Comori de nov-dec 2004 (140)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bits spune:

heyyy mai scoatem si noi capul dintre scutece ;))!

mey am o putoare de copkil.sta la tzatzi 1h si ma dispera.mi-au ajuns cearcanele in gura.aseara m-am muls si i-am dat rapid ca sa dorm si eu ca eram rupta,numai ca de la bibe nu oboseste.suzeta e respinsa foarte frumos cu limbutza asa ca mami sta cu tzatza in gura la cupil.

Ken e foarte dragastos cu Amon,ii mai baga cate un degetel in guritza dar nu-i spun nimic.bine ca nu e in ochi!in schimb vrea si el suzeta ca bebe,vrea si el pampers ca bebe asa ca mami a trebuit sa cumpere o punga de pampersi pt copilul mare si acum stam si ne uitam la ea caci nu a vrut de cat 1 singura data sa-i pun si atunci nu stia cum sa-l scoata mai repede ca-i era cald.
in rest vreau sa va spun ca vorbim fff mult de ma zagarie pe creier
si mai nou stim toate figurile geometrice.

Simonel La multi ani pt ziua ta si sa-ti dea Domnu un bebe cat mai repede!te-am retinut deci pe 10 ian esti nascuta!

sanatate multa lui Silviu si lui Paulica fara frica!

revenim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

aaa si am ramas impresionata cat de izbitoare e asemanarea lui Roland cu Iris!frumosi copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

mikitare faza cu socreladar de obicei nu vrea sa stea cu alexander?doar acum ca era greva?...
bitsulesi incearca sa dormi cand doar e amon sa te mai odihnesti si tu un picutz.
noi suntem bine, dar nu avem nimik nou de raportat
pupici si we placut

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Gata, am pus poze din ianuarie, aici. Poate mai facem poze ca inca nu s-a luat zapada desi a fost soare cu dinti, iar alaltaieri a ploua destul de mult.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

OTILIA , mi-au placut foarte mult pozele cu Ana, am vazut ca ai tuns-o, e tare dulce in poza asta iar aici m-am topit ce frumoasa e minunea ta cu ochi albastri! mi-a mai placut mult poza cu voi ai iesit tare bine Oti in poza asta, parca radiezi langa Anuta ta! m-am amuzat copios de somnoriciul tau scump
Am vazut si pe baietelul, partenerul de joaca al Anei, pare foarte vesel din fire, un jucaus, asta ii trebuie Anei, se antreneaza amandoi la joaca si prostioare!

La noi e a treia zi de febra , tuse si muci, dar parca e mai bine, febra nu trece de 38 cu 3 si ma face sa cred ca e si din cauza caninilor, ne-a iesit si noua PRIMUL CANIN! si e umflat in zona celorlalti canini, speram sa iasa mai repede sa nu mai sufere Paul.
Azi-dimineata am baut cafeaua cu Felis si uite-asa am mai aflat de Mihaita ca ii priesc sedintele de kineto, e din ce in ce mai bine, ea nu stie cum sa se mai organizeze sa faca fata tuturor responsabilitatilor si cu copilul si cu serviciul. Multa putere ii doresc si sa se gandeasca ca ce a fost mai greu, e pe cale sa se sfarseasca si ca o sa inceapa in curand o alta viata, speram mai buna, plina de ralizari pe toate planurile!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

Sarbatori de iarna 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ioana, ce-mi plac mesajele tale, asa pline de viatza. Ana nu casca, in schimb toata ziua turuie din guritza .
Felicitari pentru primul canin, sa iasa toti si repede.
Am pus si poze cu primul mos de zapada, este uratel, poate mai exersam si maine.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

oti, v-am admirat si eu si pe tine si pe printesa ta, sutneti doua frumuhsele amandoua
onitzalui paulica, sanatate multa si felicitari pentru canin

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

quote:
Originally posted by danette

Miag, deci ne putem incuscri... daca tot sunt 'liberi' si Roland si fiica-mea...
Eu am asa un feeling mai special pentru numele Roland. Asa-l chema pe primul meu prieten...
Si multumim de aprecieri... este la fel de frumos si fiul tau.

Dana & Iris (23.11.2004)

Iris
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ec3308a723edb8d95146b&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iris - 2 ani

gata cuscrito, cu asa o nora sa vezi ce mandra voi fi eu...Am rezolvat-o cu incuscreala.

Mia, mami de ROLAND(18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Noi am fost azi la circ si Roli a reusit performanta de a sta cuminte tot spectacolulNu imi vine sa cred, ma asteptam sa se plictiseasca, sa nu aiba stare, sa vrea sa plecam...dar el a fost 'supel babat'...asa ca sunt mandra de el.
Seara a comis-o ca a papat ardei gras cu pateu si cu painica si s-a inecat cu o bucatica de ardei si a varsat si tot plangea 'mami e dlept in piept'...si eu eram innebunita, ma albisem, l-am asezat cu capul in jos, batai pe spate..si pana la urama trecut si asta...dar nu va spun ce mama de sperietura am tras...inca mai tremur de frica...

Va las acum ca sunt rupta de oboseala. Pupici la toata lumea

Mia, mami de ROLAND(18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Monicutz, soacra sta daca stie ca vine buna rasplata (materiala desigur...desi nu...ea nu cere nimic, n-are nevoie de nimic...)sau daca vede un castig imediat si sigur.
Oti sunteti absolut superbe.
Onitza, sanatate si dintisori albi si fara probleme

dupa 2 anisori.

DEC 2006.

Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput