Inseminare (8)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Anca eu voi face IA la dr Moisa!Am gasit-o la Giulesti din intamplare!O cautam pe dr Cocei sa fac IA cu dansa dar era in concediu!M-am dus sa imi fac programare la d-na Geta ptr monitorizare si tot vbind despre IA a chemat-o pe dr.Moisa!Prima impresie este foarte buna,nu este genul de dr care sa te bibileasca dar este normal la ce flux de pac sunt in spital.....in concluzie o poti gasii la spital luni la 10 cand imi face mie monitorizare la etj 1 ecograf sau iti dau nr de tel ,o poti suna ptr o programare la cabinetul dansei pe langa mall Vitan!Eu cam atat pot sa-ti spun...stiu ca daca intrii la cap.dedicat dansei vei gasii mai multe detalii!pup

brunetaeta eu in luna ianuarie am fost pac dr.Puia, dansul mi-a dat indicatii despre stimulare si m-a trimis cu specificatie la dr.N sa-mi faca monitorizarile!cum minunea nu s-a intamplat m-am dus la spital cu gandul sa o gasesc pe dr.Cocei sa-mi faca o prog la IA,am scris mai sus restul povestii!
Cand am dat de dr.Moisa aceasta s-a uitat peste analize si m-a chemat in z 12 monitorizare....cam atat!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

este cineva pe aici?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irima spune:

Buna fetele!
Imi puteti spune cu cine ar fi mai bine sa merg pentru stimulari sau IA la Giulesti?
Am obs. ca dr Puia (care este dr meu) face trimitere catre dr.N, insa...mie mi se pare cam dur, cu toate ca este un dr foarte bun.

Multumesc.
Mult succes celor care au facut zilele acestea IA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Eu sunt Corinuk .
Ma cam doare burta, ma inteapa, parca numai simt ce am simtit luna trecuta.
Micky

Mergi la inceput

Irima am vazut mesajul tau si am sa-ti raspund. Eu ti-o recomand pe Dr. mea Cezara Bucur pentru IA, iar pentru preparare pe Cocei. Iti scriu mai multe pe mail. Multa bafta.

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Buna fetelor!!!
Catty ma bucur ptr. tine! Sa-ti ajute Dumnezeu , si BB-licul sa fie bine infipt in casutza lui calduroasa!! Cum te simti???
Aurel-cris ...vreo veste??? Cat mai asteptam??? Sper ca vezi ca te urmaresc...
DIA- DIDA si eu am avut scurgerea aceea la prima inseminare! Nu te speria!
Micky2007 -cum te simti???
am sunat la Giulesti ptr. programare ECO si cred ca pierd inseminarea de luna asta.
Mi-au zis sa revin cu un tel. ptr. ca dr. Cocei este in concediu (vine de pe 16 feb.)...O sa incerc sa intreb daca nu poate sa imi faca altcineva ECO.
Va pup si va tin pumnishorii stransi!!!

PERLUTZA sufletzelul meu!

V A
copilutz'-> Mama diminutivelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

quote:
Originally posted by gogosar

Buna dimineata fetelor.
Am si eu o rugaminte la voi.
Vreau si eu detalii despre D-na doctor Moisa.
Unde o pot gasi, niste telefoane, cum ma pot programa la dansa....etc.
Am citit multe lucruri bune despre dansa si vreau sa merg si acolo sa fac investigatii, eventual o inseminare ceva.
Va multumesc.

ANCA

"Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra"

Ti-am trimis un PM cu nr. de telefon!
Pup!
Muuulta Bafta!!

PERLUTZA sufletzelul meu!

V A
copilutz'-> Mama diminutivelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Copilutzu, nu te lasa infranta atat de usor.Vorbeste cu altcineva pentru monitorizare si in nici un caz sa nu pierzi luna asta.Din pacate timpul trece de la noi....
Micky si la mine parca e altfel burtica.E mai tare si sunt mai balonata decat la prima IA.

ali

Mergi la inceput

Irima iti scriu numarul de la Giulesti unde te poti programa pentru eco: 316 12 77. Multa bafta
ali daca este altfel acum, eu deja ma vad cu burtica, dar cine poate sa stie.
copilutzu ali are dreptate, nu te lasa, ce numai este nimeni care face IA. Cocei este singura. Nu iti pierde speranta.

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Micky,Catty eu sunt fara simptome,asa ca reusita putine sperante
Copilutzu stiu ca ma urmaresti,chiar vreau sa stiu ce ai cu mine,vreau si eu ceva despagubiri pt hartuiala
Iubita eu nu am nimic si IA am facut pe 27,29 deci mai am un pic,in weekend ii trag un test sa scap de grija.Incearca sa faci si tu IA cu alcineva incerca la Cezara Bucur si poate alege ca Embriolog pe Dascalescu.

Mergi la inceput