Comori de nov-dec 2004 (140)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Diana, Paxi, Oti,Adriana, Miag, Miha mutam fain.

dupa 2 anisori.

DEC 2006.

Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

MIKI - Felicitari! sa fie intr-un ceas cu noroc!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Fetele, vin cu o noua problemutza!

Fii-mea are 38 cu... si nu stiu ce sa-i dau in afara de Panadol, Nurofen si vit. C picaturi. Oricum, nu scade decat putin datorita lor, dar daca nu-i dau vreunul creste la loc. Dr. nu vrea sa-i dea antibiotic, iar mie mi-e frica sa nu patesc vreo nebunie cu ea! Ce altceva sa-i dau pentru ridicarea imunitatii? Auzisem de Echinaceea, dar mai nou am aflat ca nu se da in timpul bolii si nici la copii sub 3 ani.

Ce stiti despre Tinctura de usturoi sau alte leacuri naturiste, ca sa le adaug la astea date de dr. care doar ne tin pe loc?

Of! Dam dintr-una in alta!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Eu i-am dat la viroza din decembrie si tinctura de propolis, 1 lingurita de 3 ori pe zi, inainte de masa si bine amestecata cu miere ca are un gust..., de tinctura . Si mai stiu ca si Oscillococcinum se poate da, desi a debutat raceala.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Miria,incearca si cu Septilin.Ajuta la imbunatatirea starii de sanatate si e si imunostimulator.

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Buna dimineata!

Miki
Felicitari, sarcina usoara si bebe sanatos!

Cristina, poate medicul vrea sa mai astepte cu antibioticul...noua ne da antibiotic doar daca face febra mai mult de 48 de ore. In rest, urmam schema cu antitermice din 3 in 3 ore: Panadol, Nurofen/Marcofen...si din 12 in 12 ore supozitor cu Algocalmin(jumatate). Sanatate multa!

Despre Echinaceea eu nu stiam ca nu se da sub 3 ani...eu ii dau Sabinei de ceva vreme Ursuleti cu Echinaceea(ca o atrag foarte tare) si Mini martieni, chiar daca scrie pe cutie ca e contraindicat sub 3 ani...eu am presupus ca e vorba doar de forma sub care se prezinta, existand pericolul sa se inece cu ei...dar ea stie sa-i rontzaie, asa ca mi-am spus ca e ok.

Si copila mea e mucoasa de vreo trei zile, doar azi-noapte e dormit ceva mai bine, sper sa-i treaca, mai ales ca-s ingrozita de virozele care bantuie pe aici. Ma bucur nespus ca vine vacanta, macar o saptamana nu mai am posibilitatea sa adun virusi diversi de pe la scoala. In rest, e vioaie, face numai traznai, i-a mai trecut amorul cu Noddy si ne zapaceste de cap cu trenuletul Thomas La noi in casa nu se mai poate vedea o stire, ceva, ca fata vea doar "tu-tu" si ne explica foarte serioasa, cu cuvintele ei, cum se impotmoleste trenuletul in zapada
Zilnic, scoate niste cuvinte de ne stricam de ras, precum "papalilu"(asta e portocaliu) , "bibia"(paturica)sau "bibilu"(prosopul)
Acu' doua zile, am luat-o cu mine la baie ca sa nu-i vina cine stie ce idei...prima oara mi-a spart supotrul pentru peria de toaleta ...a doua oara a facut o miscare maiastra, a pus un picior pe olita si s-a cocotzat in cada, a apucat sa dea drumul la apa...si era imbracata Acuma rad, da' atunci m-apucasera niste nervi...

Mai nou, se trezeste peste noapte si cere in pat cu noi...asa a ajuns
copilul sa doarma mai mult de juma' de noapte cu noi in pat, profitand de niste parinti turmentati de somn ...pur si simplu n-am puterea sa ma trezesc de tot si s-o adorm la loc...si asa, cand vine vreme a de laptic, pe la 4-5 dimineata, ma ridic, fac laptele ca un zombie... si nu mai pot s-adorm la loc.

Gata , la munca!
Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

miki noi venim in "balon" cand sa fie, ca daca o lungim mult s-ar putea sa nu mai apuc
haide-ti fetele cand sa fie ?

Alexa33+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Miki sa fie intr-un ceas bun si sarcina usoara!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

quote:
Originally posted by ad_rianna

roxana nu da! eu am zis doar ca e o alternativa in ideea in care chiar nu ai alta solutie. eu nu am apelat niciodata la salvare si ma rog nici sa nu trebuiasca vreodata sa o fac

Iertare, iertare, nu la tine am sarit, ci la sistemul sanitar romanesc.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Inca odata felicitari MIKI (ca am felicitat-o si pe mess) Sa fie intr-unceas bun... si la mai multi mama ca faci copii frumosi destepti... e si Alexander-eroul care o sa ii protejeze... Cat despre intalneala, sa nu fie sambata la ora 14 cd avem innot... ca altfel venim

O Doamne... sanatate la copilasi bolnaviori...

Oficial de azi nu mai merg la servici...(mai trebuie sa merg sa mai finalizez o chestie... da cd vreau eu) Am sa lucrez acasa... O sa fiu tot f ocupata... sper doar sa nu mai fiu stresata... Va pup si sper ca de acum sa vorbim mai mult...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06, dec 06-ian 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput