Comori de nov-dec 2004 (140)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

la Mihaita cel frumos! Imi vine sa-l mananc...cat poate sa fie de mumos!

si pe Iris,care e o adevarata printesa!

Miki,e haioasa rau faza care ai patit-o azi cu toate ca te cred ca ai tras o sperietura pe masura! Adadu eroul!

Miria,pentru constipatie incearca o lingurita de miere,dimineata pe stomacul gol si un pic de apa dupa aceea.

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Fetelor, in urma mai multor masuratori facute azi cu vreo 2 rulete si in vreo 3 pozitii diferite, fiica-mea a "implinit" 100 cm.
Nu stiu ce se intampla, dar iar a avut un boom de crestere... desi talpa piciorului vad ca stagneaza de cateva luni bune la 24-25.
Am observat ca toti pantalonii pe care ii are sunt o idee cam scurti. Adica are 92 la bluze (cam fixe, e drept) si se pare ca ii trebuie acum 98 la pantaloni.
I s-au lungit picioarele se vede...

Mergi la inceput

Miki... super tare faza cu Alexander...si haios rau in inocentza lui ...cu cornul.
Bine ca ai putut sa ramai calma, eu mi-am si imaginat cum ma treceau transpiratiile reci.

Mergi la inceput

Onitzo, sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Multumesc frumos !
Am sa incerc maine, ca acuma n-am, miere si sus de portocala, iar daca pana seara nu face an sa-i iau picaturile alea de care zice Felis.

Ideea e ca pana acuma n-am maia vut asemenea probleme, dar de cand cu olitza nu vrea sa stea deloc pe ea cand face kk si se tine cat poate mai mult. Plange, se isterizeaza, dar degeaba, iar daca ii pun pampers deja e dezvatata, tot nu mai face.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

miki, de mult n-am mai ras asaparca imi si inchipui scena...dar cred ca voi cei in cauza(adia parintii) ati tras o sperietura...bey si nu mai deranjati copilul cand isi mananca cornul...fiti si voi mai atenti...eroul salvator

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Mamaaa, ce incurcatura cu masina!
Eu stiam ca au un sistem de protectie masinile astea sau nu?...
Oricum, noroc cu baiatu'!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Dana, pai si ce nu-i super, Iris are picioare lungi, manechina. As vrea si eu sa fie Ana asa, inca mai sper sa nu semene cu mine la inaltime si ma imbat cu ideea ca si tacsu s-a lungit in liceu brusc. M-ai provocat sa o masor si eu diseara dar nu cred ca a ajuns la 90 cm.
Miria, este un cerc vicios, ei se inhiba si se constipa si dupa aceea nu vor sa faca pentru ca "doaee funduletzu". Eu i-am spus sa-l dea odata pe kk afara ca nu mai doare.
Cu ocazia asta ne laudam si noi cu un we cu pipi si kk la baie, da doamne sa tina.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

miky, cred ca te-ai speriat rau, acum stateam si ma gandeam ce tare ar fi fost faza daca ar fi fost masina mea, caci fimiu care evadeaza din scaunul de masina , chiar legat foarte strans, are usile pe spate blocate, nu se deschid din interior, caci altfel l-am fi pierdut de mult pe drum
acum suntem in cautare de bona, caci m-am gandit ca dupa ce nasc nu va putea sa continuie cel putin o perioada cu mersul la cresa, caci la cate minuni ia de acolo.... mi-e si frica sa ma gandesc
problema este ca nu gasesc pe nimeni, iar ce gasesc nu imi pot permite, o gradi particulara nici atat, si sunt destul de intoarsa, probabil voi ajunge sa stau singurica cu amandoi dupa ce nasc, ceea ce teoretic nu ar fi o problema dar la cat de "cuminte" e silviu, mi-e mila de bebelina
pe el nu il poti tine in casa o zi intreaga,sau daca il ti...... vai de saraca casa, caci energia lui e prea mare pt bietii pereti
cu amandoi singura afara o sa fie macel, caci copilasul meu cuminte , e cuminte doar cand vrea, iar pana in parc avem cam 2-3 statii de masina si 2 intersectii mari de trecut, asa ca nu ma vad iesind decat cu lesa,
acum vad totul foarte confuz, sunt in faza debusolarii, nu ma vad izbutind, desi stiu ca nu sunt singura care trece prin asta

Alexa32+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

DANA MULTAM DE URARE!
Pana la urma MIhai a vazut pozele aseara, ma mai chema sa ma uit cand ii placea lui mult cate o poza.....foarte frumoasa Iris, sa n-o deochi! iar despre cei trei strengari ce sa spun??? sa fie sanatosi, frumosi si la punga grosi!
Eu inca sunt bolnava, azi-noapte nu am inchis un ochi cu temp de 39 cu 9 , a avut Mihai grija de mine, mi-a dat medicamente, mi-a pus comprese reci pe frunte si ochi..ce sa mai a fost de nota 10!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

Sarbatori de iarna 2006

Mergi la inceput