Comori de nov-dec 2004 (140)
Raspunsuri - Pagina 11
roserb spune:
Pai, Mia, de aia ziceam, si eu am stat cu frica in san la Bianca, desi a mea copila a fost sanatoasa tun-tun pana la 3 ani, adica a avut doar o raceala
. Ei, de cand a inceput dezastrul la gradinita, m-am autoimbarbatat si le iau mai usurel, e drept ca probleme f.f grave nu am avut , in afara de episodul cand Mihnea avea 5 saptamani si am facut un sejur in spitalele patriei. El saracul a tot incasat atatea viroze luate de la gradinita, inca de mic. De asemenea , nu forme urate in afara de vreo 2 la care recunosc sportiv ca m-am panicat. Eu am ce am cu febra, daca vad ca sare de 39, gata, am intrat in panica. Asta si pt ca ai mei fac f. rar si de fel au o temperatura mica a corpului, in jur de 36, sunt obisnuita cu ei sa fie recisori, si cand incep sa "fiarba" am imbulinat-o!
E bine ca ai un pediatru care e dispus sa vina acasa, asa am si eu si imi place si ca medic, se pare ca am avut noroc.
Roxana&Co
POZE CU PITICII
miag spune:
quote:
Originally posted by roserb
E bine ca ai un pediatru care e dispus sa vina acasa, asa am si eu si imi place si ca medic, se pare ca am avut noroc.
Roxana&Co
POZE CU PITICII
singurul lucru care nu imi place la pediatrul meu este ca dupa 10 seara isi inchide mobilul si il deschide dimineata la 11

.Al tau pediatru este disponibil non-stop?Mia, mami de
ROLAND(18 Noiembrie 2004)Winners never quit, quiters never win!
Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag

roserb spune:
quote:
Originally posted by miag
singurul lucru care nu imi place la pediatrul meu este ca dupa 10 seara isi inchide mobilul si il deschide dimineata la 11probabil ca sa nu fie deranjat de mamici disperate ca mine
.Al tau pediatru este disponibil non-stop?
Da

Roxana&Co
POZE CU PITICII
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
sanatate multa puiutilor bolnaviori
si refacere rapida
andreap, eu sunt in partea cealalalta a "problemei" ruxi are deja 101-102 cm
eu stiu ca si eu(1,73) si tati(1,96) suntem inalti dar nici eu nu as vrea sa ajunga la 1,80
...asa ca daca vrei mai donam cativa cm
mariucai
...lasa sa fie ea sanatoasa ca asta este cel mai important...
roserbina
"catarashu" si printesa
...si la noi a fost la fel alex sanatos tun pana l-am dus al gradi...acolo a inceput cu otite, tuse si alte tampenii pe care i le pasa si sora-sii ca un frate bun si iubitor ce este
...cu ruxi de cand s-a nascut am tinut-o din raceala in raceala
cand era mica, mica o puneam pe baza alaptatului ca deh...la ea a "secat" laptele la 2 luni si un pic si pana atunci fusese tot cu completare...
onitza
la multi ani! sa fii sanatoasa si tu si ochiosul tau...si tuturor celor care-si serbeaza astazi onomastica la multi ani! si numai bine
noi suntem bine, alex este putin suparat ca si-a pierdut lantisorul si pandantivul cu zodia lui(erau de la mamaica
asa cum zice el si incepe sa
iar)...culmea este ca eu nu-l lasam sa stea cu el decat asa...ocazional, il are de cand era bb mic dar acum cateva zile i l-am pus si nu mai vroia sa i-l scot...asta este sa fie el sanatos ca la cati bani am dat la dr pana acum cumparam inca 10 ca asta pe care l-a pierdut
...acum "se da" pe langa mama sa-i cumpere altul![]()
va pup pe toate
numai bine
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
onitza spune:
Am sunat-o pe Felis, ma duc acum la cabinetul particular al lui Stanciu ca a avut de dim la spital. Sper sa ne primeasca. Va pup, Doamne ajuta!
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
Sarbatori de iarna 2006
onitza spune:
ROSERB cand am mai fost la doctor cu Paul, mi s-a spus ca este chiar bine sa scoti copilul la aer, chiar daca e bolnav, numai febra sa nu aiba, atat! am fost atenta sa nu bata vantul si nu l-am tinut mult. Acum cati medici atatea pareri..
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
Sarbatori de iarna 2006
mariussimiuc spune:
Sanatate multa la puiutii bolnaviori.
Miha 
danette spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
buna fetelor,
....eu sunt in partea cealalalta a "problemei" ruxi are deja 101-102 cmeu stiu ca si eu (1,73) si tati(1,96) suntem inalti dar nici eu nu as vrea sa ajunga la 1,80
...
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)
Monica, nu vreau sa te dezamagesc sau sa te super, dar cred Ruxi are toate sansele sa aiba 1.80 sau pe-acolo cu parinti asa inalti
In Mama si copilul (Capraru) scrie ca talia la fete se calculeaza cam asa:
(talia tata + talia mama)/2 - 6 cm
Asa ca Ruxi conform acestei formule ar trebui sa ajunga cam la 1,78.
Deci, uitati fetelor cine o sa fie fotomodel!
miag spune:
Onitzo, si noua la fel ne-a zis nenea dr., ca il putem scoate la aer chiar daca este racit, ideea este sa nu faca febra si sa nu bata vantul sau sa fie ceata deasa.
Succes la dr. Stanciu 
Roseb, nici eu nu am abuzat, ca nu aveam cum
.De fiecare data cand am sunat dimineata avea mobilul inchis si il deschidea la 11, la fel si seara, am sunat odata pe la 11 si era inchis..concluzia..nu am abuzat![]()
Mia, mami de
ROLAND(18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag

monica-elizabet spune:
danette
cum sa ma supar, nu v-am zis eu ca e inalta, neagra si slaba
e exotica mey![]()
asa stiam si eu ca daca copilashul este racit dar nu are febra il poti scoate afara la aer.
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)