** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (22)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Poohy Baby expo este 30 martie-1 aprilie.

Liviana eu am plecat azi la 4 de la serviciu. Gata, am trecut si eu la programul de 6 ore. Ideea este ca au inceput sa ma doara foarte tare coastele de la statul pe scaun.

Mica 24+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Vas, multumiri anticipate ca ne pui "prezicatorul de sex la bebei" Sper ca te descurci cu clatitele. Pune si tu niste banana taiata felii, ba poate fi si budinca...hmm...de vanilie...tot stropit cu sos de ciocolata.

Ralucami, se zice ca ai baiat daca nu poftesti la dulciuri Eu numai azi m-am abtinut, ca zilele trecute am exagerat, dar acum e aproape 1 noaptea si-mi vine sa-mi rod unghiile...nici nu pot sa adorm...

Liviana, eu am avut voie sa maninc.

Fetelor, voi chiar beti doi litri jumatate de apa? Eu nu pot sa beau mai mult de unul + ceva ceai...Nu stiu cum sa ma pacalesc, voi stiti vreu truc?? Poate de asta ma doare in zona rinichiului

Acum ma duc in pat, dar maine de dimineata va citesc!

Asa creste bebe

Si asa creste burtica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

vali5, vas ma bucur ca va place numele fetitei mele.

miniuta spor la treeaba.ai grija sa nu te obosesti prea tare.
liviana poti a mananci cand faci toxo...nu influenteaza rezultatul.

am papat si eu fasole...ce buna o mai fost.acuma pap struguri...i-am vazut in magazin si aratau asa de bine..mai nou am pofte...

pupici,

19+Riana Alessya
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Pai d'asta am zis si eu ca Baby Expo e peste 2 luni... Daca nu vreti sa ne intalnim pana atunci, ne putem intalni atunci :))

Sotul meu e foarte dezamagit ca nu au inceput sa imi placa dulciurile :D Vad ca nu imi place nimic altceva din ce nu imi placea inainte - ba chiar tolerez mult mai putine feluri de mancare.
De exemplu fasolea verde - ca tot vorbeati de ea - nu ma omor eu dupa ea, dar daca trebuie, o mananc. Acum insarcinata cand am incercat, imediat m-a luat greata... La fel si cu varza, ciocolata... :D
Bebe asta e un fel de versiune a mea mai mofturoasa - in ceea ce priveste mancarea

Anca 22+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Didialex, Liviana, multumesc mult pt. raspuns!!!

Poohy, eu ma gandeam sa ne intalnim undeva in jurul lui 8 Martie!!! E o asociere dragutza ziua femeii-ziua mamei...nu??? Ce ziceti, fetelor???

POZA Bebe Antonio din Sapt.16
Andrada 25+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Eu sunt de acord.

Mica 24+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Andrada, dupa cum zicea si Vas, sarcina mea e pur si simplu naturala! Si m-a luat prin totala surprindere! Initial am aflat ca avem gemeni si am fost extrem de fericiti! Iar la vreo saptamana, cand am fost la o noua ecografie, am aflat ca bat trei inimioare, iar medicul care ne-a facut eco a fost asa de socat incat ne-a transmis si noua starea lui! M-au luat atunci toate caldurile si am trecut de la bucurie si extaz la frica si apoi din nou la bucurie! Acum, parca suntem obisnuiti cu ideea ca vom avea trei copilasi in acelasi timp, desi inca nu reusesc sa-mi inchipui cum va fi: cum voi reusi sa hranesc, sa adorm sau sa schimb trei mogaldete care vor plange in acelasi timp! Ei, asta e! O sa vede noi atunci cum ne-om descurca! Deocamdata sa speram ca va merge totul bine!

GinaM, imi pare rau ca treci iar prin chinurile astea! Nu ai unde sa faci niste teste? Sa vezi ce duce la pierderile astea consecutive? Iti tin pumnii sa fie totul ok!

Eleteka, mare dreptate ai cu spitalele din Romania. Sa stii ca la Iasi nu s-au schimbat foarte multe! Noua directoare de la maternitatea Cuza Voda a gasit vinovatii pentru toate relele din spital: vizitatorii!! Asadar accesul lor este foarte restrans: daca esti la lehuze sau gravide nu poate intra nimeni la tine, nici macar daca esti obligata sa stai numai la pat! Ne reintoarcem la salutatul de la geam!

Pauly, felicitari pentru fetita! Intra-adevar, frumoase nume ai gasit! Si eu am inceput sa caut variante, dar deocamdata nu am nimic stabilit! Iar eu am de cautat nu gluma, pana gasesc trei care sa-mi placa si mie si sotului.

Ralucami, la mine sigur va fi cezariana, si nu cred ca as avea nervii necesari sa astept pana ii voi auzi pe toti trei tipand, asa ca probabil voi merge pe o anestezie generala! Deci sotul nu cred ca va asista la nastere! Si nici nu stiu daca ar face fata la atatea ace, sange, etc.

Katthy, tu esti tot din Iasi. Ce stii despre posibilitatea ca sotul sa asiste la nastere? La ce medic si ce maternitate esti?

Lbelciug, multumesc mult de info! Pare o emisiunea super faina! Deja mi-am alertat familia si le-am promis ca le mai dau un semn chiar in ziua aia, ca sa nu o rateze!

Mari 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Msemcu din cate stiu varianta asistarii la nastere a taticului este exclusa.
Exact cum spuneai esti lehuza si nu te poate vizita nimeni.
Si mai spunea cineva ca la Elias e semiinchisoare sa vedeti la Iasi cum este.
Eu merg la dr. Mihalceanu Elena - Maternitatea Cuza Voda.

PS. Fetele din Iasi stiti cumva unde se afla exact Cabinetul Dr. Carauleanu din Pacurari?

katthy 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoyoyo spune:

msemcu - sanatate tie si fetitelor! E tare emotionant sa auzi, sa vezi darmite sa traiesti un asa eveniment 3x.
Poze de la eco nu ai sa ne arati?

23

salve

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Buna seara burtici!

Si eu ma intrebam ce legatura are inaltimea cu modalitatea de a naste, de aceea am si pus intrebarea...Pe de alta parte nu am inteles ce a determinat-o pe doc aceea sa imi spuna asta, avand in vedere ca ma dusesem doar pentru o analiza (e adevarat, in ideea de a ramane insarcinata) si nu i-am cerut sa fie doctorita mea. Dar sincera sa fiu, un cui tot mi-a bagat in legatura cu nasterea naturala...Oricum, voi mai vedea in legatura cu asta si in functie de cat creste bebe si in functie de cum evolueaza fibromul meu si care sunt riscurile la nastere cu fibrom.

In legatura cu participatul sotului la nastere, eu m-as simti mai in siguranta daca el ar fi langa mine. Nu neaparat in timpul nasterii, cat mai ales in travaliu, daca voi naste natural, si dupa nastere. In cazul cezarienei, cred ca m-ar ajuta mult dupa operatie, sa fie langa mine. Dar vom vedea atunci, si in functie de spitalul unde ma voi decide pana la urma sa nasc.

In privinta a ceea ce spuneati ca in unele spitale nu lasa deloc pe membrii familiei sa intre, mi se pare o aberatie. Daca ar face un sistem in care sa nu poti intra fara sa pastrezi anumite conditii de igiena, vizitatorii nu ar mai fi "de vina" pentru infectii si micobi. Dar eu cred ca mai avem muuulltt pana sa ajungem sa avem un sistem medical civilizat.

Madi +

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput