Casnicutze sexy (99)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

georgi , danutza dimineata impachetez zapada in lazi frigorifice si o trimit la voi.

mirela esti suparata pe sexoase? nu poci pentru ca sa crez.hai baga un rand sa vedem cum mai scrii.

doina , ce ai gatit azi?hai la o poeveste.

bebeluselor dans

edit; aseara la MTV ro am aflat ca zalaul nu mai are cinematograf.s-a vandut , iar in incinta lui s-a facut un club.deci adio cinema si alea , alea.unde puii mei or mai merge adolescentii sa se pupe pe furis?

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

DANELUTZA-- ba da am zis ca am liber, mi se pare ca am scris ieri despre inversarea turelor mele. luni, marti, miercuri sunt libera acum (ppoate si joi)
Cat despre burtica.....nuuuuuuuu.... stiu sigur.

``Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii, care nu-l asteapta! ``

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

Am febra de asta m'am simtit aiurea toata yiua.Sper sa nu ajung la spital, ca tare il urasc.
Va anunt ca am mai scris un mesaj inainte care aici nu a aparut......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

[quote]Originally posted by Bimilit

edit; aseara la MTV ro am aflat ca zalaul nu mai are cinematograf.s-a vandut , iar in incinta lui s-a facut un club.deci adio cinema si alea , alea.unde puii mei or mai merge adolescentii sa se pupe pe furis?

Bimilit - soacra cu DOUA nurori!

BIA - io stiam asta de mult timp. clubul e lui Ioji( nu stiu cum se scrie). ala care a avut bingo la casa de cultura

``Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii, care nu-l asteapta! ``

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Barbye si nu ai luat nimic pentru febra ? Baga un supozitor ceva, poate-ti trece

Bianco acum nu se mai saruta adolescentzii pe furish, fac de toate in public

Miki sint batuta-n cap, dar recunosc ca n-am citit ca tzi-au schimbat liberele, stiu ca ai scris ca ti-au schimbat tura, dar de libere ...

Fetelor e jale, Isabella nu vrea in patutz de nici o culoare, sper s-o conving, am dus-o sa faca nanitza, ca am intrebat-o daca vrea, iar dupa citeva secunde a inceput concertul si nici nu m-a lasat sa-i masej gingiile cu crema, tzipa mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, maaaammmmmmmmmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaaaaaa , asha ca daca nu mai apar in seara asta, stitzi unde am disparut

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

sara buna ,gagici!
Cami ,m-ai ucis! tu cu inimoara rosie la nick si nu stiai cine e Barbye?
Bia,vreau si eu zapadaaaaaaaaaaaaaaaa!
azi am foast la Mall sa-mi cumpar carti si n-am rezistat si mi-am luat o geanta supeeeeeeeeeeeeeer!i am so happy!!!
sotu' nu stie.i-am scos hartiile din ea ,le-am aruncat ,mi-am mutat lucrurile din geanta veche in ea si pe aia veche am facut-o mototol si am pus-o langa carti.
nu e zgarcit al meu sot,da' m-ar fi intrebat de ce noi femeile avem nevoie de nspe mii de genti si n-aveam chef sa-i explic a mia oara cum functioneaza femeile si ca gentile sunt vitale pt noi.
el saracu' zice : domle ,cumpara-ti genti ,dar fa-ma sa inteleg ce faci cu atatea.
cica si-a intrebat si colegele daca au genti multe si le-a pus si pe alea sa-i explice de ce au nevoie de mai multe genti.
de!are si el o nelamurire!

edit: ups! am uitat sa va multumesc de urari!
sunteti voi prea dragute!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Bi la mine nu mai e cinematograf demuuuult
Bananutzo sa stapanesti geanta sanatoasa.

Mergi la inceput

da' veniti ,frate,la Bucuresti ca aveti aici Multiplexuri de va plictisiti.iti cumperi popcorn ,pepsi si ...enjoy !

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

quote:
Originally posted by diadaniela

da' veniti ,frate,la Bucuresti ca aveti aici Multiplexuri de va plictisiti.iti cumperi popcorn ,pepsi si ...enjoy !

banano , nu zice de 2ori ca io-s prezenta.ma cazezi la tine?in camera cu soacra ta?

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Mergi la inceput

pai ,Bia,tu blonda ,ea blonda!

Dana

Mergi la inceput