Comori de nov-dec 2004 (140)
Raspunsuri - Pagina 10
andreap spune:
Mia,eu una m-am speriat rau cand am citit despre baietelul care a murit in cateva zile de pneumonie,desi el era vesel,manca,febra nu foarte mare...un rosu in gat au spus doctorii,antibiotic dat 1 saptamana..si cu toate astea....nu au descoperit decat la raze cat de grav era,la stetoscop nu se auzea nimic la plamani.Asa ca eu i-am spus bonei ca si daca tuseste 1 data pe zi sa-mi spuna si fug la spital cu ea..stai linistita,eu sunt si mai panicoasa
.sanatate multa.
Poze noi,noute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
danette spune:
quote:
Originally posted by andreap
Danette...chiar aveti 100 cm?????????????pai eu pe Mariuca o duc la circ,la pitici,abia avem 81 si aproape 12 kg....Noi inca ne luam hainute de la 0-2 ani de 86 cm..
Pupici si o zi super
Poze noi,noute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Vreau sa-ti zic ca nici mie nu mi-e venit sa cred.
Mircea a masurat-o si pe orizontala si pe verticala la sugestia unor prieteni care n-o vazusera cam de-o luna si au remarcat ca a mai crescut. Si asa e.. 99-100 cm.
Eu ma gandeam ca se tot scurteaza pantalonii de la spalari repetate
Habar nu am ce ritm de crestere are dar si eu sunt uimita!
Si in greutate a crescut. Are aproape 14 kg.
Si nu-i dau nici un fel de supliment alimentar, nici vitamine, nici Ca... dr. pediatra nu mi-a recomandat nimic.
Ma gandesc acum ca nici eu nu am luat suplimente gen Materna pe timpul sarcinii. Doar ceva Utrogestan in primele 3 luni de sarcina. Asa cred eu ca un organism cat timp e sanatos trebuie sa se autoregleze.
onitza spune:
MIAG, ANDREAP

Ne-am intors de afara, tuseste in continuare, am sa il duc la doctor pana la urma ca nu imi place cum arata
astazi incerc sa dau de doc Stanciu pentru o programare.
Vecinii mei dau gauri la ora 12.00 ca deh, tot e sarbatoare
frateeeee,ce oameni!!!!!

Sunt la pamant si cu sanatatea si cu moralul, simt ca nu mai razbesc cu nimik
...este a 5-a zi de boala si la mine si la Paul si mi s-a luat :(((( la doctor cu noi! 
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
Sarbatori de iarna 2006
andreap spune:
Danette,e adevarat ca nici eu nici tac-su nu suntem un pui de Ghita Muresan
..dar 81 mi se pare si mie cam putin,macar 86 ma asteptam..oricum,sa cresteti mari si sanatoase,ca frumoase sunteti de acum
Onitza,fuga la dt...poate e bine sa mergi si la un spital,cred ca acolo iti pot face mai multe investigatii decat la un cabinet particular,eventual niste raze la plamani.Pe Stanciu il gasesti si acolo,iar la cabinet nu stiu daca te programeaza azi ptr.azi;eu sun dinainte sa ma programez.In schimb la camera de garda te primesc oricum,mai ales ca sunt si eu panicati cred de viroza asta.Nu te juca,ai mare grija
Poze noi,noute
roserb spune:
quote:
Originally posted by onitza
MIAG, ANDREAP![]()
![]()
Ne-am intors de afara, tuseste in continuare, am sa il duc la doctor pana la urma ca nu imi place cum arataastazi incerc sa dau de doc Stanciu pentru o programare.
Onita, mama, dar de ce nu-l lasi pe Paul acasa daca e bolnavior, il mai scoti si afara? Daca tuseste asa rau, du-l mai bine sa-l vada un dr.Multa sanatate!
Andreea, Mia, mai fetelor, eu zic sa nu devenim nici paranoice acum, nu trebuie numaidecat sa ne gandim numai la chestii prapastioase. Si eu am fost asa , dar mi-a trecut, am hotarat ca nu e cazul sa ajung la balamuc de la varsta asta. Atentie si cu mersul la spital, de acolo se pot capata virusi mii si mii.
In alta ordine de idei, Andreea, lui Mihnea ii plac minionele , asa ca va luam si cu 81 cm
.Mikidutza, cand mai ajungi in Canada, te rog sa-mi procuri si mie un ham pt Mihnea
.Bits, Try, mie mi se parea mult mai simplu de iesit singura afara cu amandoi cand Mihnea era in carucior, chiar nu aveam nici o treaba, el statea cuminte acolos i eu ma ocupam de Bianca. De cand a inceput sa mearga s-au complicet lucrurile, unul vroia hais si altul cea! Acum iarasi e destul de OK, daca nu luam in considerare iesirile tip "catar".
Simona, la treaba pentru tura urmatoare, iti tinem pumnii!

