Inseminare (8)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irima spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri- micky si cristiama.
Acum ramane sa incep analizele...oare pot sa ma programez pentru monitorizare pentru a vedea daca ovulez, fara sa am dozarile hormonale facute?
Micky, am inteles bine, programarea la monitorizare se face in prima zi a CM?? Fiindca eu "astept" sa vina rushii maine, sambata...insa sper ca nu e nici o problema daca sun la spital si luni, adica a3a zi(dupa calculele mele).
Micky- fii optimista, te rog!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Lorelai mie mi-a dat medicul duphaston din z14-24 cate 2 pastilute pe zi.Una dimineata una seara.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

irima si mie mi s-a intamplat sa in vina in week-end si am sunat luni. Dar de obicei se suna in prima zi a CM. Pentru monitorizare poti sa mergi si fara sa ai hormonalele facute, sa vezi numai daca ovulezi. Multa bafta.
Cristiama sa inteleg ca ai pierdut sarcina? Imi pare rau daca este asa. Stiu cum este cu Cezara, eu nu o schimb chiar daca are multe paciente, o bat la cap pana imi spune ce si cum sa fac. Este adevarat ca nu prea are timp si are mai multe paciente decat poate duce.

Fetele o sa va dau o veste proasta de la Catty, rezultat la HCG - 0. Nu intelg de ce si imi pare nespus de rau.
Va pup pe toate.

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Micky esti sigura?
Cum se poate asa ceva?Catty orice ar fii suntem langa tine!Ce zice medicul?da-ne un semn

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput

corinuk din pacate este adevarat, mi-a trimis mesaj si am si sunat-o. Dupa amiaza se duce din nou la eco. Si mi e imi pare tare rau dar asa cum ai spus si tu suntem toate alaturi de ea. Ea nu poate sa intre acum pe net, ca este la Bucuresti.
Va pup

Micky

Mergi la inceput

danotino bafta azi la IA, sunt sigura ca de data se va uita si DD la noi si ne va face si noua un cadou frumos de martisor. Sa ne spui ce ai facut.
aurel_cris hai cu vestile alea odata. Fa un test ca numai am rabdare.

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

catty, persevereaza! O data si o data se va prinde el bine.
Cred ca nu te ajuta nici o incurajare dar nu te consuma ... Mai ai inca multe sanse. Rabdar, caci n-ai incotro

primul bhcg dc l-ai facut inainte de 14 zile de la inseminare, se putea sa dea acea valoare de 3 din cauza ramasitelor de pregnil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irima spune:

Catty, Cristiama capul sus!! Este dificila perioada prin care treceti insa trebuie sa fiti tari si sa capatati incredere. Trebuie sa fim ambitioase fiindca in mod sigur vom reusi. Poate pentru unii este mai dificil si mai plin de obstacole drumul, dar pana la urma fiecare va ajunge la capatul lui. Noi din pacate facem parte din aceasta categorie, insa impreuna vom reusi!! Trebuie sa credem asta!
Micky- saru'mana pentru tot. Nu am cum sa nu multumesc...ar insemna ca nu m-ai ajutat! :-)
pentru toate fetele de aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Irima,

te poti programa pt monitorizare, pur si simpu se vede ovulul.
N-ar strica sa-ti faci totusi si analizele.

La cine vrei sa te programezi?

Fetelor mie nu-mi mai venea sa intru pe subiectul asta sa nu va demoralizez, pt ca uite ca desi am ramas asa de usor, am pierdut sarcina.
Dar acum parca mi-a mai trecut supararea si o sa o iau de la capat!!!

Imi pare asa de rau pt Catty!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Catty,

Bubulina

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput