** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (22)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Fetele am venit de la eco! Nici nu am apucat sa ma dezbrac si am sarit pe calculator sa va spun vestea. Se pare ca avem fetita!! Eu era sa cad de pe pat de emotie cand am auzit. Doctorul era foarte sigur, mi-a spus sexul in primele 5 minute de eco. Imi tot arata "dungulitele" dar ma prostisem in asemenea hal ca nici nu mai eram in stare sa gandesc. Bietul om cand m-a vazut ce fatza am , m-a intrebat: " voiati baietel?". I-am zis ca nu conteaza, sanatos sa fie bebe ca eu sunt multumita. Cand am ajuns la masina, l-am sunat si pe sotulache si i-am dat vestea. Cred ca stie toata compania ca o sa avem fetita. De mult nu l-am simtit atat de fericit.
In rest totul e bine, bebita mea are 383g (hehehe ce grasunica!) , avem 20 sapt 2 zile la masuratori. Totul este super OK, e perfect sanatoasa. Azi ne-a numarat si degetelele de la picioare, am o poza chiar si cu talpitza ei. Sa-i dau lui taica-su poza sa ii faca de pe acum papuci de clestar ca tot zice ca are printesa.

Vas se pare ca la mine a fost asa cum a prezis "oracolul" tau. Imi calculasem de ieri, de cand ai trimis mailul si imi tot ziceam : "eh, e doar de distractie, se intampla sa greseasca!" Dar uite ca nu a gresit. Aaa sa stii ca nici eu nu am reusit sa vad fata bebitzei pt ca statea intr-o pozitie fantastic de ciudata: cu piciorusele drepte si partea de sus a corpului indoita (cu fata spre burtica!)

Elteka unde esti sa pregatesti pachetul cu rochite si fundite?!

Ma duc sa ma schimb si revin sa va citesc.

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Felicitari RALUCAMI!!! Sa fie sanatoasa si sa te bucuri de ea!!! Si... o sa vina si baietelul sunt convinsa...

PS: Ti-am pus deja si caruciorul ROZ... Azi a crescut considerabil numarul fetitelor...

POZA Bebe Antonio din Sapt.16
Andrada 25+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

ralucami sa-ti traiasca printesa.felicitari!!

20+Riana Alessya
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roel spune:

Buna fetelor,

incerc sa-i raspuns Eltekai. Cu tensiunea nu-i de gluma deloc. Sa-ti spun ce am patit eu: insarcinata in 17+ sapt, la birou m-am simtit cam rau, imi pocaneau urechile si eram asa buimaca. N-am avut in viata mea probleme. Dupa cca 20 de min de simptome, poc, cad cu capu pe masa, rau rau. Ma imbrac, plec val vartej la prima farmacie din colt si ii rog sa-mi ia tensiunea 160/87 puls 80 oau...mare rau. Sun la dr-tza nu raspunde, sun la dr-tza de fam si ma sfatuieste (f bine) sa dorm pe partea stanga pe saturate. Asa am facut, m-am culcat instant (dupa ce am condus calm masina pana acasa). Dupa o ora de somn, imi scazuse. Am mai facut de atunci 2 asemenea crize, calmate la fel...imediat, dar imediat intins la orizontala partea stanga si dormit adanc. Nu lua pastile.
Am fost apoi la dr-tza la control...cica am avut noroc, la tensiune asa mare se poate dezlipi placenta. Mi-a recomandat, daca se mai intampla sa nu fac DELOC efort...deloc, si ridicatul de pe scaun sa-l faci incet si lent, fara incordari bruste, intinsa imediat la orizontala si odihna, respirat calm, fara panica. Am fost si la cardiologie, acelasi verdict. Fiziologic n-am nimic, se cheama tensiune de sarcina, nu se trateaza cu medicamente, dar se controleaza periodic si odihna multa.
AVETI MARE GRIJA ...

Vas sau oricare alta fata care are acces la modul acela de "calcul" al sexului copilului, va rog spuneti-mi si mie cum e treaba. Imi activez acuma PM-ul!!! Va rog mult...sunt curioasa foc.

Numai bine va doresc !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Buna Burtici

Serabanela,Ralucami,Vas FELICITARI pentru fetite !!! se pare ca se echilibreaza balanta
Cristinamaria succes tinem pumnii!!!
Pauly sa ne trimiti poze sau filmulet de la 4D!
Florentina,da era alta epoca atunci,la mine alta,acum alta.Vom vedea!Poate ne gasim pe acolo!

