** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (22)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Liviana eu nu am mancat niciodata inainte de analize. Ideea este ca atunci cand merg la CMU fac mai multe analize si nu stiu pentru care se poate manca si pentru care nu.

Mica 24+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Poohy, merci. Intr-adevar asa e. Am dat tel la CMU si mi-au zis ca pt rubella, citomegalovirus si toxo nu e necesar sa ti se ia sange pe stomacul gol.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 21s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Elteka!
Eu pana am plecat din Ro nu am avut tangenta cu nici un spital ( doar cand am avut un accident , dar din cauza socului nu imi amintesc f multe, plus ca eram si micuta.) Cat despre maternitati, asistente, moase chiar ca nu stiu NIMIC. Eu tot ce traiesc aici e...first time. Si de-asta mi se pare ciudat cand citesc de spagi date la fiecare asistenta in parte, de nesimtire si ignoranta din partea moaselor etc.
Eu respect decizia fiecarei gravidute, si de aceea v-am invitat la o discutie pe tema. Voiam sa citesc mai multe pareri, mai multe puncte de vedere

Si eu abia astept sa vina luna iulie , sa ne vedem cu puii langa noi!

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Merci, Mica. Eu am vrut sa stiu sigur cum e pt ca de regula daca nu bag ceva in gura dimineata, ma ia starea de greata si voma. Sotul chiar ma cearta ca in loc sa arunc o bucatica de ceva in gura ma ocup mai intai de facut paturi, imbracat, machiat etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Vas apropo de clatite cu banane. Daca inainte mancam enorm de multe dulciuri, acum am zile intregi cand nu mananc nimic dulce. Zilele trecute am cumparat 2 prajituri: una cu frisca si una cu ciocolata si visine. Cea cu frisca a fost ok, am mancat-o. Dar cea cu cicolata (care era favorita mea!!) am constatat ca nu mai imi place! Eu, care eram disperata dupa ciocolata, acum am ciugulit visinile si gata, i-am pasat-o sotului meu. Ma gandesc ca lui bebe nu ii plac dulciurile. (in schimb iaurt vad ca am ajuns la recordul de 1 kg pe zi!!!! Cand a vazut sotulica ce "paguba" fac a zis ca ma inscrie la concurs de mancat iaurt.)

Gata plec la somn ca e 12 noaptea deja! Noapte buna!

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

Liviana, eu mi-am facut toxoplasmoza, ce-i drept ca nu in ro (dar nu cred sa fie veo diferenta)si am avut voie sa mananc inainte. de fapt eu am avut voie pana acum sa mananc inainte de toate analizele pana acum. din cate stiu, numai cand ti se face testul de glicemie nu ai voie sa mananci...dar nu bag mana in foc.

DidiAlex, sa dea domnul sa termin de slefuit macar sapt viitoare toate usile. al meu sot pleaca sapt viitoare in delegatie toata saptamana, asa ca am timp berechet. la mine oricum e un mare santier in toata locuinta, si praf iese de nu imi vine sa cred...o sa incerc si cu udatul smirgelului, poate merge mai bine. Acum sunt mega enervata ca ii astept pe unii de la quelle sa ii livreze ceva socrelei si cica vin intre 12 si 18. de la 12 joc solitär si astia nu mai vin. de nervi imi vine sa ma urc pe pereti

Poate iti amintesti sa iti intrebi amica de cartea pe care ti-o recomanda cu caldura pentru germania.

just free your mind, and the rest will follow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Liviana eu am tot timpul cand merg la analize un sandwich pregatit pentru dupa. Ca am patit-o o data la Fundeni, mi-a venit rau dupa ce mi-a luat sangele.

Mica 24+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

na, ca pana am raspuns eu se si rezolvase problema...nu-i bai. mai bine mai multe raspunsuri decat niciunul.

just free your mind, and the rest will follow

Mergi la inceput

Multumesc pt toate raspunsurile.
V-am pupat fetele, plec si eu acasa. Wow, la ora 5, va dati seama?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Legat de prezenta sotului - ma tenta ideea, dar am zis ca nu vreau sa-l nenorocesc :D A trebuit sa imi scoata o data o aschie mica-mica din picior, si acolo sa vezi saracul cum tremura si i se facea rau.

Plus ca nu mai stiu cine zicea, dar si la mine cred ca incepe sa se ia de asistente daca vede ca ma simt rau.

Si apoi, mi-am zis ca e mai bine sa fie in stare de functionare dupa nastere, sa cotizeze cat trebuie, sa aiba grija de mine si de bebe sa fim ingrijiti bine. Mai bine asa, dacat sa trebuiasca sa am eu grija de el :D

Piticasigogosica, de cand vroiam sa iti raspund si tot uit! In legatura cu intalnirea - e o idee sa ne intalnim si noi inainte de nastere. Daca nu vreti mai devreme, putem sa ne intalnim la Baby Expo (am ce am eu cu baby expo, e peste 2 luni :)) - cred ca cel putin toate mamicile din Bucuresti o sa vina la Baby Expo.

pupici,

Anca 22+

poze
bebelusa

Mergi la inceput