Inseminare (8)
Raspunsuri - Pagina 22
felicia_ spune:
Aurel_Cris, eu cred ca e extrauterina... daca ar fi o sarcina normala, valoarea ar trebui sa se dubleze in primele zile...
aurel_cris spune:
Felicia asta stiam si eu dar nu inteleg de ce cretini aia o lasa asa,ea nu are nici un fel de dureri sau sa se simta rau.Chiar nu inteleg nimic,merci oricum pt parere
Micky2007 spune:
Buna fetele mele dragi,
azi dupa cum v-am spus am fost la monitorizare si cum am avut endometru de 9.9, un folicul de 19.9 si inca doi mai mici pe celalalt ovar, dr. a decis sa facem azi inseminare. Am dat fuguta acasa sa iau proba de la sotior si am dat inapoi fuguta la inseminare.
Deci azi m-am inseminat. Sotiorul meu a avut 20 mil. iar nu stiu ce se intampla, adica stiu, mult stres (tocmai i-a murit mama saptamana trecuta, din cauza asta nu am mai trecut pe aici pe la voi). Asta cred ca este explicatia.
Dar sa dea DD sa fie bine, nu stiu, vom vedea. Acum mi-a ramas iar sa numar zilele astea nesuferite.
Catty
ali fruntea sus, noi am avut gigeii ca si tine.
lorelai te pup si merci de incurajare.
bebekom, danotino,aurel_cris
brunetaeta m-am intors in forta, gata, merci
Va pup de toate si sa auzim de cat mai multe reusite.
Micky
aurel_cris spune:
MICKY imi pare rau pt mama sotului tau,acum inteleg de ce ai dat mai rar pe la noi.Iti tin pumnii pt IA,valorile sunt bune.Hai capul sus ca totul va fi bine
bebekom spune:
Micky sa dea Dumnezeu sa ai un bebe frumos si sanatos in urma acestei IA!
Catty in a cata zi dupa IA au inceput sa te doara sanii? SA ai grija de tine si de bebe!
Aurel_cris chiar vreau sa-mi spui ca ai reusit
Va pup pe toate fetelor!
dia_dida spune:
Fetelor si eu am facut ieri IA a fost ok,seara am avut o scurgere bejulie-rozalie a mai avut cineva,e normal?
Micky am citit ca si tu ai facut ieri cum te simti?
Multa bafta tuturor si sa vina cat mai repede.DD sa ne ajute la toate
gogosar spune:
Buna dimineata fetelor.
Am si eu o rugaminte la voi.
Vreau si eu detalii despre D-na doctor Moisa.
Unde o pot gasi, niste telefoane, cum ma pot programa la dansa....etc.
Am citit multe lucruri bune despre dansa si vreau sa merg si acolo sa fac investigatii, eventual o inseminare ceva.
Va multumesc.
marrina spune:
ali, bebekom, aurel cris, catty Va multumesc pentru sustinere. Sa va ajute Dumnezeu!
De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!
marrina
Micky2007 spune:
aurel_cris merci si eu sper ca totul sa fie bine. In ce zi esti? Ceva simptome. Eu nu am mai facut IA dubla, ca mi s-a spus ca ovocitul traieste numai 24 ore si nu isi are rostul si a doua IA. Nu stiu ce sa mai cred, pareri si pareri. Si tie iti doresc sa vi cu o veste de bebe cat de curand.
bebekom multumesc si tie sa iti dea DD un bebe frumos frumos cat de curand.
dia_dida stiu ca scurgerea este normala, nu iti face probleme. Da, am facut si eu ieri, deci o sa numaram zilele impreuna. Eu ma simt foarte bine, nu am nimic deocamdata. Vezi ca luni si marti adica in Z6 si Z7 nu trebuie sa ai contact sexual, nu trebuie sa faci bai fierbinti si efort fizic. Atunci se implanteaza bebe si trebuie sa il lasi linistit sa se cuibareasca. Si inca ceva in zilele alea trebuie sa te plimbi prin parc (daca este cald) si sa te gandesti numai la lucruri frumoase.
gogosar, marrina
Micky
catty spune:
MYCHY, sa dea DD sa fie bine de data asta si sa uiti de rishi pt mult timp.
DIA- DIDA si pt tine acceasi urare ca pt Mychy. Scurgerea ta este probabil substanta cu care sunt tratati luptatorii inainte de IA.
AUREL CRIS, ALI, cum va simtiti fetelor?
GOGOSAR, dna Moisa lucreaza la Giulesti. Da-i un PM lui Corinuk ca ea face IA luna asta cu dansa.
Pupici tuturor si succes
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"