Inseminare (8)
Raspunsuri - Pagina 12
corinuk spune:
MIHAELA CE BINE CA MI-AI IESIT IN CALE!TE ROG MULT AJUTA-MA CU NISTE INFORMATII!SI EU URMEAZA SA FAC IA LA DR MOISA PE 13 FEB,DAR NU STIU CUM VA FII PROCEDURA,NU STIU CAT COSTA CAT DAU,CUI DAU!ASTEPT DE LA TINE UN RASPUNS SI SPER SA NE MAI DAI O VESTE BUNA PESTE CATEVA ZILE!TE PUP DULCE SI...MULTUMESC ANTICIPAT PTR RASPUNSURI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos
copilutzu spune:
quote:
Originally posted by catty
Acum numai DD stie ce va fi cu mine si cum se va termina toata povestea asta. Eu zic insa ca e de bine colul lung, rigid si inchis, plus uterul usor marit ca volum.
Pupici tuturor si succes.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
Eu ma rog ptr. tine! Sa-ti ajute Dumnezeu ca esti tare inimoasa!!!
Iti multumesc si eu ptr. optimismul tau !!
Fii tare si gandeste pozitiv!!!Dumnezeu sa te aibe in grija Lui!!!
V A
copilutz'-> Mama diminutivelor
nikunikalai spune:
permiteti sa raportez::: capiez... mai am o zi, doua si aflu si eu cum stau...m-au mancat palmele prin ziua 25 si am facut un test, bineinteles ... negativ
ma cam doare burtica , spatele... om vedea noi ce-o fi...
in legatura cu IA la dr Moisa, costa 3 mil, cu tot cu ecografie..
iar despre procedura... dupa ce prepara gigeii, ti-i .. introduce cu o sonda vaginala.. simti ca o chestiuta calda prin burtica si, mai ales, nu doare.. bineinteles ca doamna dr este f grijulie si te tot intreaba daca doare sau nu, apoi te lasa sa stai vreo juma de ora linistita si .. voila!! asta a fost tot!!!
mult succes!!
Pupici...
iazminn spune:
Catty, nu dispera. Mergi inainte. La mine aceeasi situatie. Temperatura stagneaza la 37. Pupici
doinidoini spune:
Dragelor,
Am aflat azi o poveste dragutza, care pe mine m-a remontat si mi-a dat noi aripi...o pacienta de-a dr. Niculescu, care nu reusea sa ramana gravi, a facut IA la el si a fost foarte dragut si cu picioarele pe pamant...i-a facut monitorizare stricta in fiecare zi si in prima luna de stimulare nu a vrut sa le faca IA, ca i se parea lui ca nu ar fi toti parametrii absolut optimi, si au asteptat pentru luna urmatoare de stimulare - cand totul era de senzatie!!!
Acum are un bebe superb, sanatos si deosebit- ca toti bebeii doriti la disperare, presupun
Mie una mi-a placut ca nu a profitat de disperarea lor si ca nu s-a aruncat la IA din prima...dr meu a fost cosntient ca aveam endometru micut (cam 7 mm) si totusi s-a aruncat la operatiune...probabil ca a sperat ca cei doi foliculi babani de 19 si 20 mm vor face toata treaba...habar nu am, dar pe mine una ma bate gandul sa dau o fuga si pe la Niculescu...mi-am facut programare azi la el, e jaaale, de-abia pe 1 martie am gasit liber ceva, e de speriat cate cupluri au probleme de fertilitate!!
Sunt foarte curioasa cum o sa interpreteze el lipsa noastra de bebei, ca cica hsgok, laparoscopie ok, hormoni ok, spermograma ok...ovulatie ok...triunghiul Bermudelor e copil mic pe langa misterele fertilitatii!!!
M-am ingrasat special pentru bebe...la 1.62h aveam 44 kg, acum am 50- deci exact idealul... iau acid folic zilnic, m-am lasat de fumat cu 1 an si jumatate in urma...alcool nu beau...vreaaaauuuu oooo baaaarzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa in viiaaataaa meaaaaa!
Imi scuzati debitul, dar trebuia sa ma descarc si eu cumva...la toata lumea
corinuk spune:
NIKUNIKALAI ITI MULTUMESC PTR RASPUNSURI SI ITI TIN PUMNII SA IASA BB,SA NE DAI PESTE CATEVA ZILE VESTII CU II!COST A3 MIL LA GIULESTI NU?IAR DRITEI CAT II DAI?ITI TREBUIE PIJAMA CEVA DE ACASA?OARE DACA LA MONITORIZARE VEDECA AM DIMENSIUNI BUNE IMI FACE ATUNCI IAS?VA PUP DULCE
CATTY SPER SA TE SIMTII MAI BINE(TE-AM RUGAT DOAR)SI ABIA ASTEPTAM ZIUA DE LUNI SA VEDEM CE FACE BB ACOLO!PUP
corinuk spune:
DOINIDOINI PTR ASTA SUNTEM AICI SA NE SUSTINEM RECIPROC!STIM EXACT PRIN CEEA CE TRECI!DR.NICULESCU AM VAZUT CA ESTE SUPER DE TREABA,MIE IMI FACEA MONITORIZARILE SI VENEA SPECIAL PTR MINE CARE NU ERAM PACIENTA LUI (DE M-AM RUGAT SA ACCEPTE O STICLA DE WHISKY JUMA DE ORA SI TOT NU A VRUT)ESTE FOARTE AGLOMERAT DAR DACA MERGI LA SPITAL PE LA ORA 10 IL GASESTI LA CABINETUL UNDE DA CONSULTATII SI POTI AVEA NOROCUL SA INTRII SA VBITI!
