Comori de nov-dec 2004 (140)
Raspunsuri - Pagina 4
Otiliav spune:
Pai este in planul nostru sa trecem la treaba anul acesta, sper sa nu muncim prea mult.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
FELIS spune:
poze din dec 06-ian 07
Unele le stiti ca le-a pus Paxela... pt cine are timp...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
Otiliav spune:
Tare frumoase pozele, si ce bine ca au copii spatiu de joaca nu gluma, sunt toti veseli, plus finuta scumpa.
FELIS spune:
OTILIA... multumim...
Uitam sa va povestesc ceva...
Azi dimineatza desi s-a trezit la ora 9, nu am intrat in camera la el pana la ora 10... Nu plangea... il auzeam cum se joaca singurel... La ora 1
cd am intrat sa il schimb-imbrac si sa il scot afara (sa il duc la biserica sa il impartasesc)... cum credeti ca imi gasesc eu copilul...
Era in picioare in pat la el... in putza goala...
... A dat jos shtrampii (ciorapii cu totul), a desfacut body-ul care avea 3 capse intre picioare si a dat jos si pampersul...
Ciorapii erau aruncati pe mocheta intorsi pe dos, pampersul nu l-am gasit
(l-a cautat taica-su mai tarziu- eu ma grabeam sa ies-era undeva in spatele patutzului)
O fi vrut baiatul sa aeriseasca putza...
Dar a fost f cuminte... Nu a facut nici pishu si nici altceva cat a stat fara pampers...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06, dec 06-ian 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
miria_cristina spune:
Ce scumpi sunt ei cum se joaca! Si ce bine ca vor creste impreuna mari! Vor avea amintiri, iar prietenia asta dureaza toata viata.
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
miria_cristina spune:
Mai, fetelor, nu stiu ce sa mai fac si ce sa-i mai dau Damianei!
Am incercat s-o feresc de viroze si tot ne-am pricopsit cu una. Nici nu stiu de unde!
Am evitata aglomeratiile, nu am stat foarte mult afara....
Am in fata ochilor numai nbuniile pe care astia le transmit la tv si ma gandesc numai la grozavii legat de fii-mea.![]()
Of, mai bine evit stirile si ii dau Panadolul si vit. C cum faceam si inainte, ca astia reusesc numai sa ma sperie.
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
onitza, damiana, paulica
sanatate si aveti grija de voi.
felis, super tare faza cu mihaitza
...frumoase poze
simona
hai ne mai tii mult pe jar?![]()
noi suntem bine, va zic din tot sufletul mi-e si frica sa pronuntz(scriu) "suntem bine"...ca acum mi-o "fac" astia doi mici![]()
va pup pe toate, Duminica placuta
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
danette spune:
Ok ok, cuscra Miag! ![]()
Adevarul e ca si mie mi-a picat cu tronc Roland.
Sunt convinsa c-o sa-i stea grozav si fara plete, desi recunosc ca totdeuna mi-au placut pletosii![]()
Am vazut si pozele cu Ana si cele cu [Mihai & Co ... tare frumoase toate!
M-am distrat de Mihai si isprava lui cu dezbracarea...
a lucrat si el... ce? sa stea si sa se plictiseasca??
La noi ninge de ieri si e superb. Afara e imaginea ideala de iarna.
Binenteles ca Iris este la zapada intr-una. Aseara de-abia am reusit s-o aduc in casa.. printre urlete si lacrimi de crocodil.
In sfarsit un pik de iarna!
Ca deja inmugureau arbustii in gradina...
Avem si noi cateva poze de ieri si azi, de aici:
http://family.webshots.com/photo/2781919780041392996xPzuAs
simonacip spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
buna fetelor,
simonahai ne mai tii mult pe jar?
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)
...Sper ca nu..miine sper sa stiu ca nici mie nu-mi place asa

Ideea e sa am timp sa scriu, ca de la serviciu plec numai la 7 si nu am timp nici sa respir...
Monica, nu te mai gindi decit ca asa trebuie sa fie, adica sanatosi...Nu-ti spun ca eu de fiecare data cind ma gindesc: bai n-a mai fost demult bolnav, imediat o patim, asa ca mai bine nu ma mai gindesc.
Si vorba miriei_cristina, daca ma mai uit si la stiri o iau razna de-a binelea...mai ales ca la David problemele respiratorii sunt cele mai vizibile.
V-am vazut pozicile. Cum s evede ca Mihaita si Silviu au stat mai mult impreuna, sun asa de apropiati...Iar Paul m-a cucerit de tot cu atitudinea lui...Cred ca-i tare cuminte....Pupici la toti trei
Simona si David (10 nov 2004)
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Otiliav spune:
Dana, ce frumos ca ninge si la voi, la noi a plouat si s-a luat zapada. Mi-a placut costumatia lui Iris, era pacat sa nu avetzi zapada sa o folositi. Iar de masa si de oaspeti
, ce le-ai gatit ca am vazut ca erau tare multumiti, si Iris roia pe langa baietel, este deja interesata de parteneri de joaca. Irisina a fost o gazda tare frumoasa, am chemat-o pe Ana sa-i arat cum tine ea agrafele in par. Sa nu mai zic ce auto-portret ai, se vede ca ai slabit
.
Miria, sa nu cumva sa te uiti la stirile de la ora 5 la Protv. Eu sunt o fericita ca nu am tele vizor
.