** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (22)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Fetelor, azi mi-am luat SALOPETUTZA... din cocor... ca daca am vazut ca tot ziceti de Cocor am fost si eu sa vad cum este... si nu am plecat de-acolo fara salopeta... Ba chiar am facut si poze cu ea... si cu burtik si le-am postat AICI in continuarea celorlalte tinute de gravidutza!!!

PS: Va trebui sa mai mut nasturii la bretele... ca altfel imi apasa pe umeri... ca deh am luat cea mai mik masura... ca altfel paream si mai mingiutza decat par cu asta!!!

POZA Bebe Antonio din Sapt.16
Andrada 25+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Katthy, nu am fost niciodata la Carauleanu, dar din cate am inteles cabinetul ar fi pe undeva pe la primul bloc de langa scoala Petru Poni, cea de pe partea dreapta cum vii din centru. Este vis-a-vis de benzinaria Mol, aia de la intrarea in Pacurari. Cum te intelegi cu doctorita ta? Vrei sa mergi la Carauleanu sa faci un 3D? Ma bate si pe mine un gand!

Yoyoyo, am cateva poze de la eco, pe care le puteti vedea aici: http://new.photos.yahoo.com/msemcu/

Madi, am mai auzit si eu de medici care iti recomanda cezariana in cazul in care esti mai micuta de inaltime. Asta mi se pare o prejudecata, mai ales ca nu ia calcul greutatea copilului si marimea bazinului mamei.

Mari 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Andrada , iti sta super cu salopeta! Dar si celelalte tinute ale tale sunt foarte faine!

Mari 19+

Mergi la inceput

Mersi mult!!! Celelalte sunt facute cu burtik de acum 2 sapt... Si cum in ultimul timp a luat proportii... ma laud si eu cu ea!!!

E chiar o minune ce vi s-a intamplat voua: TRIPLETI!!! Sa fie sanatosi si cu siguranta o sa va descurcati voi!!!

Andrada 25+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

andradap super salopetuta...i-ti vine de minune.

msemcu.multa sanatate printeselor tale...chiar ca ai de cautat si de ales la nume... si mai ales ca is numai fetite.bafta.

20+Riana Alessya
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Andrada cat ai dat pe salopetica???

Mica 24+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

Buna fetele,

Am aparut si eu de la servici, azi am avut evaluarea anuala cu seful meu si desi a fost ok, la final s-au cam incins spiritele de a inceput si asta mic sa ma gadile prin burtica. cei drept foarte firav, dar cred ca el era!

Andrada, e haioasa salopeta! ce altceva interesant mai aveau pe acolo? eu am fost sambata la magazinul de pe dorobanti de burtici, dar nu mi-a atras nimic atentia. in unirii acum 2 sapt. nu aveau marimi mici, poate au adus intre timp.

Madi, ce inaltime ai de ti-au recomandat cezariana? Si eu sunt mica de inaltime, a 1.63 doar.

Legat de sot la nastere, sa stiti ca m-am gandit tare mult zilele trecute la asta. Va recunosc ca nu m-as simti foarte confortabil sa ma vada in toata splendoarea travaliului; e suficient sa-l stiu ca e de cealalta parte a salii de nastere si daca am nevoie de el o sa-l chem sa intre. barbatii sunt destul de sensibili la operatii, taica-meu care e doctor pediatru mi-a povestit ca i s-au inmuiat picioarele cand m-am operat de apendicita si ca a trebuit sa plece de langa masa de operatii!

Mi-am facut si eu trei poze la burtica duminica. ma ajutati si pe mine sa invat sa le postez?

Si v-as mai ruga sa-mi dati si mie pe pm adresa si parola comuna.

va pup

Andreea 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Buna seara!

Am reusit sa va citesc si eu! Tare harnicute mai sunteti! Nu prea reusesc sa tin pasul cu voi! Dar ma straduiesc!

Am citit atat de multe ... sa vad daca mai reusesc sa retin idei pentru raspunsuri:
- mie nu mi-au recomandat medicii pe care-i vizitez (si in Suceava si in Iasi) analize pentru toxoplasmoza ... si celelalte de care vorbiti; eu chiar am intrebat si mi-au zis ca nu fac parte di categoriile de risc. Evident m-am bucurat, dar ... oare nu trebuia sa le fac?Avand in vedere ca 2 medici din orase diferite mi-au dat acelasi raspuns ma rog sa fiu bine impreuna cu Teodora!. Mie mi-au zis ca pana la urmatorul control sa-mi repet urina si hemoleucograma. Culmea e ca amandoi mi-au recomandat acelasi lucru. La Suceava mi-a recomandat in plus un examen al ochilor avand in vedere miopia mea de -4.

- mi-as dori enorm ca sotul meu sa ma asiste la nastere. Cel mai probabil eu voi beneficia de o cezariana( inca nu am discutat toate amanuntele cu dr. mea). VA ROG SA NU RADETI, DAR AM UN COSMAR CARE MA TOT URMARESTE! Cea mai mare spaima a mea este ca sa nu-mi schimbe cineva bebita la nastere! Nu ca ar face-o intentionat, dar ma tem de o neatentie.Iar daca sotul meu ar fi prezent as sta mai linistita ca ar fi cu ochii pe comoara! Ma gandesc si la faptul ca prezenta lui le-ar determina pe toate asistentele si doctoritele sa se comporte cat mai uman si mai civilizat! Plus ca eu chiar ma simt dependenta de el!
Inca nu am discutat acest lucru cu el, dar ma tem ca el nu e chiar doritor sa participe la nastere, caci ar fi slab daca m-ar vedea pe mine slabita. Si nici nu stiu inca daca la Suceava se practica prezeta tatalui la nastere! Voi vedea!

As vrea sa beneficiez si eu de PM si parola ca sa pot citi articolele postate de voi! Cum trebuie sa procedez?

In rest toate bune si frumoase! Multa sanatate burticilor si bebelusilor!

Motannel, 23+, Teodora

Mergi la inceput

Mica0307, pe salopeta am dat 100 RON (ma rog, era 99,5 RON, dar nu am mai stat sa-mi dea si restul 50 de BANI). Mai erau si de blugi si tot la pretzul asta!!!

Sobi, am mai vazut si niste sarafane dragutze FOC de toate culorile si ce mi-a mai placut au mai fost niste compleuri (pantalon + bluzitza fara maneci)din material reiat de diverse culori (roz pal, roz ciclam, portocaliu) si aceste compleuri costau 120 RON. Pantalonii erau pe elastic sus, dar nu stiu exact cum veneau...ca nu am probat. In rest mai erau niste bluzitze de bumbac pe la 25 RON cam asa... pantaloni de gravida si fuste, dar sincer nu m-am uitat la pretz!!!

Oricum... ma bucur ca am ascultat sfaturile celor care au recomandat acest magazinas din COCOR!!! Si le multumesc pe aceasta cale!!!

Andrada 25+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

Andrada, eu am dat pe un compleu reiat pantalon + camasa fara maneci (de fapt un fel de sarafan scurt) in unirii cam 220 ron sau chiar 240 nu mai tin minte; pe cand in cocor vad ca era 120!

Andreea 18+

Mergi la inceput