa vin de la eco.

23+

Mergi la inceput

Mihamora, bafta la eco!!!

Fetelor... continuati sa trimiteti numere de telefon!!! Ca eu somez deja... M-am apucat chiar sa citesc carti pe net... ca sa stau in FUND (pozitia preferata de mine si de puiul meu :D), ca daca ma pun in pat simt cum se incordeaza burtik... Bine... nu mereu dar de cele mai multe ori...

PS: Cred ca va iesi o zbatie de copil.... asa ca mamik lui!

Andrada 25+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Buna burtici harnicutze la scris!
Wow, ce ma bucur ca va place locatia propusa pt intalneala! Abia astept sa va cunosc. Trecem datele pe prima pagina?
Ralucami, am uitat sa-ti spun ca si pe mine m-a ipresionat filmuletul cu pricina. Am ramas insa cu o nedumerire: de ce zicea tipa ca avea miscarile limitate cu epidurala (adica ce nu putea face)? Daca vroia sa faca pipi cum proceda? Si inca ceva: am impresia ca ei nu i s-a facut si epiziotomie...
DidiAlex, what???? Mama, tu chiar ai reusit sa bei 6 l de ceai pe zi? Pfff... mi se pare incredibil. Eu dupa 1 l de ceai baut, nici nu ma mai uitam la el.
Pitica, La Multi Ani pt Iris, sa-ti traiasca voinicuta de 3 ani! Oh, Doamne si ce cadou minunat ti-a facut puiutza! Doamne, ce m-a impresionat. Oare flacaul meu o sa-mi faca vreodata asemenea declaratii?
Elteka, merci pt explicatii. Pune si tu please o poza cu tine de-a intregul, nu numai cu burta. Daca tot nu poti veni in Buc la intalnire... macar asa sa te vedem.
Sanatate multa burticilor racite!
Motannel, daca nasti normal, sigur nu devii inconstienta cand ti-l pune pe piept pe bebe. Eu am lesinat dupa, mai exact cand
am coborat de pe masa si asta din cauza unei caderi de tensiuni. Daca faci cezariana, poti opta pt anestezia aia mai simpla (nu stiu cum se cheama) si cu care poti auzi/vedea tot. Hai curaj, va fi bine. Dupa ce vei naste, te vei amuza de "frica" asta.
Serbanela, Vas, ralucami felicitari pt fetite!
Andradap, daca te plictisesti acasa, te invit la mine sa-l cunosti pe Matei. Nu de alta, dara daca e sa ai baiat,
sa stii la ce sa te astepti, ca tot este nerabdatoare.
Pauly, tinem pumnii pt eco 4D. Sa ne arati filmuletul pleaseeeee!
cristinamaria, iti tinem pumnii si tie ptr eco de saptamana viitoare!
msemcu, ma bucur ca ti-au placut numele de fetite. Eu ma topesc dupa Ilinca. O asociez cu o fetita draguta, blonda, cu codite impletite, flori in par si imbracata in costum national...
Of fetelor, voi va concentrati gandurile si trairile pe sarcina, insa la mine e altfel. Grija mea nr 1 este insa sa gasesc un ap de 4 camere. Daca ati sti ce fericita as fi sa-l gasesc in zona vizata si la un pret bun! Si fara agentii imobiliare, caci iau niste comisioane babane....

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 22s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput