** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (22)
Raspunsuri - Pagina 24
ELTEKA spune:
Serbanela, felicitari pentru printesa! 
Motannel, bravo ca induri sutienul! Fii "barbata"!
Liviana, n-am facut inca stresul, din luna a7a se face (si mai si costa vreo 250 de euro, fir-ar). Iti masoara niste parametri (poate placenta, tensiune arteriala) pe acre ii raporteaza la niste parametri ai lui bebe (numar si intensitate miscari, ritm cardiac - poate si altele) si decit daca bebe e in suferinta fetala sau nu. Adica din masuratorile astea ei deduc cit de bine e alimentat cu oxigen si etc bebele (ca daca placenta se degenereaza, clar nu e...) si cit de periculos e pentru bebe sa stea inauntru (si daca e, prefera sa-l scoata).
Tot aici scrie ca daca nu vine la timpul potrivit, ei mai asteapta o saptamina maxim si apoi provoaca nasterea. Prietena mea din Malta imi zicea ca la ei daca nu ai nascut pina la ora 24 din DPN, vin dupa tine cu salvarea si te provoaca, e lege in tara aia!
Mama, mie mi se face o frica...
Poohy, nu mai plinge...
Uite si eu pling din senin (de fapt de la hormoni)! Cind ma uitam la filmulete, cind citeam despre fetita lui Iri...Doamne ce scumpa a fost, Pitico!
Vas nu ne-a scris dupa control...Am tot asteptat...Acum iar astept sa va treziti voi, fetele...Incepind cu Andrada ![]()
Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
ralucami spune:
`Neata!
Elteka sunt departe RAAAAU de Tokyo!
Eu stau in Miyazaki-Nobeoka acum, si as face in jur de 2h cu avionul pana la tine. iti dai seama! Nu-ti spun cat mi-as dori sa stam si noi la o vorba face to face, dar nu prea am cum sa ajung in perioada asta in Tokyo.
Apropo de telemea: eu o comand de pe un magazin on line, turcesc, din Tokyo- parca. E vreo 700-800 yeni 500g. Nu e foarte sarata si seamana la gust cu telemeaua aia de vaca pe care o gaseam la vrac, in alimentara. Baharu se numeste magazinul, si au pagina in engleza. La un moment dat au avut si un fel de branza asemanatoare cu cea de burduf. Buna tare si aia. ![]()
Am vazut si eu la mine la clinica o sala cu mingi , si fel de fel de chestii care sa te ajute in timpul travaluilui. Prima oara am crezut ca sunt pt gimnastica de intretinere a gravidei, dar apoi am intrebat o asistenta si mi-a zis.
Fetelor ma bucur ca v-a placut filmuletul si l-ati gasit interesant. Eu l-am pus, ca mi s-a parut explicit la faza cu epidurala- si tot vorbisem noi capitolul trecut- si pt ca mi-a placut atitudinea mamicii care nascuse. Mi s-a parut totul frumos, relaxat, menit sa incurajeze , nu sa terorizeze viitoarele gravidute.
Vas mi-am facut si eu jocul cu aflarea sexului copilului. Si mi-a iesit fetita!!! Eu inca mai sper sa fiu la fel ca DidiAlex din categoria alora de 1% carora nu li se potriveste! ![]()
Tineti-mi pumnii ca azi ma duc la ecografie. (intr-o ora trebuie sa ajung la clinica). Si SPER sa imi spuna si ce e bebe ca deja am inceput sa visez noaptea ca fac ecografii si imi spune sexul copilului.
Mi-am pregatit casetuta, m-am spalat, mi-am pieptanat, trebuie sa mai imi pun funda rosie si sunt gata! ![]()
Va pup si revin mai tarziu- cu vesti SUPER BUNE sper! ![]()
POZE BEBE
Film eco 4D
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
ralucami spune:
Tot eu:
Elteka tu ai vazut prin magazinele din Tokyo produse Vichy? Vreau si eu o crema de la ei si aici , la mine nu gasesc deloc. Am cautat si pe net si nimic.
Acum chiar plec. Vb cand ma intorc!
POZE BEBE
Film eco 4D
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
andradap spune:
Neazta fetelor!!!
Serbanela, ma bucur ca te simti mai bine si ca ai primit vesti bune de la ECO! Te-am trecut pe listutza cu Maria 
Ralucami, in primul rand: ITZI TZIN PUMNII la ECO! In al doilea rand, am primit si numarul tau de tel. (il asteptam si pe-al tau ELTEKA
)... Si de-abia acum ma uit si eu sa vad filmuletul... ca ieri nu stiu cum de nu am mai apucat sa-l vad ![]()
PS: Azi-noapte am visat pentru a doua oara pe BEBE... de data asta l-am visat cu tot cu sex... FETITZA... Si eu stiu ca visele de obicei se implinesc pe INVERS, deci chiar o fi baietel??? Oricum ideea este ca in vis ma purtam asa de aiurea cu copilul... Il tineam cu neglijentza (sau mai bine zis...fara nici-un stres, de parca asta facusem toata viata), i-am dat sa bea o multime de lapte si apoi l-am pus sa doarma, fara sa dea aerul afara... si cand m-am intors se incordase toata... era mai mai s-o pierd ... Brrrr...ce vis, dar in final s-a rezolvat situatia!!! Oricum...cand m-am trezit m-am gandit daca chiar asa oi fi de NEGLIJENTA
cand s-o naste!!! Eu zic ca nu!!! Ba chiar ma gandeam ca parca vad ca nu il voi lasa sa doarma... ca o sa vreau sa-l tin non- stop in brate.... Si nici nu vreau sa-l obisnuiesc PROST ![]()
POZA Bebe
Antonio din Sapt.16
Andrada
25+ cu
Antonio
andradap spune:
Vas, te asteptam cu sufletul la gura... Nu de alta dar ieri dupa ECO nu ai mai dat nici-un semn!!! Sper ca motivul este ca o tot tineti in petrecut in cinstea copilului sanatos!!! 
POZA Bebe
Antonio din Sapt.16
Andrada
25+ cu
Antonio
vas spune:
scumpele mele, multumesc pentru incurajari si pentru faptul ca va ganditi la mine.N-as fi crezut ca o sa am asemenea prietene.Va multumesc la toate, ca sa nu insir, sa umplu foile.
deci , in primul rand nu am intrat ieri pentru ca nu am calculator acasa( sunt in tratative de cumparare)dar acum am timp sa va povestesc minunea.
DIDIALEx, se pare ca noi (dar chiar eu, care v-am dat metoda de calculare?????!!!!!!) suntem printre cei care intaresc regula, adica cei 1%. AVEM O FETITA!!!!!!!!!!!!!.Frumoasa, si sanatoasa, care statea picior peste picior, cu mainile la cap, ca la plaja.Are 643gr.Imi venea sa o pap, asa mica cum statea acolo. Sotul a ramas fara cuvinte. Acum e atat de incantat vorbeste cu mine la plural, feminin.Fetele lui tati.
Serbanela, noua ne.a aratat doua labii, nu era pudica deloc, (la fel ca mami
)si nu odata, de cate ori avea ocazia. Singurul lucru pe care nu a vrut sa ni-l arate a fost fata. Trebuie sa ramana ceva si surpriza, nu? Sunt atat de emotionata incat nu mai stiu cui si ce am vrut sa-i raspund. E de inteles nu?
Doamne ce mult as vrea sa fiu si eu in BUcuresti. Deja imi si imaginez Pizza Hut , romana, voi toate burtici, ce frumoooos!!!!
Gata va las, hai ca azi voi fi mai activa, si mai vorbim.
Vreau Carucior ROZ.
25
O sa fiu si eu mamica
andradap spune:
Felicitari VAS!!! Va 
pe AMANDOUA!!! ![]()
Gata, am pus si caruciorul roz la tine!!!
PS: Am primit si numarul tau de tel.!
POZA Bebe
Antonio din Sapt.16
Andrada
25+ cu
Antonio
vas spune:
uuuaaaaauuuu, andradap, ce prompta esti. Multumesc mult pentru toate.
deci sunt la punct cu toate.
O sa fiu si eu mamica
andradap spune:
Pai eu ma plictisesc acasa singura
... ca ieri am facut curatenie
in toata casa... Am dat cu aspiratorul in bai in dormitoare, in living si bucatarie, apoi am spalat pe jos parchetul si gresia... am sters prafu'... si acum nu mai am ce face!!!
PS: Bine ca azi am de spalat rufe
... si mai sunt cateva vase murdare de-aseara
!!! Ca altfel cred ca o luam razna de tot!!! E naspa rau sa stai acasa...
Dar mai imi fac o ocupatie cu forumul si cu listuta de telefoane!!! ![]()
POZA Bebe
Antonio din Sapt.16
Andrada
25+ cu
Antonio
cristinamaria spune:
VAS
FELICITARI!!!
Vreau si eu galerie sapt viitoare caci am niste emotii.....
Eu sut Ok cu data ora si locatia !! Am trimis pe e-mail datele mele!
Va sarut!
cristina
26+