Inseminare (8)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebekom spune:

lorelai_lorelai, catty, aurel_cris multumesc mult pentru sustinere. Ca fiecare dintre voi, chiar am nevoie. Va pup si sa aveti grija de voi, sa dea DD sa va bucurati toate anul acesta de cate un.
aurel_cris n-ar trebui sa ne anunti reusita IA?
ali tinem pumnii!!!!!! nu dispera, sanse exista. o sa fie bine, ai sa vezi.
Danotino, Micky cam slaba prezenta voastra in ultimul timp.Va tin pumnii sa aveti niste foliculi babani la eco si sa vina cat mai repede bebe.
Sa auzim numai de bine fetelor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

fetelor, va pup.
va citesc cand apuc. v-am zis ca am mult de lucru si sunt si in sesiune.
micky, bafta azi. sa ne scrii!
va tin pumnii tuturor.

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Ieri am inceput tratamentul de inhibare pentru FIV. Deci am renuntat la inseminari.

Va doresc tuturor succes ca sa va vedeti visul cu ochii cat mai curand. si va multumesc pentru sustinere.

De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!

marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Mult succes Marrina pe drumul inceput.
Fetelor,multumesc foarte mult pentru sustinere.Va pup pe toate .

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebekom spune:

Marrina multa bafta iti doresc. Sa ai incredere pentru ca sigur vei reusi. Sa iti ajute Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunetaeta spune:

Buna dragele mele
nikunikalai, multumesc mult pentru nr.de telefon.
doinidoini, sarut'mana ptr. raspuns, chiar te rog sa ma ti la curent cu vesti despre Niculescu.
lorelai, spor la "treaba". Chiar daca faci pauza de tratament, stiu ca menogonul isi face efectul si dupa ce il intrerupi, asa ca nu-ti pierde speranta.
corinuknu am inteles eu bine sau tu ai repetat schema de tratament data de dr.N si ai facut pregnyl fara acordul si fara sa fi monitorizata de dr.Moisa???
micky, iubita, sper sa revii in forta pe micile ecrane, caci mi-e dor de tine.

Sa va spun despre mine, am fost la monitorizare si nici luna asta nu am ovulatie si deci nici sanse de IA, luna viitoare incep tratam.cu Ova mit ptr.ovilatie si Oestrogel ptr.endometru.
Spuneti-mi va rog daca ati auzit sau a mai folosit cineva gelul Oestrogel ptr. cresterea endometrului ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinidoini spune:

Brunetica noastra iubita,

Eu am foloist Oestrogel luna trecuta, cand am facut stimulare pentru IA; in schema de tratament data de dr, luat clomifen citrat din ziua 5 pana in ziua 9, din ziua 10 pana in ziua 14 uns pe abdomen dimineata si seara cu cate o masura de oestrogel, apoi pregnyl, apoi IA, apoi duphaston...

La mine nu a prins IA, aveam endometru doar 7 mm, ma gandesc ca s-a subtiat foarte tare din cauza stimularii, si fara oestrogelul ala nici atat nu ajungea....e cu dus intors toata faza asta cu stimularea...pe de o parte obtii foliculi grasi-fraumosi, pe de alta parte nu face bine la endometru, deci nu ai cum sa sustii sarcina...

Eu acum sunt pe branca ursului si am deja endometru 9 cu un folicul de 14, in ziua 13...sper sa mai creasca pana la ovulatie....
Catty- multumecs pt sfat cu branca usrului, o saa incep d eluan aviitoare si cu naprasnic in paralel, plus gheara matei...cum te mai simti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Marrina multa bafta la FIV,sa dea DD sa reusesti din prima,iti tin pumni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

MARRINA, mult succes la FIV. Sa dea DD sa fie bine.
BRUNETAETA, eu nu stiu nimic de medicamentul pe care il iei pt endometru.
ALI. cum te mai simti iubita?
LORELAI, pastilutele le poti cumpara de la orice plafar care iti iese in cale. Sunt mult mai bune decat ceaiurile pe care eu nu prea de suport.
DOINIDOINI, eu ma simt binisor. Dupa ce ieri nu am facut injectia cu gravibinon pt ca nu am avut bani, azi m-am intepat pana la urma si sper sa ma simt mult mai bine de maine. Din pacate seful meu m-a sunat azi si mi-a spus mai in gluma, mai in serios, ca de luni trebuie sa ma duc la birou. O sa vad acum ce imi zice vineri si dr si o sa decid ce e de facut.
Pupici tuturor si seara buna

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Buna fetelor vreau sa va intreb si pe voi ceva sa vad ce parere aveti.Am pe cineva care practic a ramas insarcinata dar ia venit ciclu peste sarcina si de atunci nu se mai opreste de aproape o luna.A fost le dr.iar aia nu i-au dat nimic,nu i-au facut nimic,decit isi dau cu parerea ca ar fi ori avort spontan,ori sarcina extrauterina.La analiza singelui prima data a iesit cam 50,a doua oara vreo 60,iar acum 48,voi ce credeti?????

Mergi la inceput