Comori de nov-dec 2004 (140)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Felis, no problem, ca fetele tot imi dadeau combinatii bizare si nici ca mergeau, are un stoomac de tzigan, cred...daca nici prune cu activia nu au efect ...si cate n-am incercat, si eus per sa treaca odata desi noi o cam tragem de prin septembrie-octombrie si totul ainceput de cand i-am dat lapte integral care cica costipa, asadar am trecut iar pe Nestle si afost ok, pana la episodul de roseola din nov cand de la febra aia ce nu mai trecea iar a dat-o in ...da iesim noi si din asta...ca-s hotarata sa-l trec pe lapte de vaca de la tzara, na...ca ala are si grasimi si vreun lactobacil , astia ii scot pe toti in procesul de transformare in lapte integral si la pasteurizare ...numa sa ne reglam cat de cat.

Dana, brava mey...inaltutza mai e...noi cred ca tot la 92-93 am ramas, dar ne laudam si noi cu juma de kil dobandit, avem deci 12 kg...slabanog da tot Duracell e ...slabanog, slabanog, da abia l-am carat ieri pe vant pana la biserica, in brate...zicea "du-te vantule" si se ascundea dupa mine, asa l-am luat in brate...azi, am febra musculara

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Buna!
Nimic nou de la noi, doar ca azi la mic dejun, imi spune sotul ca a servit kk.

Miria, solutie pe moment, la Maria am patit asa, a fost o baie calda. Fata mea cea mare, pe la 1,10 ani, pisu cerea la olita dar cind era vorba de kk o rupea la fuga. Cand venea momentul plingea si nimic, am bagat in cada cu apa, si cine credeti ca statea sa adune ..., io, asta de vreo 3 ori pina s-a obisnuit cu ideea de kk la olita.

Vazut si placut, Ana, Iris, Roland, Mihai Viteazu. Simona facem galerie, succes.

Paxelina, tot raul spre bine, mai bine cu tine amindoi, nu fii dezamagita.

Roserb, eu la sitri nu am timp sa ma uit si sunt mai fericita

Incercati contra racelii, tinctura de propolis, e super.

O zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Ah..., merci fetelor de remarcile ref. la bretonul meu.
Se pare ca ca-mi sta mai bien de vreme ce nu am primit comentarii negative. Chiar si criticul meu personal (sotzul) a fost impresionat pozitiv. So, ma bucur ca nu am facut miscarea asta la cine stie ce hairstylist, ca e foarte simplu de taiat si a fost by myself.

Aime, Vlad sta cuminte la biserica?
Apropos de kg, Iris are cam 13,5-14 si cu ocazia asta trecem la Huggies no.5... fiidca evident tot cu scutece e, desi am facut eu poze cu ea in chilotei... a fost doar de fun. M-am gandit s-o las sa faca diferentza intre scutec si chilotel de bumbac... degeaba ca nu a fost impresionata in sensul in care credeam eu.

Dar Roland, sa inteleg ca e baiat mare, si a scapat de scutec. Ma uitam la pozele lui .. cat de asemanator le este parul...
Miag, faza e ca eu o hranesc pe Iris dar ea chiar nu e innebunita sa manance. Adica defapt ea mananca alergand si eu dupa ea. Altfel...ea ar manca probabil 1 data/zi si in rest apa. Ca de aia bea la greu.
Chiar, nici nu stiu cum e Roli??
e linistit, e energic?... mai scrie-ne despre el.

Roxana, citeam de Mihnea si incercam sa-mi imaginez ca sunt eu in situatia ta...n-ai ce-i face.
Tre' sa mai creasca... ca sa se atenueze astfel de catar-isme.
Da' e cumplit ce nervi iti creeaza. Stiu si eu cum e. Iris s-a trantit intr-o balta din parc si nu mai vroia sa iasa de acolo. O balta scarboasa cu noroi si mucuri de tigara..
Toti trecatorii mureau de ras si eu cred ca aratam ca un paprika de furie.
Asa ca eu ma gandesc serios sa fac o cura de Magne-B6... ca sa-mi conserv cat pot neuronii ramasi.
Mia, sa nu te sperii, ca fiica-mea poate sa fie si dragutza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

quote:
Originally posted by danette
[Dar Roland, sa inteleg ca e baiat mare, si a scapat de scutec. Ma uitam la pozele lui .. cat de asemanator le este parul...
Chiar, nici nu stiu cum e Roli??
e linistit, e energic?... mai scrie-ne despre el.

Tre' sa mai creasca... ca sa se atenueze astfel de catar-isme.
Da' e cumplit ce nervi iti creeaza. Stiu si eu cum e. Iris s-a trantit intr-o balta din parc si nu mai vroia sa iasa de acolo. O balta scarboasa cu noroi si mucuri de tigara..
Toti trecatorii mureau de ras si eu cred ca aratam ca un paprika de furie.
Asa ca eu ma gandesc serios sa fac o cura de Magne-B6... ca sa-mi conserv cat pot neuronii ramasi.
Mia, sa nu te sperii, ca fiica-mea poate sa fie si dragutza.

Dana & Iris (23.11.2004)

Iris
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ec3308a723edb8d95146b&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iris - 2 ani

Roli mai are pampers doar noaptea la nani, ca sunt eu prea obosita sa bag nopti albe sa-l scol si sa-l pun la canitza...
Noi pipi facem intr-o canita de tabla ca ii place cum se aude si zice 'mami, canta cucul'...

