Comori de nov-dec 2004 (140)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Cristina, poate dr. considera ca e vreo viroza si nu vrea sa se grabeasca cu antibioticul, zic si eu.
Si la noi merge bine schema cu antitermic din 4 in 4 ore,Nurofen alternat cu Panadol, chiar daca are febra sau nu in momentul respectiv. + novocalmin intre, daca e cazul, evident.

Cookie, chiar ma intrebam ce mai faceti! Pupam Sabinuta vorbareata si va tinem pumnii sa treaca repede raceala.Mi-o imaginez in baie in actiune Intr-adevar , astia tot zic ca prin zona voastra au fost multe cazuri de viroze...
Si ai mei sunt amandoi muciosi, Bianca e pe trecute sper eu, Mihnea abia a inceput, fornaie si sforaie.

Otilia, merci, azi noapte l-am urmarit un pic (am stat nitel in camera la el), si parca nu a mai tresarit asa, in schimb s-a foit din motive de nas infundat. Concluzie: nu-l mai iau la mine in cap, ca sa nu imi mai vina cine stie ce tampenii in cap

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

apropo de plansul de noapte...si bianca mea se mai trezeste cateodata si plange atat de rau si se vede pe fetisoara ei ca se chinuie . mi-e asa de mila de ea si incerc sa o trezesc sa nu mai viseze dar uneori nici nu o pot trezi, adoarme la loc dupa ce se opreste din plans. lui tudor nu i s-a intamplat asta niciodata.
mey dragelor v-am zis cu ce le-am facut pofta de mancare piticilor? am gasit la o farmacie naturista un siropel care se cheama "BON APETTIT". face minuni efectiv, poate e si in combinatie cu aerul de la bunici dar mananca de rup

iar o puineti de intalneala macar poze sa vad ca de mers la bucuresti...poate la vara. miki mai vii in cluj ?

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

mai..ce discutii ref.la trezit dt.....preferabil e sa nu avem motive sa-i cautam,nu?In rest,depinde de doctor,de cat timp te stie,de cat de dispus e sa se trezeasca..etc.
Miki,si eu as veni la balon,numai sa nu fie duminica asta pe seara,avem petrecere la Mac,sau in timpul saptamanii ca vin tarziu de la serv.Pupici la burtica
Mariuca e bine,nebunica ca de obice.Cu pipi la olita stam binisor,ca o pun eu mereu,dar la Kk..jale..tot pe ea cam face,dar ma abtin sa o cert,doar ii mai fac observatie,observatie cu care ea se sterge la ..dar asta e!
Pupici

Poze noi,noute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by cookie
In rest, e vioaie, face numai traznai, i-a mai trecut amorul cu Noddy si ne zapaceste de cap cu trenuletul Thomas La noi in casa nu se mai poate vedea o stire, ceva, ca fata vea doar "tu-tu" si ne explica foarte serioasa, cu cuvintele ei, cum se impotmoleste trenuletul in zapada
Cookie si Sabina bulina

COOKIE... pupam scumpica mica... Mi-o si inchipui cum va explica ea voua...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06, dec 06-ian 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

ROSERB... la Mihai e ceva obishnuit sa tresara in somn , mai ales imediat dupa ce adoarme, fara sa fie bolnavior... Insanatosire grabnica...

AD_RIANNA... bine ca ai gasit ceva sa le faca pofta de papa, insa sigur e vorba si de aerul de tzara... Pupi la gemenasii scumpi... si somn usor cu vise placute Biancai...

ANDREAP... poate ne intalnim pana la urma cat mai multe cu piticii... Pupici la vorbareatza...

ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06, dec 06-ian 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ADRIANNA FELICITARI LUI TUDOR SI BIANCAI DE POFTA DE MANCARE! CE MA BUCUR! Eu am mari probleme cu Paul de cand cu viroza asta nu mai papa cine stie ce, acum e mai bine, incep si eu sa am prtentii de la el sa pape o masa de pranz ca de o sapt nua papat nici supa/ciorba nici felul II ..am ajuns la capatul rabdarilor! am sa o sun si eu Culcer sa vad daca ne recomanda siropelul Bon Apetit...cat despre iesitul afara, e aboslut exclus, bate vantul rau pe la noi ..in balcon ce il mai pot scoate. Ai facut foarte bine ca l-ai dus la tara, crede-ma, desi ti-e tare dor de ei, sanatatea lor e cea mai importanta si oricum te simti si tu foarte bine cand ti se spune ca le merge bine, mananca, dorm, se joaca, stau afara mult...acasa daca ii tineai si mergeau la cresa, se imbolnaveau des, dus la doctor ami mereu, nopti nedormite, indopati cu medicamente...

Am luat o decizie si n-a fost usor: nu il mai duc pe Paul la cresa...poate cine stie cand o data sa am eu de alergat cu treburi prin oras in timpul zilei..de-aia nici nu il retrag, nu vreau sa le spun nimik educatoarelor..FELIS, PAXELA, daca va intalniti cu educatoarele si va intreaba ce stiti de Paul, va rog eu sa le spuneti ca nu stiti NIMIK Multam.

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

Sarbatori de iarna 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by FELIS

AD_RIANNA... bine ca ai gasit ceva sa le faca pofta de papa, insa sigur e vorba si de aerul de tzara... Pupi la gemenasii scumpi... si somn usor cu vise placute Biancai...

multumim mult. esti asa de draguta

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

onitza draga mea pai de asta i-am lasat si eu la tara ca sa-i scap de cresa. inteleg eu ca-si fac imunitate dar ritmulera o saptamana cresa 2 saptamani acasa bolnavi. eu zic ca nu are ce sa-ti strice siropelul ala, eu chiar nu am intrebat pediatra inainte de a-l da. am fost la farmacia aceea naturista si i-am zis farmacistei ca am copii nemancaciosi . dna f. amabila mi-a zis sa incerc cu vi-sol calciu si siropelul asta. pai rau ma gandesc ca nu poate sa le faca.
daca vrei iti trimit din cluj

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor...si noi suntem pe-aici si damici la mamici(fie chiar si cu burtici) si la pitici bolnaviori iipe ochisori

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ADRIANNA pupam obrajorii tai dulci ..pai n-o mai sun atunci......am sa ma duc si eu la o farmacie naturista din cartier sa intreb daca are siropelul
La noi in bloc, adica vecinul-manelistul de sub noi, da gauri si da ciocane de dimineata ..ma doare capul de nesimtirea lor, macar la ora 12 puteau sa faca o pauza, bineinteles ca Paul nu doarme, se chinuie, face urat , iar eu ..cu nervii la pamant...ma gandesc ca nu are rost sa ma consum pt asta, sunt si slabita de boala, am slabit 6 kile in 6 zile si cred ca e prima data cand nu ma bucur ca am slabit ...avand in vedere felul in care s-a intamplat.
Speram in curand sa ne cumparam si noi un scaun de birou ca mor de spate pe din astas implu, fara spatar

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

Sarbatori de iarna 2006

Mergi la inceput