Inseminare (8)
Raspunsuri - Pagina 24
dia_dida spune:
Multumesc pentru sfaturi si pentru incurajari Catty,copilutzu.
Micky iti multumesc de sfaturi ,sa ne treaca zilele acestea cat mai repede si sa se cuibareascain burtica
Ali, aurel_cris sa fie cu ochisori de data asta.
Multa bafta tuturor va pup pe toate si sa ne ajute DDla toate sa fim.
Micky si eu am ceva intepaturi prin burta,sper sa fie de bine.
Catty cum te mai simti?Sa ai grija de tine si de
Micky2007 spune:
dia dida trebuie sa fie bine.
aurel_cris lasa ca nu trebuie sa ai simptome, nu stii ca unele fete afla dupa 2-3 luni ca sunt insarcinate, pe motiv ca nu au nici un simptom? Asa ca fruntea sus ca TREBUIE sa fie bine. Am emotii pentru tine.
catty este bine, dar nu prea are loc la calculator.
Catty
danotino, ali, marrina
Micky
aurel_cris spune:
Micky esti o dulce,iti multumesc mult,si eu am mereu emotii pt. fiecare dintre fete,caci reusita uneia dintre noi ne da aripi sa mergem inainte.
nucutza spune:
Aurel, du-te mama azi la V. Babes si fa test de singe. De la prima IA ai 14 zile, de la a doua -12, asa ca daca e ceva o sa iasa. Stiu cum e, toate stim cum e cu asteptarea asta groaznica.
Iaca si copilutz! Lasa, motz blondutz, daca nu poti si nu poti luna asta, macar stai linistita si nu mai cauti simptome dupa ovulatie. Tre sa luam partea buna a lucrurilor..
Va pup pe toate si astept sa citesc doar despre reusite!
marryan spune:
Micky bravo scumpa pu IA sa ti dea DD de data asta un bebik in burtk de ziua MAMEI 8Martie.
Eu urmez sa fac IA pe 26 febreuarie si asa de greu trece timpul nu mai pot astepta numar zilele. spre ca si eu sa reusesc asa mi se imple sufletul de bucurie cind numai ma gindesc la asta.
Luna asta am ratat ovulatie tot facind monitorizare si dr meu a spus ca am ovulat devreme asa ca de asteptat ceva nu am numai gindul la IA imi sta, sotul so dr convisi ca din prima va iesi, mii frica sa ma gindesc inca la asta, ca daca nu o fi iar o sa fiu demoralizata rau.
Catty ma bucur ca la tine merg lucrurile spre bine, bebikul este bine acolo, ai grija mult de tine si fara efort.
Tuturor fetelor care au facut IA va doresc ca DD sa va aduca in dar de sarbatoarea noastra cite o floricica in burtika!!!
marryan
Micky2007 spune:
marryan merci scumpa mea, sa te auda DD si sa primesc si eu de martisor o veste buna si sa am un bebic in burtica, ca tare mult imi doresc.
Si tie iti doresc la fel, adica sa reusesti. Stiu ca este grea asteptarea pana pe 26, apoi alta dupa IA, dar trebuie sa avem rabdare.
Fetelor va doresc o zi buna.
Micky
Micky2007 spune:
Fetelor pe mine ma cam doare burta ca si cum ar veni CM si ma simt tare naspa si imi este tare somn.
Va pup pe toate.
Micky
lorelai_lorelai spune:
Dragelor, am o problemuta, nu imi amintesc cum trebuia sa iau duphastonul ,stiu sigur ca z15-25 dar nu stiu daca 1 sau 2 pastilute pe zi....
Aveti idee vreuna?
cristiama spune:
Irima,
Eu am ajuns intamplator la cele 2 inseminari reusite la Cocei, oricum ea prepara sperma si inseminarea e un fel de injectie, ti-o poate face oricine.
Din pacate am pierdut sarcinile, da cand ma pun pe picioare tot la Cocei ma duc.
De Cezara Bucur, pot sa-ti spun ca are prea multe paciente si a devenit nesimtita.
Eu am schimbat-o si sunt multumita, nu mai astept cel putin 3 ore la monitorizare!!!! Eu nu inteleg de ce programeaza muult mai multe paciente decat poate duce.
Acum ma duc la Bekir care e tot la Giulesti, si am avut surpriza extrem de placuta sa-si aduca aminte de ce probleme am, astept rezonabil la genul 10 min, max o ora cand nu aveam programare.
ali spune:
Lorelai, eu stiam de o pastila de duphaston/zi.Utrogestan se poate lua mai multe capsule pe zi, vaginal.
ali