Laparoscopie - 7

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

buna fetelor ,
am facut si eu laparo ,luna viitoare se face un an , si din pacate nici un rezultat pana acum , nu vreau sa dezamagesc , probabil ca fiecare e cu norocul ei...

si la mine au gasit aderente multiple pe trompe si ovare ,au fost indepartate , cel putin eu asa am vazut si pe filmuletul din timpul operatiei...

aderentele in cazul meu au aparut pt ca am facut si eu o peritonita f urata acum vreo 8 ani...si ...cred ca de vreo 4 ani nu ne mai protejam tot sperand ca o sa vina si randul nostru...

acum 2 ani am descoperit acest forum , unde am invatat si m=am informat f mult.datorita fetelor de aici si povestilor lor am facut si eu laparo si nu regret ca am facut-o...as mai face-o odata daca ar trebui...
dupa laparo , cred ca , aproape luna de luna am tot incercat sa prind ovulatia cu teste de ov. cu urmarirea mucusului cervical si cu prestat in mom.propice si totusi , nimic pana acum....

se pare ca nu am alte prob., adica am ovulatie , la operatia s-au vazut trompele permeabile , cea dreapta ,putin mai lenesa , dar buna , sotul are o spermo bunicica ,adica gigeii lui sunt putin mai lenesi in schimb , sunt buni ca si dezvoltare si si numar...

nu stiu incotro o sa o apuc de acum incolo....dar nu renunt...imi fac un plan de bataie...

va doresc voua sa fiti mai norocoase decat mine si sa apara bebele in cateva luni....
mult succes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia20 spune:

Lasa floricico, o sa rasara soarele si in viata noastra, ai sa vezi! Te si nu uita: face minuni!

http://tt.lilypie.com/Eragp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Mi-ar putea spune cineva cat dureaza interventia laparo si daca pregatirea pentru operatie presupune si clisma?

Mergi la inceput

Si as mai vrea sa stiu ceva:la cat timp dupa laparo avem voie la plaja?Exista interdictii in acest sens?Daca ma operez saptamana viitoare,oare am sanse sa merg la mare in iulie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

aerlilian, operatia propriu-zisa dureaza in jur de o ora, depinde de ceea ce gaseste la tine si cat trebuie sa lucreze. Eu nu am mancat nimic din ziua precedenta operatiei si pana a doua zi dupa operatie, nu mi-a facut clisma, stiu insa cazuri carora le-a facut clisma. Recuperarea este destul de rapida, intr-o saptamana am mers la serviciu si am fost externata chiar in ziua operatiei, seara. Nu stiu sa existe vreo interdictie in privinta plajei, mai ales ca spui ca te operezi in curand si pana in iulie mai e ceva timp. Daca mai ai ceva nelamuriri, intreaba , pentru ca sunt aici o multime de fete care iti pot da sfaturi utile. Bafta la laparo si sa ai un rezultat bun dupa, ca asta conteaza cel mai mult, dincolo de interventia propriu-zisa, care chiar nu este grea.

Numai bine tuturor!
Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Buna fetelor!
Aerlilian la mine operatia a durat cam o ora , dar nu am mai mancat nimic cu o zi inainte de operatie si nu mi-a facut clisma.
Depinde la c Spital si la ce doctor faci operatia. De exemplu la Giluesti unde am fost eu internata Profesorul facea clisma cu toate ca nu mancai nimic inainte cu o zi....asa ca...DEPINDE.M-au externat a doua zi.
Iti doresc Bafta si sa vii cu vesti bune

Mergi la inceput

Va multumesc mult pentru raspunsuri,dragelor,am uitat sa va spun ca m-a pus sa vin cu un plic de Fortrans pe care deja l-am cumparat si inteleg ca este laxativ.Deci,probabil voi scapa de clisma.Avand in vedere ca ma internez pe 10 si ma opereaza pe 11(vineri),sper din tot sufletul sa ma lase acasa in weekend.Parca e mai usor chinul in patul tau...Interventia o fac la Filantropia,cu dr.Simionescu,ce-mi puteti spune,e de bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi77 spune:

Fetelor eu dupa laparoscopie am sangerat vreo 4,5 zile.Sangerarea nu a fost abundenta.Nu stiu acum cand sa ma astept sa-mi vina ciclu .
In ziua operartie eram in z 12 de ciclu.
La voi cum a fost?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia20 spune:

Simi, si eu la operatie eram cam in perioada fertila, dar nu am sangerat deloc, la cca. 2 saptamani, cum era si normal, mi-a venit CM. O prietena imi spunea ca dupa laparo i-a intarziat vreo 14 zile. Deci, eu cred ca depinde de organismul fiecaruia dintre noi.

http://tt.lilypie.com/Eragp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitoni spune:

buna!
simi77 eu am facut laparo in z30,era ziua de CM.Dupa operatie am avut o sangerare mai puternica 2 zile, apoi mai usoara inca 3 zile.
inca nu mi-a venit CM.
Din ce am mai aflat de la fete, este "normal" sa se deregleze...
deocamdata eu astept...

Mergi la inceput