** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (22)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

ralucami multumim ptr filmulet.

mica ma bucur tare ca o fost doar o alarma falsa.

vas te asteptam cu vesti bune...

cat despre edeme...si eu stau cu o teama sa nu le fac, eu am problemute cu rinichii.
iar despre lichide eu beau cam 2-3 litri

andradap am trimis si eu nr. de telef.

va pup pe toate

20+Riana Alessya
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

ce rau e sa fii racit!!! ma dor toate cele si deja am un nas ca al lui Rufus!!..da' las' ca trece si asta...am fost norocoasa, anii trecut pana in perioada asta aveam deja vreo 3 raceli zdravene la activ.
Sunt si eu de acord cu intalnirea si, daca nu apre ceva neprevazut si absolut urgent, voi fi acolo!
am trimis si mail cu numarul meu de telefon la adresa comuna- daca se poate, as fi recunoscatoare sa primesc si eu parola de la mail !
fug la patut , la ceai si lamai!
noapte buna voua si sambureilor!!

nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
cu pui drag..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Florentina apropos de Filantropia.Cu cine ai nascut?Tot acolo vei naste?Eu vad ca am nascut dupa tine si am prins perioada amenajarilor.De bine de rau am reusit sa stau in "rezerva" de 5 paturi ,mai era una cu un pat dar imposibil de accesat.Acum am inteles ca nu mai e asa,cica s-a renovat,insa nu mai e rezerva aceea si mai sunt vreo 2 cu 2 sau 3 paturi,restul la gramada.Faza asta ma sperie!
Mie mi-au spus ca nu e regula ca tatal sa nu asiste la nastere,dar mai bine nu ca de obicei lesina si nu au timp sa le acorde asistenta.Una peste alta chiar daca vroia tot nu se potrivise momentul.Acum sincer daca nasc tot acolo,nu l-as vrea acolo ci dupa usa

poze
Iri +23 si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

proba de semnatura

poze
Iri +24 si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Se pare ca m-a rapus somnul pana am ajuns in pat... Si nici pana acum nu mi-a mai revenit... Asta este... makr am mai completat lista cu telefoane... avem deja 10: Corap, dideip, Vali5, eu, Mica0307, Florentina Roman, Poohy, Pauly, moko, Sobi (v-am enumerat in ordinea DPN-urilor :D)

Ma pun iar in pat ca poate imi revine somnul!!! Ca daca nu, maine iar nu cred ca voi putea sa fiu matinala pt. ELTEKA...

Va pup! O noapte buna tuturor "locatarilor de burtici" !!!

POZA Bebe Antonio din Sapt.16
Andrada 25+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanela spune:

Buna seara dragelor,
Eu , dupa cum ati observat , nu am mai fost pe aici cateva zile bune....raceala in familie (sotul cu febra, si toate alea si eu aproape pe acolo). Astazi sunt mai bine, insa mai mai inca nasul infundat si imi mai si curge. Asta e.
Abia am reusit sa citesc totul (15-16 pagini) si nu pot decat sa felicit fetele care au mai aflat ce au in burtici, Ralucami - multumim pt filmulet, foarte explicit, Vas asteptam sa revii cu vesti bune.
Ieri am fost la echo, si spre surprinderea mea (care am fost sigura ca o sa avem baietel - asa simteam si Vas mi-a spus la fel) am aflat ca e fetita (desi tipa nu mi-a aratat decat o labie langa piciorus .... Cam controversata treaba. Ma rog, nu cred ca ma influenteaza foarte mult treaba asta, pt ca eu oricum il/o iubesc si mi-e drag/a de mor. Ne-am amuzat ieri ca statea cu mana la frunte ca atunci cand o pers. ar sta in pat cu mana la frunte ca o doare capul.... am si poza insa nu stiu cum sa o atasez.
In rest se pare ca totul e in regula. Nu mia spus nimic de IR-uri...au masurat toate organele bebelui si ne-au spus ca are 369 g.
Deci va rog sa imi puneti si mie un carucior roz (pt moment) si numele probabil ca va fi Maria . Inca ne mai gandim la un al doilea nume.
Va imbratisam si sa aveti o noapte linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Katthy - am stat pt iminenta de avort, si doctorita mea nu m-a lasat sa plec pana nu a trecut cat de cat pericolul, De atunci stau numai in pat.