ABIA ASTEPT SA NE DAI VESTI DUPA CE VORBESTI CU EL...ESTE FOARTE DE TREABA!
doinidoini spune:
Corinuka, la el la cabinet m-am programat si de-abia pe 1 martie am gasit liber..la Giulesti nu prea as vrea sa mergm am auzit tot felul de povesti neplacute despre cat de jegos e acolo etc..in fine, pana la urma, nu prea mai tii cont de nimic ca sa iti atingi scopul de a avea un bebe, nu?
Tu ai facut IA la dr. Niculescu? Ai un bebe? Ce poti sa imi spui despre doctor?
corinuk spune:
DORESC UN BB DE 2 ANI SI CEVA SI TOT NU AM REUSIT!NU SUNT PAC. LUI DAR TI-AM ZIS CA EL IMI FACEA MONITORIZARILE DE OVULATIE!DIN AUZITE ESTE UN DR SUPER DRAGUT CARE SE IMPLICA FOARTE TARE IN CAZUL PACIENTELOR!ESTE SINGURUL DR DIN GIULESTI CARE TE TINE 5-6 ZILE DUPA LAPAROSCOPIE SI O ZII INTREAGA DUPA HSG!CU MINE S-A PURTAT IMPECABIL IAR EU L-AM GASIT LA CABINET LA GIULESTI LIBER SI A STAT CU MINE CAM JUMATATE DE ORA FARA PROGRAMARE...EU TE SFATUIESC SA IL CAUTI MAI REPEDE LA GIULESTI...NU ARE ROST SA PIERZI O LUNA INTREAGA....CE SA-I FACI ESTE UN SPITAL DIN ROMANIA CU MEDICI BUNI DAR DIN PACATE FARA FONDURI PTR REAMENAJARE!SI EU ASA M-AM SATURAT DE SPITALUL ASTA,EU DE OBICEI PREFER SA MERG LA CAB PRIVATE SAU IN CLINICILE MARI UNDE TE PRIMESC ALTFEL MEDICI..INTELEGI CE VREAU SA ZIC DAR IN CAZUL MEU CA MA CAM GRABESC ..MERG LA GIULESTI!ASA CA TE ASTEPT CU VETSI BUNE...CARE ESTE POVETSEA TA?
doinidoini spune:
Corinuka, povestea mea e simpla: m-am casatorit in iunie 2006, pana atunci ne-am "ferit" exclusiv cu metoda calendarului, si a tinut! Niciodata un avort, ciclu nu foarte regulat, asta am pus-o mereu pe seama greutatii mele - ani intregi am avut 41-42 kg.
Asa cum am scris mai sus, pregatirea pt bebe o facem de ceva vreme, asa cum ne-am priceput si noi si ce am mai citit: lasat fumat cu un an inainte cel putin, crescut greutatea, eliminare stres din viata noastra (asta cu stresul: usor de zis, greu de facut!:-)
Efectiv de bebe ne-am apucat insa din octombrie/ noiembrie 2006- si in naivitatea mea ma si asteptam ca de Craciun sa primesc sub brad un test barza cu doua liniute!! In fine, cat traieste omul invata! si se invata minte:-)
Am facut toate testele ca la carte si au iesit OK si ne-am hotarat pt IA mai mult ca sa eliminam stresul lunar de vedea daca am ramas nu gravi; asa ca in dec am inceput stimularea cu clomifen citrat 10 zile, apoi 5 zile m-am uns pe abdomen cu oestrogel (care cica ar trebui sa creasca endometru- care de obicei e subtiat in cazul stimularilor ovariene), pe 9 ianuarie seara am facut 2 fiole de pregnyl, pe 11 ian dimineata a avut loc ovulatia si tot atunci am facut si IA...apoi inca 10 zile am luat duphaston (asta nu mai stiu cu ce scop- presupun ca sa ajute samburelul sa se prinda mai bine)...Si pe 26 ianuarie a venit iar ciclu:(
Pe scurt, cam asta e...am 27 ani si sa mor ioooo daca m-as fi gandit vreodata ca e asa tricky sa ramai gravi...pacatul meu e nerabdarea, toata viata am obtinut ce am vrut CAND am vrut...doar barza se incapataneaza sa vina cand vreau eu:(