Comori de nov-dec 2004 (140)
Raspunsuri - Pagina 3
miria_cristina spune:
OTILIA - Ce frumoase sunt pozele si ce draguta e Anutza!
Intr-o poza plange, nu, mititica!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
simonacip spune:
Buna fetele.
Oti, Ana ta e o frumoasa, ti-am mai spus eu si cu bretonul si cu okii astia are o figura de rusoaica d'aia frumoasa rau. 
Bits,imi pare rau ca n-am reusit sa-ti vad si eu grasunelul in poze, nu stiu de ce n-a mers desi am tot incercat.
Miki
Onitza, Paul merge inca la cresa nu? Sper sa-i iasa cit mai repede caninii lui Paul, sa nu mai aveti probleme.
Eu cred ca sunt insarcinata pentru ca ma dor sinii ca atunci cind am ramas cu David. O sa-mi cumpar un test oricum miine.
Simona si David (10 nov 2004)
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Otiliav spune:
Neata si de la noi!
Miria, da plange, sunt pozele cand era crizata ca nu ii dau ei aparatul
. Si tot eu am cedat in seara aceea, i-am dat aparatul si a facut ea poze cu el pana a adormit cu aparatul in brate.
Mia, bravo, ai baiat cuminte si de acum incolo tot sa mergeti la spectacole pentru copii. Ati facut poze?
Simona, ce chestie si tu si David sunteti nascuti pe data de 10
, frumoasa cifra.
Facem galerie 

pentru Simona si Jasmine, sa vina barza repede.
Aseara bine ca am facut mos si poze, ca toata noaptea a plouat si acum s-a topi, am recuperat accesoriile
. Ce vreme 1 zi ninge ca bate vantul rece dinspre munte, 1 zi ploua ca bate vantul dinspre mare. Chiar ma gandeam la fetele noastre din Germania ca si la ele ninge si nu mai dau deloc semne de viatza. Poate totusi ne citesc,
la Iustinel si Davidutzu si la mamicile lor.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
FELIS spune:
buna fetelor... Asa... din cand in gand si noi pe aici...![]()
Am intrat azi noapte si am vazut si eu niste poze frumoase cu Ana de Otilia
si Roland de Miag...
SimonaCip pai... bafta... sa vina cat mai repede bb 
Felicitari pt incuscrire...
Miag si Dannete 
BITS... pai eu cd ii dadeam san lui Mihai noaptea... stateam intinsa pe pat il puneam la san si de cele mai multe ori adormeam si el sugea in continuare... ca statea cate 20-30 sau chiar 40 min la san
Felicitari, sanatate si putere...
eu nu ma vad crescand doi...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
onitza spune:
MONICA, SIMONA, OTILIA, MIKI 
M-am trezit cu gripa si eu de dim..dupa o noapte nedormita cu Paul care nu s-a simtit bine deloc mititelul
, cu dureri de gat, febra si dureri de cap si ochi. Il inteleg pe Paul de ce nu mananca in perioada asta, nici eu nu pot baga in ura nimik, decat un strict necesar sa nu pic de pe picioare ![]()
SIMONA FELICITARI in caz ca ai ramas insarcinata cu bebe 2! asteptam vesti maine cu nerabdare. Paul e la cresa da, dar nu sunt absolut deloc incantata, poveste lunga, acum e acasa ca e bolnav, inclusiv sapt viitoare, ca nu il pot duce asa, asteptam sa se recupereze si sa se intample o minune in viata noastra sa il putem da la o gradi particulara. ![]()
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
Sarbatori de iarna 2006
FELIS spune:
MIKI... tare ma bucur ca ai mai aparut..
da mi-e dor de voi
si de Eliza, Miche, Raluca, IoanaDu... cu ai lor copilasi... unde sunt iesirile noastre de alata data...
Azi trebuia sa vina Onitza la noi la cafea, dar s-a imbolnavit.
.. asa ca o sa ne conversam de la ceva distantza afara, la plimbare...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
onitza spune:
quote:
Originally posted by FELIS
MIKI... tare ma bucur ca ai mai aparut..da mi-e dor de voi
si de Eliza, Miche, Raluca, IoanaDu... cu ai lor copilasi... unde sunt iesirile noastre de alata data...
Azi trebuia sa vina Onitza la noi la cafea, dar s-a imbolnavit... asa ca o sa ne conversam de la ceva distantza afara, la plimbare...
Felis siMihai-Cristian (06.12.04)
SI mie mi-e tare dor de iesirile noastre in parc!!!!
mi-o amintesc pe Miki cand se retragea la umbra unui copac sa alapteze pe micutul Alexander....
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)Sarbatori de iarna 2006
Otiliav spune:
Hei mamici nu deveniti nostalgice, acum vine bb2 si faceti iar gasca mare de plimbat prin parcuri
, poate ma alatur si eu ca as avea maxim 1 an de concediu.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
simonacip spune:
Otilia, da, eu m-am bucurat mult cind David s-a nascut pe 10, mi-a placut sa fim amindoi in aceesi zi(cifra 10 imi place). De altfel, daca nu ma insel...si Bits acum are aceeasi data de nastere ca si Amon, ca ea e pe 10 sept parca.
Onitza...crezi ca la o gradinita particulara nu va mai raci? Pina la umra si cei de la gradinitele particulare tot copii sunt si chiar daca sunt mai putini, e suficient sa poarte unul un virus si sa raceasca si ceilalti.Parerea mea e ca o gradinita particulara nu-si justifica banii. Si DAvid e cam sensibil cu gitul(e si alergic) si mi-a racit de nenumarate ori de cind e la cresa (mai ales la inceput, in primele 3-4 luni). Acum vad ca a devenit mai rezistent totusi. Acum sa vedem ce va fi in continuare..
Felis
...zici tu ca nu te vezi cu doi, dar miine poimiine te aud ca-l faci ...Sa dea Dumnezeu!!!!!!!Pupici lui Mihaita
Daviduchele meu
simonacip spune:
Otilia, hai si tu ca uite, trece timpul si se distanteaza prea mult copilasii
. Si tu ti-ai propus si 3 asa ca... trebuie un pic mai alert 
Daviduchele meu