Bucurii de sept - oct 2006 (37)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

Multumesc pentru raspunsuri , fetelor. Ma simt mai bine acum cand vad ca nu sunt singura care face "tratamente cosmetice" cu suc de mere. Ma gandeam ca m-am prostit, ca la Ruty n-am avut astfel de probleme. Ei i-au dat la spital lapte cu lingurita si cand am venit acasa tot cu lingurita i-am dat ca se obisnuise, asa ca la sucul de fructe deja era invatata sa deschida gurita. Pe cand Thea da din maini , din picioare , scuipa.
Ideea cu prosopelul e super.
Vauva , ce mi-ai facut !!! Doamne cat de frumos poate sa fie ! Vreau si eu zapada.Te rog mai pune poze , daca tot ne-ai starnit

Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"

PERLELE RUTICAI Avem perle noi

www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA

POZE

www.sanatatealoevera.ro " target="_blank">Vrei sa fi liber ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Stati asa ca n-am plecat. Bebeii vostri vomita? Al meu papa numai san si vomita aproape dupa fiecare masa, nu mult dar destul cat sa ma streseze asta.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze
Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cata_adr spune:

Robert nu musca de san, dar se joaca. Cateodata se ascude. Daca vine tati langa el si il striga..parca se ascunde. Aaa si cand il apuca somnul strange tare de san ca sunt nevoita sa il scot:)))))

Fetelor, am si eu o intrebare mai delicata, (nu stiu daca e valabila si pt. cele cu cezariana - nu ma pricep), voi mai aveti scurgeri? La 4 luni de la nastere, am niste scurgeri galbui, gelatinoase (nu tot timpul), nu foarte abundente (dar suparatoare). Este normal? Se mai confrunta careva cu asa ceva? (Scuze de descriere)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Ralu cu mana il floscai bine pe par unde are cojite si il las asa 10-15 min dupa care il bag in cada, il ud pe par cu apa si il iau la pieptanat spre spate (invers de cum e parul crescut) vreo 5 min. Apoi il spal normal si il clatesc bine bine cu dusul.

poze
Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

Pufymic: pupam pufisorii si pt mamica

Am o intrebare apropo de mancatul cu lingurita: eu am incercat sa-i dau lapte de la mine cu lingurita, asa ca exercitiu pt cand vom incepe diversificarea si puiuta mea nu stie deloc cum sta treaba cu lingurita; ea impinge afara cu limbuta tot; oare se invata ea cand voi incepe sa-i dau sucuri sau sa mai exersez cu lapte???

Cata_adr Robert concureaza cu Roxi a mea la falcute Foarte emotionanta "iubirea" voastra si mama mea avea una de asta dar cu fratele meu mai mare si eu cand eram copil si ma uitam la poza aia recunosc ca eram putin geloasa. Pupici de la noi

poze cu noi

Florina, mamica de Roxana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

quote:
Originally posted by tanima_i2002

Stati asa ca n-am plecat. Bebeii vostri vomita? Al meu papa numai san si vomita aproape dupa fiecare masa, nu mult dar destul cat sa ma streseze asta.

poze
Botez

Tanima si bebele meu regurgiteaza aproape dupa fiecare masa, ueori mai mult, alteori mai putin, are si zile in cate aproape ca nu regurgiteaza deloc; doctorita zicea la inceput ca atata timp cat ia bine in greutate e ok asa ca... nu-ti face probleme! Cum stati cu somnul in timpul zilei? Stiu ca tu ziceai ca nu stii cum e sa ai un copil care doarme asa mult ziua; Azi am plimbat-o pe Roxi prin Cora si nu prea a si-a facut somnul de amaiaza dar recupereaza acum ca doarme de la 18:30Ea si in burtica la mine dormea destul de mult ca o simteam foarte rar sa se miste si banuiam eu ca o sa fie un bebe somnoros dar las' ca e bine asa ca ea creste bine dormind (se secreta ceva hormoni de crestere in timpul somnului) si eu am mai mult timp "liber"
faza cu "mai am o adresa"....

poze cu noi

Florina, mamica de Roxana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cata_adr spune:

Floricel multumim!

Robert a invatat destul de repede sa pape cu linguritza. Ce-i drept, mereu da inapoi...dar il sterg repede tot cu linguritza. Cateodata misca guritza in stanga si in dreapta ca atunci cand cauta ei sanul. Pana l aurma s-a descurcat.
Marti introduc si supica de legume. Sunt curioasa daca o sa pape. El nu este un copil mofturos...sper sa-i placa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

tanima, merci! o sa incep operatiunea in cateva minute. si alexia mai regurgiteaza. cred ca nu e zi sa nu se intample. dar f putin. si nu dupa fiecare masa. si recunosc cccc ca e in mare parte vine mea. o cam jughinesc toata ziua si cred ca de-aia!

floricel, nu vreau sa te descurajez dar alexia nu deschide gura cand vede lingurita. ba mai mult strange din buzisoare tarrrre de tot. ca sa deschida gura tre' sa-i atrag atentia cu ceva sa se uite in sus si sa stea "gura-casca" si atunci ...hop si eu cu linguritza...si mesteca, n-am treaba, dar nu s-a prins inca de faza cu lingurita.

cata, eu am facut cezariana si lohiile m-au tinut cam mult dupa parerea mea. vreo 5 sapt. aproape. dar de atunci n-am mai avut decat ciclu normal.

raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia maria (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Cata eu nu am nici un fel de scurgere (am nascut natural),nu cred ca e normal sa ai mai bine te-ai duce la dr(sfatul meu)
Al meu manaca bine cu lingurita (cand ai e foame) cand s-a saturat si el stropeste si scuipa.

Pe mine m-a musca rau frate si prinde sfarcul intre gingii si trage de el zici ca acu-l rupe,chiar m-a ingrozeste gandul cand o face asa cu dintii...Mi-a zis dr ca in 2 saptamani are dintii de jos,vai cat de putin mai au de trait sfarcurile mele.

Io mami de Matteo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Mie nu mi-a venit ciclu (sper sa nu mai vina niciodata il urasc)
vroiam sa intreb fetele care alapteaza daca sunt in accesi situatie?
Tanima in mare parte sunt de acord cu tine,dar eu sper sa se incheie odata discutiile astea si sa revenim la normal,unele din noi vad ca deja o facem.

Io mami de Matteo

Mergi la inceput