Multumesc fetelor pentru aprecierile la adresa lui Iris.Stiu ca e un ingeras si o iubesc mai presus de orice!Ne uimeste in fiecare zi si ne umple viata de fericire!Uneori ma simt vinovata ca eu tot fetita mi-am dorit,dar si baietelul meu va fi la inaltime!
Azi i-am cumparat albumul de baietel pentru primul an de viata!

Va pup ca am la treabaaaaa si mi-e o leneeeeeeee,dar nu am incotro

poze
Iri +24 si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

FELICITARI RALUCAMI, VAS, SERBANELA pt bebelinele voastre !!! Ce fain ca se echilibreaza situatia pe listutza noastra! O sa incerc si eu s-o echilibrez .... peste 2 saptamani cand merg si eu in sfarsit la eco morfologica !!! si o sa aflu si eu sexul!!! si poate pana atunci o sa reusesc si eu sa-l simt pe bebe!!! De-abia astept!
Ce fain ca programati o intalnire, pacat ca sunt cam departe de voi ca daca nu , nu ati fi scapat voi de mine
Andrada, e super salopeta ta si eu de-abia astept sa-mi iau !!! (dar astept sa trec de jumatatea sarcinii!! inca o saptamana!)
Pauly bafta la eco azi!
Pupici!

19+

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Fetelor ce de vesti bune pe aici. Vine si omu' mai tarziu la serviciu si tre sa citeasca 3 pagini de aseara pana acum. Hai sa o luam pe rand.

Serbanela, Vas, Ralucami felicitari pentru fetite, sa va dea Dumnezeu multa sanatate si sa ne vedem cu bebeii in brate in mai-iunie. Asta o sa fie cea mai mare bucurie a noastra.

Iri o sa am si eu o printesica ca a ta.

Cristinamaria ti-am pus galerie

Pauly bafta azi la eco.

Mica 24+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Neata burtici!

Serbanela, Vas, Ralucami, felicitari pentru bebeline! Sa va traiasca printesele, sa fie sanatoase, fericite, mancacioase si norocoase ;)

Ralucami, fetita ta are cu 30-40 de g mai mult decat fetita mea la 20sapt si 2 zile! Exact atunci am facut si noi masuratorile! Deci cam la fel ;)

Vas, cand ai vorbit despre reactia sotului tau, eu parca l-am vazut pe al meu. Si al meu a ramas paf, chitaia fericit pentru ca vroia fetita, si acum ne mai zice - hai fetele, ce fac fetele :)))

Apropo de sot - al meu sot intra pe site :P Aseara ma durea rau partea stanga, si m-am intors pe dreapta (nu stiu de ce, eu dorm mult mai bine pe dreapta) si incepuse prin somn sa ma certe sa ma intorc pe stanga ca nu e bine pentru bebe!
Chiar sunt curioasa daca e singurul tatic care bantuie pe aici.

Au mai recuperat fetitele!

Iri, e asa dulce Iris! La Multi Ani! Cum ziceau si fetele, abia astept sa imi tin si eu gogoneaua in brate si sa o vad cu creste

Nu am reusit sa vad filmuletul... Nu merge de la servici, si aseara nu am putut sa intru pe net de acasa. Dar o sa il vad eu ;)

pupici,

Anca 23+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Poohy si al meu mai spioneaza pe aici. Noroc ca e foarte ocupat in perioada asta la serviciu ca altfel cred ca s-ar fi inscris si el pe listuta noastra. Da oricum ma intreaba in fiecare zi ce mai zic fetele.

Mica 24+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

buna, dragelor.

Didi Alex, multumesc mult ca nu ma uiti cu cartea aia. e ok si mai incolo, ca acum si asa nu am timp si liniste sa studiez nimic. oricum cred ca o sa-l pun pe frate-meu sa imi ia din ro cartea dr spock si pe mama sa caute cartea ei de acum 30 de ani cu mama si copilul, asa ca o sa am ceva de studiat.

Andrada, tu ziceai ca te plictisesti pe acasa? te astept la mine, ca eu am atatea de facut incat nu mai stiu de unde sa incep. azi am inceput cu o tura pe net, poate mai prind curaj

felicitari tuturor celor ce au aflat ce au. asa de tare ma emotionez cand va citesc relatarile de la doctori...maine ma duc si eu la eco morfologica si abia astept sa il mai vad pe fasolica al meu. ieri l-am simtit pentru prima oara prn burtica, era foarte activ si puternic dis de dimineata.

va las acum si cu siguranta revin mai tarziu, chiar si numai ca sa va citesc.

just free your mind, and the rest will follow

Mergi la inceput