Danette, Roli e 'babat'..asa zice el...deci este destul de cuminte, uneori foarte serios...si uneori cam sfios, dar dupa ce cunoaste persoanele din jur...sa te tii nazbatii.
Promit ca va mai scriu sa va povestesc mai multe, dar in perioada asta sunt groaznic de prinsa la birouSper sa treaca repede si apoi a voastra sunt cu povestile despre junior.

Sunt convinsa ca 'nora mea' este cuminte cand vrea..asa ca sunt linistita...faza cu balta e super..desi cred ca aveai nervii pusi pe bigudiuri.

Mia, mami de ROLAND(18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna fetelor...din pacate ati scris mult prea mult..si eu am mult prea putin timp.
Asa ca imi fac autocritica..nu am citit decat 1-2 pagini..in rest,poate maine.
Sper ca sunteti sanatosi cu totii...ma inspaimanta inca viroza asta care 'circula',mai ales cand vad ca mor copilasi care paparent aveau numai un 'bana' rosu in gat.asa ca am devenit nebuna de legat,as merge iar la dt.cu ea,desi ultima data era bine,nu face febra,nu tuseste..dar mama nebuna din mine...
Pupici

Poze noi,noute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

quote:
Originally posted by andreap

Buna fetelor...din pacate ati scris mult prea mult..si eu am mult prea putin timp.
Asa ca imi fac autocritica..nu am citit decat 1-2 pagini..in rest,poate maine.
Sper ca sunteti sanatosi cu totii...ma inspaimanta inca viroza asta care 'circula',mai ales cand vad ca mor copilasi care paparent aveau numai un 'bana' rosu in gat.asa ca am devenit nebuna de legat,as merge iar la dt.cu ea,desi ultima data era bine,nu face febra,nu tuseste..dar mama nebuna din mine...
Pupici

Poze noi,noute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Nu esti singura panicata. La fel sunt si eu, doar ca ma abtin sa-l plimb pe la doctori ca si de acolo poate capta 'virusei'.
Multumesc lui Dumnezeu, noi am scapat fara viroza si sper sa o tinem tot asa.

Mia, mami de ROLAND(18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Buna seara...iata ca ma dau si eu jos din pat sa fac cativa pasi ca am tot zacut zilelea astea, mi s-a luat de pozitia pe orizontala ..azi noapte a fost una alba nu am dormit nici eu nici PAul, si la el s-a cam agravat, dar nu inteleg mey, ce se intampla, ieri in timpul zilei a fost bine, iar azi a tusit toata ziua si voia numai in brate, sa zaca la mami, ca niciodata o respingea pe mamaie, care e preferata lui, , ca sa stea la mine in brate.
ROSERB am luat combinatia de Eurespal si Mocosolvan, plus alte chestii pt muci, plus pt febra, dar se pare ca nu prea ne ajuta foarte tare, ori trebuie sa mai am rabdare A fost binisor la inceputul tratamentului, dar acum la a 4-a zi de siropuri mi se pare ca e mai rau ..am citit de Mihnea si incapatanarea de a nu vrea sa mearga singurel, si noi patim chiar des asta, si ma dispera si pe mine, dar il las pe taica-su sa ia initiativa ca e mai calm ..in schimb tu erai singurica cu amandoi ..bine ca ai reusit sa il convingi sa mearga totusi!
PAXELA bafta multa in cautarea bonei!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

Sarbatori de iarna 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Hai Mia ca am devenit curioasa (ca o cuscra ce sunt) ce e cu fratia Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag... si mi-am bagat nasul la "Un nou stil de viatza".
Asa ca iti/va doresc sa castigati concursul si sa pierdeti kg necesare... cred ca e mult mai stimulant sa faci o cura in concurs!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Nu sunt fetelor, nu sunt, nu sunt, nu sunt...asa tare regret de nu va zic. Mi-a venit azi dimineata. Nu-mi venise de pe 7 decembrie. Si eu care credeam ca e suficient sa vreau sa ramin si ramin...Dar...sunt si foarte stresata la sv si Oti avea dreptate...trebuie muncit mai mult probabil.
Vedem luna viitoare.
Miki, ce situatie!!Tot e bine ca s-a indurat copilul de voi si v-a deschis EU sunt convinsa ca David nu ar fi deschis usa aia....puteam sa ma pun eu si-n cap.
Paxela, iti inteleg perfect starea, trec si eu prin stari asemanatoare cind vad ca DAvid e pe cale sa raceasca si n-am bona, mama lucreaza si nu stiu cu cine sa-l las...Gindeste ca mai sunt aproape doua luni pina nasti si poate ca vine primavara in sfirsit si nu mai racesc la fel de des copiii....
Roxana...si David imi face fitze dintr-astea dar pina la urma reusesc sa-l corup cu filmul "Cars" cind aude de Bucsa ii trece orice... Ma intreb cind s-o plictisi si de asta ce facem?
Va pup pe toate. Sanatate multa!

Simona si David (10 nov 2004)

Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Azi am inceput cu miere, apoi mar razuit, lapte, ceaiuri, pere. Acuma e cu taica-su in baie.

Febra n-am mai facut decat dimineata nitel, dar acuma vad ca n-are. In baita am bagat-o si ca s-o scald nitel inainte de culcare ca daca nu mai stam cu pampersi am obsesii legate de miros, dar si pentru ca si-a turnat miere in cap, na!

Daca ii va face bine si la burtica suntem scosi!

Face pipi singurica, desi uneori nu poate sa-si dea chilotzasii jos din cauza posteriorului bombat.Dar chiar si atunci cere nu face pe ea, kk, insa, e jale!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput