Laparoscopie - 7
Raspunsuri - Pagina 12
felicia20 spune:
quote:
Originally posted by kyya
Fetelor...........ajutati-maaa!!! Cat sa dau la doctorita pt operatie ca sa fie multumita?
cata
Eu am dat 3 mil. la dr. si 700.000 la anestezist.
http://tt.lilypie.com/Eragp3.png
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare.
ancaoradea spune:
Stie cineva cat costa o laparoscopie in Ungaraia ( Debrecen )?
Dar la noi in tara, la un o clinica particulara? Ca sa pot face o comparatie. Toata lumea e foarte multumita de Ungaria si am inteles ca preturile sunt asemanatoare, dar nu am aflat nimic concret.
Poate ma ajutati voi, cu un raspuns
laura30 spune:
Draga Anaoradea, eu am facut acum o luna laparoscopie la Tirgu Mures, la un spital privat Galenus. Iti pot spune ca am fost foarte multumita si impresionata de conditii si ingrijire. Daca nu ar fi sa fi fost operata, as fi spus ca sunt la o pensiune in vacanta. Au saloane numai cu doua paturi si unul. Asistentele sunt super dragute, ce mai, am fost super multumita. Am ajuns vineri dimineata, m-am internat si am facut investigatiile necesare preoperatorii(analize, tot tacamul), seara a venit medicul la noi si ne-a raspuns la toate intrebarile pe care le aveam in legatura cu operatia, iar sambata am fost operata. Luni am putut pleca acasa si totul m-a costat 6 milioane de lei pe care i-am platit la receptie. In rest nu am platit nimic altceva. Normal, operatia am inteles ca costa cam 16 milioane, dar daca lucrezi, iti deconteaza prin casa de asigurari. Au contract cu casa de asigurari si mi se pare super, ca la noi in Romania sa poti beneficia de astfel de conditii si sa nu te coste nici asa mult.
chislauriana spune:
Draga Laura30, te rog, sa-ti activezi mesageria privata pt ca vreau sa iti adresez cateva intrebari daca esti asa de draguta...banuiesc ca si tu ai varsta mea si as putea colabora cu tine.Te rog.
ancaoradea spune:
Multumesc mult Laura30, esti o draguta.
Daca te rog ai putea sa-mi dai o adresa sau un numar de telefon de la Galenus, eventual sa-mi recomazi un medic? In caz ca nu imi pot permite la Debrecen
vio05 spune:
fetelor pe voi v-a chemat la control dupa laparo. eu am facut laparo in feb la giulesti cu prof marinescu, dar nu m-a chemat niciodata la control. mi- a spus ca este bine si sa ne punem pe treaba.
simi77 spune:
Am facut histeroscopie si laparoscopie pe 22 Aprilie.La histeroscopie a rezultat un uter sanatos si gata pregatit de sarcina .Rezultatul la laparoscopie a fost un dezastru.Multiple aderente care imi afectau toata zona genitala.Era un dezastru spune d-na dr. Mi-a trebuit o ora si jumatate sa pot separa organele.
Fetelor care dintre voi a mai avut problema mea.
Sunt sanse de reusita.Incerc sa gasesc cazuri asemanatoare mie care sa finalizeze cu o reusita si nu gasesc.
felicia20 spune:
Draga Simi, acele aderente au fost doar pe trompe sau in toata sfera genitala? Daca ai facut laparo, nu ti-a rezolvat acele aderente? Teoretic asa ar fi trebuit sa faca.
http://tt.lilypie.com/Eragp3.png
ana_p spune:
simi77, acelasi rezultat l-am avut si eu dupa laparo: aderente stranse in toata sfera genitala si doar una dintre trompe functionala. Pentru mine indicatia doctorului a fost clara: sanse aproape de zero pe cale naturala, de aceea mi-a recomandat FIV. Prin urmare, asta voi face. La tine care a fost cauza aderentelor? Eu am avut acum 10 ani o operatie deschisa de fibrom si se pare ca din cauza asta s-au format.
Aderentele se indeparteaza la laparo, dar, din pacate, se refac destul de repede, iar ceea ce au afectat initial nu mai poate fi reparat.
Numai bine tuturor!
Ana
simi77 spune:
Felicia aderentele afectau tot:ovar,trompe si uter.Dr. zice ca s-a rezolvat problema .
Ana_p cauza aparitie a fost cele 2 operatii pe care le am. Am facut peritonita la 18 ani si chist ovarian la 25 ani.Ambele operatii sunt destul de mari.
D-na dr. spune ca in ciuda a tot ce sa intamplat ovarul trompele si uterul sunt sanatoase.A spus ca pot ramane insarcinata natural dar o sa fac si inseminare artificiala.Sa vad luna acesta cand o sa-mi vina ciclu si imediat o sun pe d-na dr. sa stabilim schema pentru inseminare.
La voi cum a fost?Eu dupa operatie am avut o sangerare care a durat 4 zile.
La voi ciclu a venit cu intarziere?
Dupa operatia de chist dr. de atunci mi-a spus ca mi-a extirpat toata partea dreapta.Acum la laparoscopie aflu ca de fapt pe dreapta eu mai am o bucatica de ovar care deocamdata nu stim daca este functionabil si am si trompa care este foarte permiabila.
Am zis ca imi mai acord sanse sa raman insarcinata natural sau cu inseminari artificiale pana la 33 ani si abia atunci o sa ma hotarasc sa fac vitro.
Sunt in stare sa mai fac inca o data laparoscopia chiar daca am trecut foarte greu prin acesta.