** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (22)
Raspunsuri - Pagina 16
ELTEKA spune:
Msemcu, imi pare asa rau ca s-a reinstaurat regimul dinainte...Exact imaginea asta ma bintuie pe mine, de cind am plecat...Imi vine sa pling cind vad cum descrieti voi situatia de pe acolo...Nu e drept... 
Sper din tot sufletul sa reusiti sa aranjati sa vina sotul tau cu tine. Una din cele mai frumoase imagini din lume o sa fie poza lui, cu fata rosie si transpirata, cu cele trei minuni in brate, numai ce au iesit din "palariuta"!
Un coleg de-al meu din Italia a facut 3 gemene, incredibil. Parintii sint foarte mici de statura si fragili, nu imi inchipui cum a reusit ea sa "produca" asa ceva. Fetele sint identice, acum au un an, le cheama Stella, Clara si Lucia, ca ei au vrut nume "astrale". Apropo, eu as fi pus Astra (in loc de Stella, dar la italieni e mai popular).
Eu mi-am dorit gemeni foarte mult, mama sotului meu e din gemeni, dar se pare ca nu se transmite in familie automat. La fiecare eco pina acum o luna am intrebat daca sint siguri ca e doar unul, si toti doctorii se mirau ce ne-o fi apucat
Acum nu mai zic "data viitoare", ca la vecinul de pe scara i-au venit 4 fetite, si mai avea una...Acum au cel mai mare carucior pe care l-am vazut eu, cu 5 locuri...u-huuuuuuuuuu! 
Iti doresc mult curaj! Poate ca la inceput e greu, dar cind devin independente, cu siguranta fetitele astea o sa te faca cea mai fericita mamica in fiecare zi, portie de 3 ori mai mare, si in 3 feluri diferite!
Elteka
Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
ELTEKA spune:
Andrada, tare frumoasa salopeta...Atit am cautat pe aici dar se pare ca nu se poarta... Bravo si de burtica!!!
Fetelor, voua va masoara uterul la fiecare control? Al meu crescuse la 20 de saptamini de un deget desupra buricului, de fapt am simtit eu ca s-a schimbat treaba pe acolo, insa nu-mi venea sa cred, fiidca in cartea mea scrie ca numai dupa 24 de saptamini trece de zona ombilicala... Acum deja primesc cite un sut de la bebe chiar mai sus de buric, ciudata senzatie 
Cit despre analize, aici scrie in fisa ca cel mai bine e sa fi mincat cu 2,5 ore inainte. Programarea mea e intodeauna intre 11 si 13, n-as rezista sa nu maninc atit... Luna asta se pare ca am un test de glucoza, imi dau ceva dulce si astept jumatate de ora, apoi imi iau singe, sa vada ce stiu ce toleranta.
Ca sa nu va zic ca din luna a 7 a se face un test de stres al bebelului. Te leaga de o masina niste ore bune, ca sa afle cit de tare sufera bebe dpdv fetal; daca vad ca nu e ok - iau masuri!
In schimb mie nu mi-au zis de IR-uri nimic...
Madi, a mai crescut fibromul tau? Eu ultima data am uitat sa intreb...Doctorita m-a apasat intr-un loc si m-a intrebat daca am dureri vreodata acolo...Apai...n-am...cind simt ca creste burta, se mai intind ligamentele si doare peste tot putin, dar trece imediat. La tine? Ca intr-adevar daca se mareste, ne face cezariana.
Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
andradap spune:
ELTEKA, NEATZA!!!
M-am tinut de promisiune... cafelutza virtuala si cafeaua decofeinizata acum aici pe DC... si apoi fugutza pe la treburi!!!
Neatza si voua fetelor... care v-ati mai trezit asa cu noaptea in cap si stati pe DC ![]()
Noutati nu am... deocamdata
POZA Bebe
Antonio din Sapt.16
Andrada
25+ cu
Antonio
katthy spune:
Msemcu multumesc pentru lamuriri. Stiam ca e pe langa Scoala Petru Poni dar nu exact si chiar nu prea aveam stare sa caut pe frigul asta.
Eu cu dr-ita mea ma inteleg f. bine. Am avut destule de reparat asa incat relatia doctor - pacient s-a consolidat.
Da, merg la echo 3D la cabinetul Carauleanu dar tot la dr mea. Are acolo program de consultatii martea.
katthy
24+ 
Madi spune:
Buna dimineata burtici!
