Comori de nov-dec 2004 (140)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Miria, noi suntem cu problema asata cam demult, tot v-am mai zis, da cum nimeni nu stia ce sa-mi mai zica neincercat, am trecut la Duphalac si e ok. Am luat o vreme Lactuloza si a fost iar bine, tre sa spun ca al meu bea suc de portocale zilnic, smanatan zilnic, iaurt Activia, si fructe, prune, etc...no effect...Dulcopicul(care e sintetic obtinut) e f bun, dar cum zicea Felis se da ff rar, cele pe baza de lactuloza, nu dau dependenta si se pot folosi pana se regleaza tranzitul. Eu ma declar fericita ca avem 4 zile de cand face normal si zilnic. Inca ii dau Duphalac, dar am scazut doza.

Miki, e de rasu plansu, da felicitari eroului

Dana, wow ce fain e la voi...Irisna e o dulcica cu obrajorii rosii de ger, iar tu ai un breton pe cinste.

Onitza sanatate si sa n-o mai dai si altuia, mai ales lui Paul.

De acasa intru greu, ca am interdictie (copilu' vizioneaza Noddy si stie sa-l si povesteasca...cre si eu, le vede de 1 mil ori pe zi), da tot va citesc.

O saptamana cu spor!

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by aime

Miria, noi suntem cu problema asata cam demult, tot v-am mai zis, da cum nimeni nu stia ce sa-mi mai zica neincercat, am trecut la Duphalac si e ok. Am luat o vreme Lactuloza si a fost iar bine, tre sa spun ca al meu bea suc de portocale zilnic, smanatan zilnic, iaurt Activia, si fructe, prune, etc...no effect...Dulcopicul(care e sintetic obtinut) e f bun, dar cum zicea Felis se da ff rar, cele pe baza de lactuloza, nu dau dependenta si se pot folosi pana se regleaza tranzitul.
Miki, e de rasu plansu, da felicitari eroului
aime si Vladimir

AIME... si eu ultimele luni de constipatie le-am tratat cu DUPHALAC... si in cazuri ... nasoale apelam la DULCOPIC... Chiar mai am 2 flacoane de DUPHALAC in frigider... ambele incepute (ca unul il tineam la mine si altul acasa) dar mai am mai cam 3 sferturi in ele
Ma bucur ca ati inceput sa va reglati cu constipatia...
Probabil in perioada cd ai cerut sfaturi, nu prea am intrat sa citesc, ... scuze...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06, dec 06-ian 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

quote:
Originally posted by Otiliav

Dana, pai si ce nu-i super, Iris are picioare lungi, manechina. As vrea si eu sa fie Ana asa, inca mai sper sa nu semene cu mine la inaltime si ma imbat cu ideea ca si tacsu s-a lungit in liceu brusc. M-ai provocat sa o masor si eu diseara dar nu cred ca a ajuns la 90 cm.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Ba da... e super din punctul meu de vedere, deocamdata. Dar nici nu as vrea sa fie ditamai prajina...
Imi doresc doar sa fie totul in regula si sa creasca normal proportinat, in limitele firesti.
Oti, ti-am zis ca si eu sunt mica de statura (1.64) si taaaare mi-am dorit sa fiu macar cu 3-4 cm mai inalta...
Acum vad ca sunt mai inalte fetele, mai zvelte, in general. Cred ca a crescut media inaltimii si in RO.
Ma uit pe strada si vad o gramada de adolescente inalte, suple si cu busturi maricele. Ceea ce pe vremea cand aveam eu 15-16 ani erau raritati si se distingeau rapid din multime. Erau 'miss'-urile...
Acum am impresia ca e puzderie...

Si felicitari Anei pentru 'cadorile' de la baie...

Miria, de ACTIVIA vroiam sa-ti spun si eu. Vad acum ca a scris Aime inaintea mea. La Iris de ex. si kiwi are un efect laxativ garantat (datorita semintzelor, ma gandesc). Dar cu fructele probabil e chestiune de oragansimul fiecaruia.
Sper sa se fi rezolvat intre timp problema Damianei.

Mergi la inceput

Ce nasol mai fetelor ca stresul si oboseala nu se rezolva doar cu o noapte de somn...Ma simt de parca ar fi trecut tancul peste mine.... Tare nasol....

ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06, dec 06-ian 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

A....DANNETE citisem da uitam sa comentez... Mai... dupa ce ca ai fata frumoasa are si picioare lungi... felicitari... Eu zic ca manechin o faci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

daaaaa... sigur.
Iris seamana cu taica-sau la corp. El e inalt. Dar faza e ca are glezne groase... asa ca ma imbat si eu cu apa rece... ca gleznele o sa-i semene cu ale mele

Asa articole nasoale am citit in ultima vreme despre manechine, supermodele... in 2006 au murit vreo 3 sau 4 de anorexie. Se infometeaza din dorinta de a fi pe placul designerilor a standardelor impuse de colectiile lor.
Una nu mancase 4 zile pentru a avea kg necesare ca sa urce pe catwalk... dar amarata a facut infarct tocmai cand se intorcea spre culise... a cazut pur si simplu lata.
Povesti triste cu fete moarte la 20-22 ani.
Asa ca eu personal nu mai vad deloc cu ochi buni modelling-ul.

Mergi la inceput

Ei... manechin nu e obligatoriu, dar priviri clar o sa intoarca pe strada... o sa suceasca ceva gaturi... asa ca just in time ti-ai cuplat fata... are paznic de nadejde acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Salutare fetelor!

Am reusit sa mai pun si eu niste poze cu Rolucu' dupa baie. Le gasiti tot la semnatura.Poate daca termin azi mai repede ce am de lucru le pun si pe cele de la Craciun si Rev.

Danette cuscrito, foarte bine ca nu imi infometezi nora...nu de alta dar daca mi-o faci manechin cine stie daca se mai uita la Roli.
Btw, iti sta super cu breton.
Felis, pupici ca sa iti treaca oboseala
Paxela, spor la cautare si sa gasesti o bona buna...E musai sa te ajute cineva, mie mi-ar fi imposibil singura cu 2 gandaci
Miki, pupici eroului mancacios de cornuri..chiar ca este de rasu'- plansu' faza
Onito, sanatate multa

Mia, mami de ROLAND(18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Da stiu ca ne tine Simonica intr-un suspans....

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Salutari si de la noi!

Pupam copiii frumosi pe care i-am vizionat in poze, pe Mihaita cu gasca lui de baieti, pe Ana si pe Iris la zapada. Parca imi doresc sa ninga si la noi un pic, Bianca imi tot repeta ca e cea mai urata iarna din viata ei, si n-o pot contrazice. Nu pot sa zic ca mi-as dori sa fac 2 ore pana la servici in loc de 1 , din cauza traficului pe zapada, dar pentru ei, treaca de la mine. Sa vedem cum mai e vremea in we, poate tragem o tura pana la munte.
Bianca e un pic mucioasa, si , ca sa nu mai vina pe vant la intoarcere ,am lasat-o azi acasa. Mama, de paranoica ce a ajuns din cauza stirilor astea de kko, ma tot bate la cap sa nu o mai duc saptamana asta , ca pe urma tot e vacanta, etc. Eu ma gandesc ca daca e sa se imbolnaveasca , Doamne-fereste, putem sa-i aducem si noi un virus, nu poate sta acasa pana trec toate cazurile... Astia la TV au si un dar de a exagera, prezinta numai cazurile dramatice, dar, probabil daca analizezi la bani marunti, realitatea nu e chiar asa.In fiecare an auzim cam aceleasi lucruri, nu?
Vroiam sa mergem din nou la Teatrul de copii sambata, dar nu ma lasa mama, uite ce am ajuns la aproape 34 ani sa fiu pusa la colt.

Miria, imi pare rau de constipatie, Bianca a fost asa in jur de 3 ani, nu mai vroia sa stea pe oala, o durea f. tare cand facea kk. Mereu ma punea sa-i pun pampers la kk. Pana al urma, dupa ce incercasem toate combinatiile alimentare posibile (n-am vrut sa-i dau medicamente) s-a rezolvat de la sine. Cred ca a fost si din cauza de "stres" cu gradinita, etc, o perioada mai agitata. Si acum are un stomac bolovan, poate manca cele mai tembele chestii si tot "bile" face, dar macar face zilnic.

Onita, sanatate multa, dar vad ca te-ai pricopsit bine Paul cum e?

Dana, iti sta foarte bine cu breton!

Sambata m-a scos Mihnea din minti, a avut o zi groaznica, am fost singura cu ei afara si , pentru ca era cam frig , am plecat catre casa mai devreme, nu stiu ce a avut, s-a pus in genunchi pe mijlocul aleii, si mai ia-l de acolo daca poti, statea ca un catar. L-am lasat si am plecat cu Bianca pana aproape nu-l mai vedeam dar il urmaream cu coada ochiului, l-a durut in cot, n-a schitat nici un gest ca ne-ar urma. N-am patit niciodata asa cu nici unul, asa ca m-a enervat la culme. L-am luat cu frumosul, cu amenintarile, am vazut un homeless prin zona si i-am spus ca-l las cu el, la care , f senin: "Haide odata, du-ma la nenea"Il faceam sa faca 2 pasi, iar se trantea pe jos. In brate nu-l car atata ca ma rupe, pana la urma cu chiu cu vai l-am facut sa mearga, l-am momit cu o acadea.Inutil sa spun ca a tinut-o din tampenie in tampenie pana seara, mi-a facut nervii praf. Bianca ii tot facea morala pe un ton mamos

Miki, mortala faza, cred ca ai tras o spaima!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput