** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (22)
Raspunsuri - Pagina 28
andradap spune:
Liviana, mersi de invitatie
Vezi... ca nu se stie niciodata si s-ar putea sa o accept... ![]()
Eu sunt nerabdatoare sa-mi tin copilul in brate... dar ce-i drept gandul ca este baiat... si nu m-as descurca cu ingrijirea lui (a anumitor parti mai bine zis
) ma cam inspaimanta!!!
PS: Pupa-l pe Mateiutzu (sper sa nu te deranjeze ca-i zic asa!) din partea mea!!! 
POZA Bebe
Antonio din Sapt.16
Andrada
25+ cu
Antonio
mihamora spune:
Sa fie ,Andradaptrimit si eu nr meu de tel.,si va rog sa-mi dati si mie parola. Vad ca am activat PM-ul dar nu stiu cum, ca nu tin minte sa-l fi activat eu[vrajito
23+ 
poohy spune:
Liviana, si mie imi place numele de Ilinca foarte mult! Dar nu-i place sotului
La fel nu-i place nici Ruxandra... Asa ca inca nu ne-am hotarat la nume
Anca
23+ 
poze
bebelusa
miniuta spune:
liviana, nu mai fi trista, nici eu nu ma pot concentra cu totul pe sarcina asa cum as fi vrut. eu visam ca voi avea parte de o perioada linistita, in care sa pot citi ce vreau, sa ma informez cat mai mult despre nastere si perioada de dupa, sa imi creia o pauzasc burtica si sa mi-o admir cum creste....in loc de asta renovez si nu mai termin..azi mi-am tras o manichiura frantuzeasca ce o sa ma tina vreo luna, probabil, ca e facuta cu vopsea adevarata, in timp ce vopseam usa de la bucatarie. eh, noi sa fim sanatosi, ca restul vine....
ma gandeam sa merg si eu la o pizza la pizza hut, in seara in care voi va intalniti in bucuresti. macar de umflat burtica sa am parte, daca de barfe, povesti si restul nu ![]()
just free your mind, and the rest will follow
tamaraspt spune:
Hello burticute,
Felicitari la fetele care au aflat sex-ul copilului. Sa fie toti sanatosi!
Imi place ideea cu intilnirea, voi veni si eu. Am trimis deja nr de telefon pe adresa de email.
Vad ca ati inceput sa discutati despre edeme - ehhe cind ma vaitam eu la 17 sapt nu mai era nimeni in situatia mea. Eu sunt in continuare umflata, cel mai rau stau la picioare. Cam de la 1-2 cm deasupra gleznei in jos am niste butuci de picioare. Pe aceasta vreme eu merg in niste pantofi marimea 39 - eu port 37. Miinile sunt foarte putin umflate, dar verigheta nu mai port din 30 noiembrie - era deja cam fixa inainte de a ramine insarcinata si de ziua sotului meu stiu ca am dat-o jos pt ca-mi amortea mina.
Evident ca am fost la doctor si i-am spus si de fiecare data cind ma duc nu uit sa-i spun de edemele mele - mi-e frica de preeclapsie. Dar alte simtome nu am, tensiunea o iau des si este aproape invariabil 120 cu 60, am luat o singura data in greutate rapid - de la o zi la alta 1,4kg, dar a fost dupa vreo 2 zile de sete in care am baut f.f.f. multe lichide. Si a doua zi am revenit la greutatea initiala. Acum ma limitez la 2-3 l pe zi de lichide.
Prima intrebare a dr a fost legata de sare si sotul meu i-a spus imediat ca maninc mult mai sarat decit inaite de a ramine insarcinata. Am redus sarea dar edemele nu au disparut, iar dupa vacanta de sarbatori cind m-am intors la serviciu si la pozitia de stat pe scaun mi s-au umflat si mai rau picioarele. Analizele au iesi f. bine, voi mai face alt set peste 2 sapt. Concluzia a fost ca sarea plus pozitia de la birou favorizeaza edemele de pe picioare. De trei sapt imi iau liber miercurea, asa ca stau doar 2 zile la birou, apoi stau una sau doua acasa. In zilele cind stau acasa nu ma desumflu de tot, dar ramin la niste limite acceptabile. Si tot timpul sa fac analize si cit mai des sa-mi aiu tensiunea. Sper sa fie bine pina la final.
Mai vroiam sa va mai scriu ceva, dar am uitat. Si in ultima vreme incept sa uit tot mai des ![]()
Tamara,
25
andradap spune:
Tamaraspt, am notat si numarul tau de tel. si al lui Petit Ange... Inca il astept pe al Mihamorei care a promis ca-l trimite!!! 
POZA Bebe
Antonio din Sapt.16
Andrada
25+ cu
Antonio
cristinamaria spune:
Ralucami, Serbanela felicitari pt bebeline!
Tamara sanatate maxima! O sa fie bine!!
Andradap te astept la mine caci eu nu-mi vad capul de treaba!!!![]()
Multumesc mult pt galerie!! Va las sa va odihnii totusi caci abia Joia viitoare merg!!
cristina
26+
lbelciug spune:
Andradap, te astept cu placere. Cat priveste igiena anumitor parti, din cate am vazut eu, e chiar mai simplu
decat la fete. Nu ma supar, si eu il mai alint "Mateiutz" sau Mateiash. Nu-mi place insa "Mateutz"-ma duce cu gandul la
fotbalistul cu acest nume.
Minutza, merci pt compasiune, dar eu as fi fericita sa fiu acum deja in casa mai mare si s-o renovez. E buna ideea cu pizza mancata de tine in Germany o data cu a noastra din Ro.
Fetele, cine face lista cu participantele la intalnirea din martie? Parca suntem deja vreo 6-7 amatoare. Mica, scrii tu anuntul in prima pagina, please?
Tamara (phii, ce nume interesant ai!), imi pare rau pt problema cu umflatul picioarelor si a mainilor. Sa stii ca eu si la prima sarcina am stat la birou pe scaun (ca si in prezent), insa acum la BB2, retin mult mai multa apa in organism. Am redus sarea, dar tot ma mai ummflu. Eu cred ca mai tine si de sarcina...
Micaaaa, am uitat sa-ti spun. Azi fac si eu fasole, de fapt am lasat-o pe foc acasa si mi-o termina bona, ca sa pape si Matei.
Diseara mi-am propus sa fac niste carnati la gratar (mi s-a facut pofta cand am vazut reclama aia la mustarul pus pe carnatii de la picnic).Oricum, fasole o sa pap, dar putina, caci altfel ma umflu.
(N-am uitat, ne vedem pe 7 febr la CMU)
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si
22s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)
mihamora spune:
Sorry Andradap,eu am trimis pe mesaje private aici nr. de tel. dar acum am trimis pe email.
23+ 
mary_lou spune:
Buna,fetelor,imi pare rau ca nu sunt si eu asa activa ca voi dar de citit sa stiti ca va citesc in fiecare seara!
Mica0307sa stii ca si eu am aceeasi problema ca si tine,nu mi-e sete niciodata,ma chinui sa beai si eu macar un litru de lichide pe zi,o cana de lapte,una de suc,o supita si nu cred ca ajung la mai mult de 1 litru.
In schimb,mananc un kg de potrocale pe zi si asta cred ca m-a ajutat sa nu racesc pana acum!
Elteka mie dr mi-a interzis sa mai consum sare,condimente,piperat pt ca si eu ma umflam si de vreo luna de cand le-am eliminat din alimentatia zilnica nu mai am nici o problema!
Eu am avut sapt trecuta probleme,cred ca am facut eu efort mai mult,nu stiu exact cauza cert e ca am avut niste contractii si dureri de burta si acum sunt pe injectii si repaus la pat,nasol.
Astazi mergem la dr si sa speram ca totul e ok.
Va doresc la toate sarcini cat mai usoare,va pupic pe toate!
http://community.webshots.com/user/maryana_ct
20+