Raspund si eu repede, pana ma apuc de treaba...
Sobi, eu am 1.56m, deci mai micuta decat tine!
Elteka nu stiam ca si tu ai un fibrom. Al meu nu stiu daca a mai crescut, de-abia pe 5 februarie ma duc sa vad, la eco 3D. Oricum al meu era destul de mare si in saptamana 20,cand l-au vazut prima data. Problema este ca pe mine ma si doare cand merg mai alert, sau am mai simtit intr-o noapte cand dormeam pe partea pe care e. Si daca stau intinsa se simte la mana, pe abdomen, deoarece capul bebitei mele este chiar in dreptul lui si il impinge. Sper din tot sufletul sa nu fi crescut, dar o sa vedem. Nu stiu care e procedura in cazul in care se face cezariana: trebuie scos, nu trebuie...o sa intreb doctorul, ca parca mi-e frica sa nu trebuiasca sa scoata mai mult decat zona in care este fibromul....Tie ti-au spus ceva in legatura cu asta?!
Madi + 
Asa creste bebe!
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
cristinamaria spune:
'NEATA!
Pauly si mie-mi place mult numele ![]()
Andradap draguta salopeta! O sa trec si eu pe acolo sapt asta!
Fetelor eu si sotul am convenit sa nu stea langa mine! Mie mi-e mai comfortabil asa... in plus poate urmari neonatologul cand scoate copilul din sala de nasteri!!Eu asa am facut la sora mea! M-am tinut dupa ea si n-am plecat pana n-au terminat masuratorile si tot tacamul!! In sala unde sunt dusi bebeii e mare aglomeratie de
... deh .. fiecare cu obsesiile ei....
Ma bucur ca s-a stabilt o intalnire ! Sper sa venim cat mai multe!
cristina
26+
pauly spune:
buna dimineata gravidutele,
am ajuns la jumatatea sarcinii...si suntem foarte fericiti.ne rugam la Doamne Doamne sa fie bine si de acum incolo.
de dormit am dormit bine...bebita m-o trezit si acuma dimineata...si foamea.
motannel si eu am facut toxoplasmoza...am inteles ca sunt analize de rutina la gravida.nu strica daca le faci...mai ales ca microbul asta nu prea da simptome cand il ai....si in sarcina ii mai binne sa fie tratata.
iar despre cosmarul tau
nu a ide ce sa te rusinezi...toate avem temeri ...in sarcina se pare ca ii un sentiment cat de cat normal.
cristimaria
pupici la toate,
20+
Riana Alessya
poze
Sobi spune:
Buna dimineata,
Pauly, sarcina usoara si in cea de-a doua jumatate
!
Si noi schimbam azi saptamana: am terminat 19 si intram in 20! in carticica mea scrie ca de azi incepe luna 5!
Legat de toxoplasmoza ce stiti: daca am facut testul in trim 1, mai il repetam si in trim 2?
Fetelor nu stiu ce sa fac, nu-mi place deloc sa dorm pe partea stanga! ma chinui toata noaptea sa stau pe stanga si inevitabil cad pe spate, ma trezesc si o iau de la capat... aveti vreun "leac" ptr asta?
pupici la viitoare mamici.
Andreea 19+ 
ralucami spune:
Salut pe fuga!
Sobi asa patesc si eu: nu pot sa dorm deloc pe partea stanga. Si culmea e ca ma foiesc prin somn cred si dimineata ma trezesc dormind pe spate. Stiu ca nu e bine, dar chiar nu pot sa ma controlez prin somn. 
Katthy parca tu ziceai ca mergi la Mihalceanu. Prietena mea a nascut cu ea in oct , la Cuza Voda, prin cezariana ( la cerere). Am inteles ca l-a lasat si pe sotul ei in sala. Si mai stiu pe cineva care a nascut tot la Cuza Voda si tot asa, cu o "atentie" s-a rezolvat.
Asta e Romania! Pregatesti pliculetele din timp si ai parte de tratament preferenial.
Msemcu cine e acum directoare la Cuza Voda? Ce dor mi-e de Iasul meu. :-((
POZE BEBE
Film eco 4D
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
chiquitita spune:
Buna dimineata mamici! Am schimbat si noi saptamana!
Nici eu nu pot sa dorm pe stanga, chiar am dureri, pe dreapta e fff relaxant, chiar si pe burta pot uneori!
21+