Roxana&Co
POZE CU PITICII
danette spune:
quote:
... m-am speriat rau cand am citit despre baietelul care a murit in cateva zile de pneumonie,desi el era vesel,manca,febra nu foarte mare...un rosu in gat au spus doctorii,antibiotic dat 1 saptamana..si cu toate astea....nu au descoperit decat la raze cat de grav era,la stetoscop nu se auzea nimic la plamani.Asa ca eu i-am spus bonei ca si daca tuseste 1 data pe zi sa-mi spuna si fug la spital cu ea..stai linistita,eu sunt si mai panicoasa.sanatate multa.
Poze noi,noute
Andreea, pneumonia asta e o boala perfida, de cele mai multe ori se instaleaza fara nu stiu ce simptome si de multe ori fara febra.
Uff, nu auzisem de cazul respectiv, dar ma cutremur de cate ori aud asa ceva.. ma tot gandesc ca ar fi trebuit sa se auda ceva la stesocop. Dar depinde si cine e cel care asculta...
Si stai tu linistita, ca se inaltza Mariuca cat ai clipi...nu ai vazut ce fete inalte sunt mai nou pe strazi?
Mia, sanatate lui Roli.
Cred ca toate suntem panicoase cand e vorba de boli la copii.
andreap spune:
roserb...multumim..ma gandeam ca va plac picioarele lungi![]()
mai,ai dreptate cu paranoia
..dar cand vine vb de Mariuca,nu ma pot abtine
..imi fac griji din nimic,mor daca ii curge nasul,daca are febra..ce mai,mai trebuie neaparat inca unu' sa-mi impart atentia
.
Poze noi,noute
miag spune:
quote:
mai,ai dreptate cu paranoia..dar cand vine vb de Mariuca,nu ma pot abtine
..imi fac griji din nimic,mor daca ii curge nasul,daca are febra..ce mai,mai trebuie neaparat inca unu' sa-mi impart atentia
.
Poze noi,noute
subscriu..si eu ma gandesc uneori ca trebuie urgent bebe2 ca sa-mi impart atentia..oricum la anul eu ma apuc de lucru serios la o surioara pt Roluc
Mia, mami de
ROLAND(18 Noiembrie 2004)Winners never quit, quiters never win!
Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag

miag spune:
quote:
Originally posted by roserb
Andreea, Mia, mai fetelor, eu zic sa nu devenim nici paranoice acum, nu trebuie numaidecat sa ne gandim numai la chestii prapastioase. Si eu am fost asa , dar mi-a trecut, am hotarat ca nu e cazul sa ajung la balamuc de la varsta asta. Atentie si cu mersul la spital, de acolo se pot capata virusi mii si mii.
POZE CU PITICII
Ai dreptate, dar eu tot intru in panica pt orice legat de Roli.
La spital nu ne ducem ca suntem patiti :ne-am dus cu una si am plecat cu mai multe. Norocul nostru este ca avem un pediatru care vine acasa si este si un medic ok...
Chiar azi l-am sunat si m-a linistit legat de episodul de tuse de ieri...
Oricum, multumim

Mia, mami de
ROLAND(18 Noiembrie 2004)Winners never quit, quiters never win!
Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag

aime spune:
pe fuga de la servici ![]()
Da scrieti nu gluma
...sanatate multa la bolnaviori.
La noi a venit iarna,a fulguit putin,acuma zic ca sa ne bucuram ca poate mai pleaca virozele astea tampite...slava domnului,am scapat...poate avem noroc si de acum...
pupici de la noi si nu ne uitati
,ca noi va urmarim mereu
aime si
Vladimir