Inseminare (8)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

IUBITA NOI UN PIC NE ASEMANAM CAND ESTE VORBA DE RABDARE...EXACT CUM SPUI TU VIATA A FOST CAM DARNICA CU MINE PANA ACUM ASA CA TOT CE AM DORIT AM OBTINUT.EEEEE SI ACUM CAND ESTE VORBA DE BB , SE LASA ASTEPTAT DE 2 ANI....NU AM MAI SUPORTAT SI NE-AM GANDIT SA FACEM SI NOI IAS...SI EU DUPA PAREREA ULTIMULUI MEDIC LA CARE AM FOST SUNT OK SI SOTUL LA FEL..DAR DE CE NU SE INTAMPLA MINUNEA?
TU CU CINE AI FACUT IAS?CUM A FOST PROCEDURA?SUNT FOARTE CURIOASA....IMI PARE RAU CA NU A PRINS LUNA ASTA ...SUNT FOARTE SINGURA CA LUNA ASTA NE DAI O VESTE BUNA!!!AAA SI DUPHASTONUL ESTE PROGESTERON ARE ROL DE SUSTINERE A SARCINII SAU DE REGLARE A CM-ULUI LA MINE ASA A FUNCTIONAT LUNA ASTA!AM AVUT SI EU CM LA 30 DE ZILE!AZI Z 2

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinidoini spune:

IA am facut la Filantropia, cu doctorita mea actuala, Lorena Turculet; am colectat "materialul" de baza si am avut grija sa tinem recipientul ala cald si sa ajungem la spital in 20 minute, ca sa fim siguri ca aducem material de calitate, nu alta!

Bioloaga de la Filantropia mi-a luat si mie sange acolo, a pregatit voinicii si in jumatate de ora amestecul a fost gata...mi-a dat fiola dupa care m-am dus la doctorita, tot la Filantropia, si mi-a facut injectia...un pic de tot dureroasa, cu mici crampe ca atunci cand iti vine ciclu...am stat vreo 20 minute acolo intinsa, apoi m-a dus sotul acasa si toata ziua am vut grija sa stau intinsa...Nu ne-a trecut prin cap ca daca tot aveam ovulatie, sa facem si ceva natural ziua aia sau imediat urmatoare...am mai citit pe forum de la fete ca si asta ajuta si ca unii doctori chiar recomanda sa sprijini putin tehnica cu natura...asta e, invatam si luna asta stim cum sa facem mai bine...cu precizare ca lun asta vrem IA fara stimulare, doar cu pregnyl...sper sa am foliculi buni si din moment ce nu fac stimulare, si endometru sa aiba diametru bun...

Maine ma duc la doctorita, sa vedem exact ce si cum...e primul consult dupa IA din 11 ianuarie...
Povestea aia de succes la dr Niculescu de care va ziceam eu mai sus...e si mai uimitoare..pneru ca de fapt ea a avut si ceva menstruatie dupa IA, si cu toate asta tot sarcina era, desi fata era convinsa ca dupa 2 zile de oaresce scurgeri numai gravi nu este...dar Doamne-Doamne e cel mai tare magician!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iumosa spune:

doinidoini: Eu iti urez succes, sa reusesti sa ai bebele dorit. As vrea doar sa te intreb cum ai reusit sa te ingrasi si si eu incerc, dar fara nici un rezultat. Nici sa ma ingras, nici sa fac copil :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

fetelorintru si eu rapid sa va pupacesc pe toate fara exceptie
Eu sunt tare ocupata si acum cind trebuia sa stau linistita dupa IA,acum am mai multa treaba de facut,asta este.
Bun venit fetelor mai noi sa dea DD sa zburati repede la odisee,bine ai revenit CORINUK
NUSH
Catty tin pumni sa dea DD sa fie totul bine
Eu nu am timp sa ma gindesc prea mult la mine,am simtit doar niste intepaturi in partea stinga,in rest nimic.
Eu sunt zi 7 de la prima IA,cred ca asa se numara chiar daca am facut doua nu?
Inca odata fetelorla toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

DOINIDOINI,IUMOSA EU NU CRED CA TREBUIE SA VA FACETI MARI PROBLEME LEGATE DE GRAUTATE.POT SA VA DAU UN EXEMPLU ..FINA MEA AVEA 40 DE KG FOOOOOARTE SLABAAA NU PUNE GURA PE CARNE DE NICI UN FEL SII A NASCUT JOIA TRECUTA O FETITA SANATOASA TUN!
ASA CA VA DORESC CAT MAI REPEDE II SA NE BUCURAM CU TOATE DE MINUNEA ASTA MULT ASTEPTATA!SUCCES
AUREL_CRIS ABIA ASTEPT SA NE DAI VESTEA CEA BUNA.....MAI SUNT CATEVA ZILE

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

catty Cred ca dj_mama are foarte multa dreptate. Si eu stiu ca beta HCG-ul trebuie sa-l faci din doua in doua zile ca sa vezi cum evolueaza. Fii optimista!

Eu saptamana viitoare vin cu vesti. De care? Numai Dumnezeu stie ce planuri are cu mine?

De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!

marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

marrina, eu sunt numai ochi si urechi, astept vestea cea buna de la tine.
catty, iti tin pumnii sa fie bine!
Va pup pe toate

Bubulina

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebekom spune:

Fetelor raportez: tocmai m-am intors de la dr. si se pare ca in Z11 am un folicul de 22, ceilalti sunt mai mici. Am facut pregnyl si maine voi face inseminarea. Endometru era de 7. E de bine, e de rau?! Spuneti-mi voi.
Catty cum te mai simti?
Marrina, Aurel_cris astep numai vesti bune de la voi.
Danotino eu am raportat, astept vesti si de la tine .
Micky ce se intampla cu tine?! Sper ca esti bine si ca nu ti-ai pierdut speranta.
tturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Bafta miine Bebekom valorile sunt bune,sa iasa cu ochisori
Deci eu inumar zilele cu Marrina,numai atit?????
Haideti fetelor chiar asa.
Micky,Catty unde umblati zilele astea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Fetelor, eu nu am noutati sa va dau. Sunt consemnata la domiciliu in pat, dar durerile mele nu mai trec. Nu ma deranjeaza ca ma doare burtica, ma deranjeaza incertitudinea in care stau pana luni seara. Om vedea ce va vrea DD si pe mine. Oricum decat sa astept si sa sper nu mai pot face nimic altceva.
AUREL CRIS, MARRINA, va tin pumnii ia iasa cu ochisori luna asta.
BEBEKOM, succes maine la IA. Valorile tale sunt bune.
CORINUK, bine ai venit printre noi.
MYCHY, DONATINO, pe unde sunteti fetelor?
Zilele astea nu voi mai intra, dar cand voi avea noutati o sa fiti primele care le aflati.
Pupici tuturor si succes

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput