Inseminare (8)
Raspunsuri - Pagina 14
Marusca spune:
Buna fetele. Mai dau si eu pe aici din cand in cand , dar va citesc .
Eu continui IAS -urile. Acum sunt in perioada de asteptare
Catty : succes!!!!!! Sunt convinsa ca este de bine. De obicei sunt dureri deoarece uterul se dezvolta. Nu inteleg in schimb unde ai facut tu analiza. Eu am facut o data la Giulesti si mi-a dat rezultatul in 2 ore.Cei face mama la analiza aia???? Nici daca o trimite la Viena si inapoi nu dureaza asa de mult.
oricum, daca nu ti-a venit CM-ul pana acum este de bine.
Bebecom : si eu am avut folicul de 21.5mm si endometru 8 mm in z 11. Mi-a dat sa fac pregnil seara si a doua zi la IAS. Deci este bine.oricum eu nu am avut niciodata probleme cu grosimea endometrului ci cu structura lui. Eu am intrebat special daca nu este cumva endometrul prea mic si mi-a zis ca este bun.Oricum intre timp mai creste putin. acum iau duphaston
Va urez succes la toate si sa auzim de cat mai multe reusite.
Marusca
pmihaela spune:
Corinuk, vad ca fetele au fost mai rapide...
Eu am fost la ea la cabinet si am dat 250 RON cu tot cu ecografie, preparat sperma, etc.
Procedura e super usoara, asa cum ti-au spus si fetele, mai grea e asteptarea de dupa...
Oricum multa bafta si sper sa-ti reuseasca din prima, la mine n-a fost asa dar ce mai conteaza sper pana la urma sa fie bine pt. toate. In ultimul timp am vazut ca au reusit multe fete de pe forum, chiar si cu IA. Asa ca doamne ajuta...
marrina spune:
aurel_cris Si nikunkalai numara cu noi. Si eu tot in stanga am intepaturi desi foliculul a fost pe ovarul drept.
bubulina1 Promit sa vin luni cu vestea buna. Si daca fac Fiv tot veste buna e, nu? Important e sa nu renunt la visele mele.
bebekom Endometrul o sa mai creasca pana maine asa ca va fi bine. Iti tin pumnii pentru IA.
Sa ne vedem cu bine luni! tuturor!
aurel_cris spune:
MARRINA cam ciudat nu,de fapt eu am avut 2 foliculi,unul pe dreapta si unul pe stinga.Si in seara asta am mai avut niste intepaturi,eu nu prea am avut asa ceva inainte sau cine stie poate am uitat
Asa deci suntem 3 care numara zilele deocamdata.
NIKUNKALAI sa fie cu noroc
Acum ma gindesc nu este si IAZMIN cu noi la numaratul zilelor??
De miine o avem cu noi si pe BEBEKOM.
MARUSCA vad ca si ea numar cu noi,asa-i???
Un weekend placut fetelor
dia_dida spune:
Salutare fetelor si eu o sa fac luni sau marti IA si apoi o sa numaram impreuna zilele acelea grele de asteptare.Doamne ajuta la toate!...si sa vina odata
Catty presimt ca e bb sa ai grija de tine
brunetaeta spune:
Nikunikulai,daca am inteles eu bine tu ai facut IA la cabinetul dr.Moisa ? Spune-mi te rog, daca eu fac monitorizarea la alt cabinet si in functie de foliculi ma hotarasc sa fac IA la Moisa, crezi ca ma primeste intr-un timp asa de scurt, adica sa sun la cab. cu 2-3 zile inainte?
doinidoini, corinuk, ma bucur sa aud vorbe frumoase despre Niculescu, si eu sunt pacienta dansului si sunt f.multumita, de calmul lui, de rabdarea, profesionalismul lui....insa nu sunt hotarata daca sa fac inseminarea cu el sau nu. Ptr. ca Niculescu nu face IA la cabinet si sunt ingrozita de inseminarile de la Giulesti. Inca odata, sper ca fetele care fac inseminari la Giulesti sa nu se supere pe mine, sunt eu "bolnava" cu capul si am impresia ca o sa patesc cine stie ce.
Doinidoini, persoana despre care povesteai, a facut inseminarea la Gulesti cu Niculescu, nu?
iazminn spune:
Buna dragelor. La mine aceeasi situatie. Ziua 45 dupa CM temperatura 37.1 dimineata. Daca nu-mi vin rusii pana duminica mai stric un test de sarcina. Pupici
bebekom spune:
Fetelor eu am niste emotii.... e prima IA pe care o fac... sper eu sa fie cu noroc. Trec in continuu de la agonie la extaz, trebuie sa-mi gestionez mai bine sentimentele pt ca altfel.... o iau razna. Dar cred ca va e cunoscut ce va spun eu acum.Maine dupa ce o voi face o sa va dau detalii. Acum insa va pup de noapte buna si va doresc sa aveti un week-end linistit!
Aurel_cris abia astept sa-mi dai vesti bune peste cateva zile, o sa ma imbarbatezi astfel. Apropos, tu ce endometru, foliculi ai avut?
Marrina, Marusca, Catty, Danotino, Micky, Iazminn, tuturor!
nikunikalai spune:
catty. cu Dumnezeu inainte...
corinuk... eu am facut IA la cabinetul particular de la mall... iar in legatura cu banii.. ti se spune foarte clar cat si cui,,,Eu cand am facut hsg la giulesti mi-a spus dr Moisa cat si cui si cand.. asa ca ...
si inca ceva.. te rugam, nu mai scrie cu majuscule.. se spune ca daca scrii cumajuscule, tipi la persoana care citeste, iar noi stim sigur ca nu e asa,
doinidoini.. povestea vietii noastre..las ca ne vine si noua randul, nu??
bebekom.. succes.. si nu uita.. totul depinde de autocontrol.. trebuie sa te linistesti, sa te aduni si sa iti spui: "Doamne, cum vrei Tu!"
aurel_cris, marrina... din pacate eu nu mai numar..., iar pentru ca m-am "controlat" permanent din punct de vedere emotional, parca nici socul nu a fost asa mare.. sotul meu a fost cel mai dezamagit cand i-am anuntat spottingul!!
brunaeta,eu am facut eco in galati,dar eram pacienta dansei. Cand m-am prezentat la dansa, m-a luat de la zero cu toate analizele... nu a luat in considerare nimik din teancul pe care il aveam.. eu zic totusi sa incerci... succes!!
pupici, fetelor...si sa auzim(citim) de bine!!!
Micky2007 spune:
danotino, catty, bebekom, aurel_cris, va multumesc ca va ganditi la mine, eu din pacate am avut un necaz in familie.
Va pup pe toate
Nu am apucat sa citesc tot dar voi citi cu siguranta cand voi ajunge in Bucuresti.
catty imi pare rau ca este o mare incertitudine cu bebe, dar eu sper din tot sufletul sa fie bine.
bebekom multa bafta maine si te rog sa stai linistita, ca sa iasa.
Fetele cred ca mai vorbim luni cand ajung acasa.
Micky