Casnicutze sexy (99)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

bey, a fost teapa cu ninsoarea. a nins vreo juma de ora, nu s-a depus mai nik :( dar e un ger, brrrr...
georgi, gata cursurile?
bia, unde esti gagico?

www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

alinutza - las ca poate mai ninge la noapte sau maine....
pupici. o seara buna va doresc tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

da gabi, deja imi facusem planul ca daca ninge pina miine dimineata, mergem la sanius:)
sexoaseloooooor!

www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

eu va doresc o seara placuta in continuare. ma uit la emisiunea lui Dieter Bohlen, macar ma distrez putin.
Alinutza---a nins si la mine, m-am bucurat degeaba ca deja s-a topit.
va pup pe toate.
aaahhh...de aiurita ce sunt am uitat sa va spun de ce dau de baut. mi-a intrat in cont primul salar ( oficial) aici !!!! sunt tare mandra de mine

o sa va citesc dimineata la cafea si-o sa va scriu cand ajung de la munca.
noapte buna

``Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii, care nu-l asteapta! ``

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

fetelor la mine ninge sanatos.avem zapada asternuta peste tot.doar unicul bulevard al orasului e curatat, in rest e deredelus peste tot[se pare ca iar i-a luat iarna prin surprindere pe drumarii nostri].daca o tine asa pna amaine clar putem iesi la sanius.

miha am vazut tortul.superb.esti o artista.is curioasa ce tort o sa faci la nunta lui Robert.

alinutzo,gata pregateala?
danutza unde esti?

va tzuc in sir indian pe toate.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Salutari gagici.
In primul rand FELICITARI Cami pt credit.Neri tari si multa bafta si de-acum inainte.
Apoi FELICITARI Miha pentri tort.Daca erai concitadina mea, te asaltam sa-mi faci si mie unul de ziua Stefaniei.
Bi cu tine nu vorbesc pt ca tu te bucuri de zapada si eu nu i-am vazut culoarea
Liana optimista incurabila.
Alinutza zi-mi meniuuul de manie.sa fur si eu idei. si distractie placuta.Te intreb iar.Soacra e invitata?
Banano LMA soacrei si sa-ti traiasca atat cat vrei tu
Doina ca de obicei vrednicutza.
Gaby ma bucur ca Stefitza e mai bine.
Danelutza tin minte ca am tras-o si eu vreo 3 saptamani cannd i-au iesit Stefaniei maselele.Eram zombie . si multa rabdare.
miki sa papi salariul sanatoasa
Va pe toate, toate fara discriminari.

Cursurile...trebuia sa ne tina de la 9 la 17 si ne-au tinut pana la 12.30.Ne-au dat cursul pe CD asa ca l-am scos deja la imprimanta.Sa vedem ce facem maine...Dupa ce am iesit am fost cu fetele la un suc si am ajuns acasa pe la 14.30.Colegu' era bona, Stef dormea deja.
Cam atat. si mai revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Miki te trec cu burtica, sau asteptam rezultatul ?
Felicitari pentru primul salariu, tre'sa dai de beut serios. Dar nu te laudai, sau gresesc eu, ca esti libera in vichend ?

Cami
Cit despre tort, nu mai poate scoate papusa din tort, ca deja l-au papat. Asteptam impresii de la petrecerea unde a fost cuscrella mea

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Bimilit
danutza unde esti?

aici

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Georgi eu n-am reusit, inca, sa dorm o noapte intreaga, in 2007

Bianco trimite si la mine neste zapada, ca aici s-a chinuit sa ninga, dar in afara de ger si umezeala, nimic la orizont, doar pe muntzi

Mirela un rinduletz, acolo pentru muncitoarele DC

Olga cum te mai simtzi ? Tony ce face, tot trist e si n-are chef de joaca ?

Barbye cum te mai simtzi, ca ziceai c-ai simtzit dimineatza, ca si cum ceva s-a rupt in tine. Sper ca reushim sa te binedispunem cit de cit.

Mergi la inceput