Valli5 - asa cred nu m-am sfatuit cu Dr. dar pt ca am miopie cred ca voi face cezariana, si decat injectie in coloana prefer anestezie totala.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Multumesc Oana, Andrada, Pauly, Katthy, Elteka pentru incurajarile legate de problemuta care mi-a aparut! Sunt destul de trista, dar Teodora sa fie sanatoasa! Eltekaeu chiar nu prea am purtat sutien pana la aceasta varsta decat la bluze mai transparente sau mai largi sau i situatii oficiale deosebite. Acum port ziua la serviciu, iar de ieri (cand am descoperit necazul) mi-am facut si "sutien de casa"! Il urasc, dar ... incerc sa rezist!

Multumesc Liviana pentru lamuririle legate de momentul marcarii mamei si copilului la nastere. Daca nu fac anestezie generala, iti dai seama ca stau cu ochii pe ei, dar daca sunt inconstienta? Eu cred ca sunt cadidata pentru cezariana! Dar acum cred ca va fi bine. Multumesc!

Mica, poate fi o mica raceala!

Iri si Iris - m-am topit si eu la declaratia voastra de iubire! Ce dulce!

Ralucamieu nu pot vedea filmuletul! Ce pot sa fac?

Va rog sa-mi trimiteti si mie parola adresei comune! As vrea sa citesc articolele postate de voi! Multumesc!

Noapte buna!

Motannel, 23+, Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Petit_ange, multumesc pentru mail! Am primit parola si adresa!

Motannel, 23+, Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Ralucami, in sfirsit am vazut filmuletul! Excelent!

Motannel, eu am conexiune foarte buna si totusi ieri nu l-am putut vedea, poate erau prea multe fete online? Acum de dimineata (la voi e 2 noaptea) l-am vazut perfect.

Fetelor, eu am plins cind a iesit bebe Am mai vazut filme cu nasteri, plus m-am mai uitat si la celelalte de pe site, si de fiecare data mi-au dat lacrimile... Dar mi-e si frica de mooooooooooorrrr....

Vreau sa va zic ca si celelalte filme sint interesante, de exemplu ala cu fazele (Stages of labour) arata clar diferenta dintre o nastere activa si ce am vazut cu epidurala. Daca ai epidurala, nu te poti misca...Daca nasti natural, te plimbi in jur, te dai pe scaune...

Aici in Japonia au fel de fel de scaunele care se leagana, nu doar balansoar tipic, au si mingi din alea de gimnastica, sa sari pe ele, si daca nu ai probleme - te pune sa faci si baie...Hmmmmmm (ma rog, aici fiecare sala de nastere are baie...). Trebuie sa ma mai gindesc si eu.

Daca va uitati la filmul cu fazele, vedeti ca mamica e goala la sfirsit, si asta imi aminteste ca va datoram o explicatie cu metoda cangurul pe care o promoveaza spitalul meu si mi-au pus-o in planul de nastere.

Sunt niste studii facute care arata imense beneficii psihologice asupra copilului daca mama il tine pe pieptul gol (ideal in dreptul inimii) pentru primele zile dupa nastere. Se pare ca pentru ei iesirea din mediul cu care s-au obisnuit e traumatizanta, asa ca daca sta pe piele, simt mai bine caldura corpului, temperatura si bataia inimii mamei, ceea ce ii face sa se simta in continuare in siguranta. Ideea e sa fie tinut cit mai mult, si cind doarme, dar in mod special cind e treaz. Mi-au zis ca dupa nastere e crucial sa petreci absolut toate orele in care e treaz cu el/ea in brate, sa-i vorbesti usor, sa-l/o mingii.

Ceea ce cred ca noi oricum o sa facem. Doar ca cineva a dat un nume mai sofisticat la chestia asta.

Norocul nostru e ca e vara asa ca o sa fie chiar placut sa nu punem 2-3 pijamale. Japonezii au saloane private, o sa fie usor, dar m-am gindit ca oricum mi-as fi luat o bluza de pijama cu nasturi, sa pot s-o deschid usor.

O sa mai vad ce ati scris, dar se pare ca nu sint intrebari. Ce bine de voi ca va puteti intilni... Ralucami, cit de departe esti tu de Tokyo??? Poate facem si noi o intilnire, m-as bucura enorm!

Asa creste bebe

Si asa creste burtica mea

Mergi la inceput