Comori de nov-dec 2004 (140)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by FELIS

OTILIA... multumim...
[purple]O fi vrut baiatul sa aeriseasca putza... Dar a fost f cuminte... Nu a facut nici pishu si nici altceva cat a stat fara pampers...

Nu a fost cuminte, a fost doar pura intamplare .Copii cuminti si babe frumoase n-a vazut nimeni.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Felis, Mihaita e mortal cum face el OK cu mana in scaunelul de masa.

Paxelina, Welcome to the club. Eu nu am mai iesit cu copiii afara din noiembrie, iar decand cu gerul nici atat nu ma incumet. Alex isi consuma si el energia cum poate: mai pe nervii mei ,mai pe pereti, mai pe nervii lui taica-su, dar nu ma pot descurca cu ei amandoi afara.

ROserb, si noi avem uneori faze de-astea cu alex, dar eu il iau pe sus de-o aripa (la propriu fetelor) si cu el sus i ncamera, iar daca sunt afara cu el, ori in punem in carut (la magazin) ori cu el la masina ca nu tine, tot asa face ca un catar si nu-l mai urnesti din loc.

Dana, tare bine-ti sta cu breton, iar Iris cu 100 cm m-a dat pe spate. Ultima data alex avea 98, asa ca sa nu mai ziceti ca alex al meu e de 3-4 ani, ca uite, si alti copii sunt mari.

Miki, sa stii ca te saltau astia pe-aici de-nchideai copilu-n masina... Noi avem blocata usa din spate pe partea lui ca sa nu cumva s-o deschida din greseala in mers ca la 140 pe autostrada e tot ce-ti doresti.

Simona, imi pare rau ca nu a fost sa fie acum, dar mai bine mai tarziu decat niciodata, important e sa fie bebe sanatos atunci cand s-o hotara sa apara.

Onitza, insanatosire grabnica.

Cu constipatia, eu ii dau miere in cai lui alex in fiecare dimineata, asta ca sa-l ajut sa faca zilnic kk caci cu perioada asta de invatat la olita se constipa psihic, cum spuenai fetele.
Ma duc ca urla bietul adrian - mama denaturata e sunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

seara buna fetelor,
simonasi sa dea Dumnezeu sa ramaicat mai repede....daca nu a fost sa fie acum...nu fii suparata
onitzasi sanatate multa si tie si lui paulica
miria, tare faza cu mierea-n capdamiana si ma bucur ca nu a mai facut febra.
bobitzalasa ca o sa aibe norok...asa se zice...cred ca si a mea mai are doar putin pana o sa-l guste
roserbinaparca imi imaginez scenace haios pare cand e povestit de altcinevadar cand mi se intampla mie...caci mi se intamplaimi vine sa
danette, super "beton"...asa zice ruxi...la braton
miape roli cel frumushel...
noi pe-aici prin casa...suntem bine...dar nu ne laudam(de frica)
va pup pe toate
noapte buna

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

quote:
Originally posted by try

Dana, tare bine-ti sta cu breton, iar Iris cu 100 cm m-a dat pe spate. Ultima data alex avea 98, asa ca sa nu mai ziceti ca alex al meu e de 3-4 ani, ca uite, si alti copii sunt mari.

Andra, multumesc.
Ref. la inaltime. Sa stii ca eu am observat foarte bine diferentza intre un corp de fetitza si unul de baiat.. chiar daca vorbim de varsta de 2 ani. Sunt clar alte forme.
Si mie imi spune lumea des ca Iris arata mult mai mare de 2 ani si am si observat diferentza fata de alti copii de varsta ei.
Dar Alex e cumva altfel.
Daca nu as stii, as zice ca are 4 ani lejer.
Nu e numai de inaltime vorba... ci de toata constitutia lui.

Monica[/b], merci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

quote:
Originally posted by paxela

miky, cred ca te-ai speriat rau, acum stateam si ma gandeam ce tare ar fi fost faza daca ar fi fost masina mea, caci fimiu care evadeaza din scaunul de masina , chiar legat foarte strans, are usile pe spate blocate, nu se deschid din interior, caci altfel l-am fi pierdut de mult pe drum

si noi vroiam sa le blocam de mult...dar am ignorat...
cu amandoi singura afara o sa fie macel, caci copilasul meu cuminte , e cuminte doar cand vrea, iar pana in parc avem cam 2-3 statii de masina si 2 intersectii mari de trecut, asa ca nu ma vad iesind decat cu lesa,

nu rade de lesa a am vazut in Canada o faza care m-a pus pe ganduri..am vazut o mamica cu un bb mic de cateva luni in carucior, si un altul de varsta alor nostri cu un ham gen lesa, cam cum sunt alea de invatat copilasii sa mearga, dar care il prindea pe ''cel mai mare'' doar de mijloc, si cealalta parte era legata de carutul celui mic.Sincer mi-a dat impresia exact de lesa si ''caine'' legat de carut...dar ce sa zic...poate n-avea femeia paine in casa...am zis ca pana nu esti in situatia asta nu stii cum s-o iei.
Canadiencelor...era un caz singular sau asa se poarta pe la voi?
ma gandesc pe de alta parte, daca face totusi cum face al meu(si altii pe aici -vezi Mihnea cel mai curand) sa se intepeneasca intr-un loc fara sa-l misti de acolo cu nika, ce o sa faci? il tragi? il taresti?

Ionela nici nu vreau sa te intreb de cate ori oi fi avut dilema asta...saracuta de tine, ca tu chiar ai fost singurica cu ele mereu.

Onitza fa-te bine s ai grija de baiat.Bravo lui Mihai, dar mi se pare mai mult decat normal ce face.

Wow..100 cm, 98cm?? si noi abia ne indreptam spre 90..dar cu 13 kile de piatra.Eu cand epuizez metodele de convingere cu zaharelul sau nu am timp de ele, ii ofer carca mea, pe care n-o refuza niciodata.Asa il misc de acolo, si nici nu ma desala.

Noapte buna

dupa 2 anisori.

DEC 2006.

Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Onitza sanatate multa si tie si lui Paul!

Simona imi pare rau dar vezi poate poate luna viit se prinde si fetitza mai ales ca e luna in care ne-am conceput comorile de noembrie.bafta multa!

Roseb deci pana la urma sunt 3 catari aici in grupul nostru caci trebuie adaugat si Kenzo al meu.ma scoate din pepeni cand il vad ca se lateste pe strada.imagineaza-ti cu ditamai burtoiul cum il insfacam de o aripa si-l luam in brate.

Paxello poate iti gasesti bona ca e greu.sambata m-am riscat si am iesit cu amandoi.totul a fost ok pana am ajuns in dreptul unui mag unde ne faceam veacul(au loc de joaca pt copii).Ken a fugit de langa mine direct in magazin si uite asa a trebuit sa intru si sa-i fac mofturile copkilului.nu vroia sa plece si ca urmare am sfarsit prin a-i cumpara un trenulet.deh santajul asta nu e bun dar ce sa-i fac?!
de poimane si noi intram in randul "casnicilor" adica spunem bye-bye la gradi.dau si o multime de bani ,se imbolnaveste si trebuie sa-l tin acasa.mai bine le iau jucarii copiilor de banii aia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

imi spune si mie cineva daca exista vreo contraindicatie pt bebelusi sa mearga la salina?ma gandesc sa-l duc pe Ken in vara cand vom fi acasa la salina,numai ca va merge si Amon si ma intreb daca e bine sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Buna fetelor...multumesc din suflet de urarile voastre de bine M-a ajutat Doamne-Doamne de am avut o noapte buna, am dormit bustean, gatul ce m-a mai deranjat dar am reusit sa ma odihnesc. Paul a mai tusit azi-noapte, in continuare are mucisori, si tuseste, dar e energic, am inceput sa ii dau suc cu supa in bibe, ca altfel nu accepta sub nici o forma supita. Azi cred ca il scot o jumatate de ora pe la 11.00 ca sa ia un pic de aer, ieri pe balcon l-am lasat sa se joace.

Pupicei.

LA MULTI ANI PENTRU AZI CELOR CARE POARTA NUMELE CELOR TREI SFINTI: VASILE, GRIGORE SI IOAN GURA DE AUR!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

Sarbatori de iarna 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

desi am promis,nu reuses sa citesc din urma,asa ca la multe din cele spuse ma uita..las' ca inteleg eu pana la urma
Onitza,am inteles bine si sunteti bolnaviori si tu si Paul???Off..aveti mare grija..ce a zis dt?
Paxela..ce mai faci?esti in cautare de bona?gata cu cresa sa inteleg?Pupici
Roserb..mai da' catar mai e Mihnea uneori!O sa se bata intre ei astia doi.si nora-ta poate fi un pui de...uneori
Simona,nu te supara..o sa se intample cand nici nu te astepti....bafta data viitoare!
Danette...chiar aveti 100 cm?????????????pai eu pe Mariuca o duc la circ,la pitici,abia avem 81 si aproape 12 kg....Noi inca ne luam hainute de la 0-2 ani de 86 cm..
Pupici si o zi super

Poze noi,noute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Neata si de la noi!

Eu sunt cam suparata ca ieri, dupa gustarea de la ora 5, Roli a varsat tot ce papase. Apoi a redevenit energic si a cerut din nou papa. Totul a fost ok pana azi-nopate, cand a tras o repriza de tuse ca si cum se ineca cu ceva. Nu este racit, nu are mucisori si ma gandesc ca poate ii venea sa verse in somn.Dimineata era cupilul sanatos tun si nu avea nici un simptom de raceala.
M-am panicat tare rau si nici acum nu stiu ce sa fac, daca sa chem pediatrul sau nu.Eu oricum sunt mama 'dus cu pluta' si ma panichez din orice.

Danette, ma bucur ca te-ai lamurit ce este cu fratia Leeloo-Olo-zisaCami-Miag. Ne chinuim si noi si sper cu folos, fetele astea din echipa mea sunt tare ambitioase si atunci ma motiveaza si pe mine.Asa ca sigur ne vezi pe locul 1 la sfarsitul concursului.
Legat de inaltime si Roluc este inaltut, are 98 de cm...deci se potrivesc
Onitzo, sanatate multa. Cred ca iti este tare greu si cu juniorul bolnavior si tu bolnavioara...Pupici multi sa va faceti bine
Simona, imi pare rau ca nu esti...La fel cum au zis si fetele, nu intra in panica, sigur va veni cand nu te astepti
Andreap, Mariuca ta este o furnicutza dragutza foc....
Monicuta, pupici si de la Roli pt Ruxita si Alex Ne bucuram ca sunteti bine.
Mikimi, no comment pt faza cu bebe in ham cu aspect de lesa.Eu nu l-as baga in asa ceva nici sa ma oblige cineva.
miria_cristina, poate mierea face bine la par si Damiana este cocheta ..asa ca pt Damiana care isi ingrijeste parul cu metoade naturale.

Mia, mami de ROLAND(18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag

Mergi la inceput