Comori de nov-dec 2004 (140)
Raspunsuri - Pagina 18
try spune:
Daca medicul isi da consimtamantul sa fie sunat la orice ora, e pe spuza lui cum s-ar spune. Dar daca medicul isi inchide telefonul dupa ora x in mod regulat, e clar ca nu vrea sa fie deranjat dupa ora aia si cred ca ar trebui sa i se respecte decizia si mamicile nu trebuie sa se simta lezate de asta.
Banuiesc ca nu afla nimeni nr. de tel. al medicului decat de la el personal, nu m-am gandit ca ar fi o alta sursa care ar furniza acest numar.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
paxela spune:
miki feliciari
sarcina usoara si bebe sanatos
baietei frumosi am vazut ca sti sa faci
, poate acum iese o fetita frumoasa![]()
Alexa
32+
si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
miag spune:
quote:
Originally posted by try
Daca medicul isi da consimtamantul sa fie sunat la orice ora, e pe spuza lui cum s-ar spune. Dar daca medicul isi inchide telefonul dupa ora x in mod regulat, e clar ca nu vrea sa fie deranjat dupa ora aia si cred ca ar trebui sa i se respecte decizia si mamicile nu trebuie sa se simta lezate de asta.
Banuiesc ca nu afla nimeni nr. de tel. al medicului decat de la el personal, nu m-am gandit ca ar fi o alta sursa care ar furniza acest numar.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
Pe mine ma deranjeaza ca desi a zis ca pot conta pe el oricand, nu are telefonul deschis 'oricand'...
Dar fiind un diagnostician foarte bun, il iau asa cum este , mai ales ca bebe il primeste cu drag si nu se teme nici de vaccin nici de consultatie...
Mia, mami de
ROLAND(18 Noiembrie 2004)Winners never quit, quiters never win!
Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag

Otiliav spune:
quote:
Originally posted by aime
Mey Oti stai ca eu n-am priceput,cum te-au furat la 18 ani?
Miki, dragutza, sa ai sarcina usoara si bebe sanatos, iaca ca moni iti facu si poezia...ce mi-ar place la intalnire cu voi...distanta insa...
Era un fel de-a spune ca mi-au furat lantisorul de aur. Uite de asta sunt eu paranoia si zic ca este suficient sa aibe fetitele doar cercei, altfel patesc ca mine
, care numai fetita nu eram la varsta aceea dar ...Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
Otiliav spune:
quote:
Originally posted by mikimi
UM 02DEC - DPN 03 SEP
dupa 2 anisori.
DEC 2006.
Miki si Alexander (12.12.04)
Asa vesti bune tot sa primim, bravo Miki. Sa ai o sarcina si o nastere usoara si un bb sanatos si mancacios!
Ma gandeam eu ca daca facem listuta scoatem mamicile aspirantele din barlog, dar chiar asa sa fie deja in burtica bb nu ma gandeam. Acum chiar ca trebuie sa ne vedem prin parcuri sa
.Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
Otiliav spune:
Roxana, Ana tresare si destul de des. Adica s-a intamplat sa tresara, sa planga si sa se trezeasca iar eu de abia sa o pot calma si nu a fosy intr-o singura noapte. Uneori a trebuit sa aprind lumina si sa-i cer sa deschida ochii sa vada ca este cu noi si este totul bine. Am povestit si pediatrei si mi-a spus ca au si cosmarurile lor, m-am gandit si la cele mai rele variante. Ca sa nu mai spun ca acum si plange cu vorbe si nu stie ce spune, dar ce sa mai zic ca sotul ma incurajeaza ca el umbla somnambul prin casa. Daca o cert seara, sigur se trezeste noaptea plangand. Plus ca la ea de mica a fost tot timpul frica de a nu ma gasi langa ea cand ma cauta. Si acum prin somn intinde mana sa ma atinga. Iar cat a dormit in patutz era langa patul nostru asezat si o vedeam cum se inghesuie in plasa sa fie cat mai aproape de noi. Ma bucur insa ca in ultimul timp a inceput sa doarma bustean. De cateva zile o las sa adoarma langa mama si dupa aceea ma duc si eu in pat, as vrea sa-i iau patutul ei dar trebuie s-o dezvat sa fie mai fie dependenta de mine.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
diana2004 spune:
Cred ca discutia asta s-a intins prea mult ,daca dr e de accord sa fie sunat la orice ora f frumos din partea lui ,ideea era ca are si el dreptul la viata lui personala fara sa ceara voie la pacienti .
Eu sint de acord cu Try , nu e normal sa pui diagnostice la telefon ,dar ce e normal in Romania ....
simonacip spune:
wow, wow, wow, Miki...nu e pentru cine se pregateste, asa e intotdeauna. Felicitari!Doamne Ajuta! Sper sa-ti urmez curind
Simona si David (10 nov 2004)
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
mikimi spune:
quote:
Originally posted by simonacip
wow, wow, wow, Miki...nu e pentru cine se pregateste, asa e intotdeauna. Felicitari!Doamne Ajuta! Sper sa-ti urmez curind
Simona si David (10 nov 2004)
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Vai Simona daca ai sti cat m-am pregatit...m-am lasat de pastilute de vreo 4 luni, am luat acid folic...am chemat sotul mai repede acasa...
acum serios, noi am dat delay 1 an la bb2 din varii motive, dar acu chiar il asteptam.
Iti urez burtika repede !
dupa 2 anisori.
DEC 2006.
mikimi spune:
Fetelor
ce ziceti de o intalnire la Balonul Copiilor in Herastrau? ca e la caldurica, putem sta si noi comod si sa-i urmarim, acum sunt mai marisori si ii putem lasa la joaca pe aproape toate comediile de acolo...
ce ziceti? ca pana la primavara mai e ceva ca sa ne vedem in parc
dupa 2 anisori.
DEC 2006.