Laparoscopie - 7
Raspunsuri - Pagina 11
felicia20 spune:
Eu m-am internat luni, luni mi-au facut toate analizele pt. ca nu mancasem nimic dimineata, marti trebuia sa ma opereze dar a aparut o urgenta cand trebuia sa intru eu in operatie (o extrauterina)si m-au amanat pe a doua zi, miercuri m-a operat si joi mi-au dat drumul acasa. In principiu, in prima zi te internezi si iti faci analize (nu manca nimic dimineata daca vrei sa ti le faca in prima zi), a doua zi te opereaza si a treia zi te lasa acasa. Probabil pe tine te opereaza mai tarziu din cauza ca sunt alte operatii programate deja.
Succes!
http://tt.lilypie.com/Eragp3.png
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare.
sandaa spune:
Salut pe toate fetele! Am facut si eu laparascopie( a doua) la sf lunii martie. Prima am facut-o acum 2 ani in care mi s-au desfundat trompele , asa a zis atunci dr. In septembrie am facut hsg in care medicul mi-a zis ca s-ar putea sa fie infundate din nou si mi-a propus o noua laparascopie. Am facut-o si a fost totul bine, adica trompele sunt perfect permeabile, deci la hsg nu s-a vazut bine. Nu trebuie sa va fie frica ca nu este dureroasa si este sigura desi eu am facut degeaba, macar acum sunt linistita in privinta tropelor.
Dar de la vreo 10 zile dupa operatie am o jena in vagin. As vrea sa va intreb daca a mai avut cineva asa ceva.Dupa I operatie n-am avut nimic. Am fost acuma la medic si mi-a zis ca totul este bine dar jena nu dispare, si mie frica.
Va multumesc si va doresc sa aveti cat mai repede mult doritul bebe!
felicia20 spune:
Sanda, eu nu am avut asemenea probleme, dar daca medicul a zis ca e OK si tu totusi nu te simti bine, incearca sa-ti faci spalaturi vaginale cu TANTUM ROSA, ai sa vezi ca te simti foarte bine de la ele.
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare.
chislauriana spune:
Fetelor vreau sa va intreb daca dupa laparo, ramai cu cicatrici urate sau nu?Concret, aceasta procedura doare sau nu, dupa?E o interventie doar externa sau se patrunde si pe cale vaginala inauntru?Va multumesc.
sunshine4ever spune:
Fetelor eu sunt doar c am-am schimba tin magduta10
Felicia, pai al noi au fost problem si cu ovulatia mea si mai degraba cu gigei lui sotu care is foarte putini de tot si ramine doar fiv cu icsi.Bafta in continuare
Bombonique, in sfirsit am dat de nou nume si pot sa ma loghez.
DM
kyya spune:
Fetelor...........ajutati-maaa!!! Cat sa dau la doctorita pt operatie ca sa fie multumita?
GEO30 spune:
Buna fetelor,
FELICIA20 iti multumesc mult pentru raspuns ,dar as vrea sa te mai intreb daca stii:histeroscopul se afla in sala de operatie sau in alta parte,oare se poate face deodata cu laparoscopia,ca sa fie sub anestezie? Pina in prezent nu stiu sa am problene si cu uterul ,dar ma gindesc ca daca tot ma anesteziaza sa-i propun la medic sa-mi faca si histeroscopie ,macar sa fiu sigura ca totul este bine acolo,dar as vrea sa fiu documentata ,sa nu vorbesc numai asa aiurea .
Va pup,pa.
felicia20 spune:
Draga Geo, toata aparatura necesara operatiilor se afla in sala de operatie. Prin laparoscopie se vede daca ai probleme cu uterul si in caz afirmativ, medicul decide daca problema se remediaza prin laparo sau trebuie facuta histeroscopie.
noname spune:
Buna fetelor! Am facut si eu laparo la maternitatea Giulesti la doctorul Ion Ionut,care dupa operatie mi-a zis ca totul este bine, eu aveam niste chisturi si mi le-a luat d acolo si mi-a zis ca in cateva luni ar trebui sa fac Bb. Eu nu prea cred. Numai asta sa fi fost problema pt care nu raman insarcinata? Incerc d 3 ani si nimik, ca nu am ovulatie. Acum dak mi-am facut decorticarea asta este posibil sa am ovulatie? VA ROG SA IMI RASPUNDETI SI MIE.
Si inca ceva. Am cam o saptamana d la operatie si ma doare foarte tare inauntru ceva. Este normal?
Astept raspunsuri si sper sa ma primiti si p mine p aici p la voi.
sandaa spune:
Multumesc Felicia ca mi-ai scris. O sa tin cont de sfatul tau.
Noname eu cred ca o sa ai ovulatie dupa indepartarea chisturilor. De dureri nu stiu eu nu am avut dar probabil sunt de la chisturile care ti le-a eliminat.
Multa sanatate tuturor fetelor!