** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (22)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Super Andrada , mai vorbim pana atunci(ce ma bucur ca mai am pe cineva pe langa mine)

Paula26+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Va pupacesc fetelor si va doresc o seara placuta si fara peripetii.

Paula26+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Multumim la fel!!!

POZA Bebe Antonio din Sapt.16
Andrada 25+ cu Antonio

Mergi la inceput

Mica, Vali5, dideip, Poohy, v-am trecut numerele de tel. in lista deja... Acum iau o pauza de masa... Oricum nu ma astept sa fie lista gata in seara asta desi eu am mari ambitii

Va pup pe toate!!!

PS: Pana acum suntem 5 pe lista...cu tot cu mine!!! Mai asteptam numere de tel... pe adresa de mail comuna!!!

Andrada 25+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Wooowww.. ce activitati pe aici. Pacat ca nu pot veni la intalneala Data viitoare!eh, parca ma chemase cineva dar asa sa ma simt bine sau rau..

Nu stiu despre ce discutati dar sa o iau pe rand:

Miniuta, prietena asta a mea cu carte e plecata in ro din 24 ian pana in 4 feb (cred). Dar am sa vad cand apare despre ce carte e vb. Ea studiaza aici psiho si e in domeniu, zic io...

Cristinamaria, in ce zona, partie ati fost in Italia? Noi plecam vineri in Au, Bad Hofgastein. Sper sa fie ok ca in anii trecuti mergem doar in Sölden. Insa imi surade ideea sa schimbam si tara.
Sper sa nu ma plictisesc, 7 zile. Of, alta placere in sarcina. Dar, poate imi primesc puiul la scoala de sky chiar daca nu vb intelege germana si cum el a mers de la 9 luni jumate..om vedea..

Cat despre cantitatea de lichide consumata..hmm..spinoasa problema. Sa va spun ca in nebunia mea de a alapta consumam 6 litri de ceai de chimen+anason pe zi Dar atentie, astea creeaza si o pofta de mancare...maaaaaaare.

Si, nu cred ca exista vreo legatura intre edeme, care apar din alte cauze precum Hipertenasiunea/preeclamsia sau probleme ale rinichilor, posibil si altele si cantitatea de lichide consumate.
De regula daca rinichii functioneaza normal si cantitatea de albumina din urina e la val normala nu sunt retineri de apa in org. Mai multa urina atat, o curatare mai buna a rinichilor.
Ce spun medicii nostri?

Vas, stiam de testul asta cu schimbul de sange si mi s-a confirmat azi cand l-am citit. Aveam o dna la servici care mi-a facut pt toti cunoscutii/frati inclusiv mine si intr-adevar confirma realitatea. Numai la mine nu! sa inteleg ca io sunt ala 1% de care se vb?!
Asteptam culoarea voastra, suntem curioasi..

nu mai stiu daca mai era ceva ..revin..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Buna burtici

Dupa ce am citit 15 pagini din urma si incepusem sa notez ce si cui sa spun,pana la final s-au lamurit toate.Asta e
Eu am cam lipsit din motive obiective:am mult de lucru!!!Nici nu stiu cum voi face,mai ales ca am contracte in derulare pana in aprilie.Eu muncesc pentru mine,asa ca nu depind de program si nici nu imi pot cere unul scurt Desigur m-i l-as putea acorda,dar...
Cel mai rau e ca tre sa stau pe scun si ulterior ma doare coccisul .Asat e,o sa treca si perioada asta!

Dumninica am aniversat-o pe IRIS,a fost extrem de verifita alaturi de prietenii ei si de multimea de cadouri primita;Ieri a implinit de fapt 3 ani,motiv de mare fericire si de amintiri placute.Mi-am amintit de momentul nasterii(doar partea frumoasa cu intalnirea noastra).E magic!!!De altfel uiti totul dupa,se zice ca altfel nu ar mai naste nimeni.oricum mare gaselnita epidurala asta!!!
Si sa va spun si voua complimnetul facut de fiica mea chair de ziua ei:
Dimineata de ziua ei la traditionala pupaceala,o tineam in brate.Ea ma miroase si ma intreaba:
-a ce mirosi mami?
-nu stiu iubita,a ce miros?(eu contrariata)
-mirosi a iubire mami!!!!

Puteti sa va inchipuiti ca m-am topit,pluteam.DE ziua ei Irisul meu mi-a facut un cadou!!!Asa ca pentru viitoarele noi mamaici sa stiti la ce sa va asteptati!

Ma bucur Poohy ca ai amintit de intalnire,chiar ma gandeam.DE ACORD si eu cu ora stabilita.Am sa dau si eu nr de tel,dar nu am inteles cum?!
Si apropos eu m-am programat deja la eco morfologica de trimestrul III,tot la hergehelegiu pe 29 martie;
Referitor la asistarea tatalui la nastere teoretic as fi vrut,proacti la Filantropia nu prea se agreeaza ideea.In final nu am apucat sa-mi sun sotul cand doctora mi-a rupt apa(aveam tel fara baterie) si am nascut fara asitenta.El a ajuns la scut timp dupa ce trecuse totul.Dar mai bine,sincer in momentele alea nu prea ai nevoie de nimeni si in plus sala unde nascusem era plina de sange(si pe pereti)deci...

Vas asteptam vesti!Si eu cred ca vergeturile sunt din cauza cresterii in volulma sanilor si indiferent de sutien sau bustiera,creme,deznodamantul tot ala era;E bine sa purtam bustiera sau sutien pentru muschii pectorali,fiindca din cauza greutatii crescute se pot lasa;

Va pup
maine sunt la birou asa ca va mai scriu

poze
Iri +23 si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Am schimbat si saptamana,de fapt de miercuri o schimbam iar

poze
Iri +23 si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Am vazut si eu filmuletul cu nasterea...daca as stii ca nasc in asemenea conditii nici nu mi-as mai face probleme cu nasterea, dar, cum spuneam intr-un post anterior, mai avem muuulttt ca sa ajungem acolo.

Madi +

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

piticasigosica, pentru telefon trimite un mail la adresa noastra comuna de mail:

mai_iunie2007@yahoo.com

Mailul sa contina numele tau, NICK-ul si numarul de tel.

Noapte buna fetelor... eu ma duc la culcare, ca se pare ca ainceput sa ma rapuna si pe mine somnu' de pe la ore mai omenesti!!! Va pup!!!

Andrada 25+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Vin si eu la intalneala!
Piticasigogosica, eu am nascut la Filantropia si tati a asistat la nastere.
Sa-ti traiasca fetita! Si eu ma topesc cand imi povesteste Tudor cum o sa se joace el cu "fratiorul lui mai mic"!

Desi am o nastere la activ, n-am putut sa ma uit la filmulet... Pe Tudor l-an nascut la 38 de spt tocmai ptr ca am vazut un film asemanator...

23+ si Tudor(5.07.2002)

Mergi la inceput