Comori de nov-dec 2004 (140)

Comori de nov-dec 2004 (140) | Autor: mami nov-dec 04

Link direct la acest mesaj

139

Gala puradeilor nostri Gala Sarbatoritilor
P.S. Poze ptr Gala puradeilor nostri se trimit lui fulguletz (aici) iar cele ptr Gala sarbatoritilor lui try (aici sau aici).
Poze ptr www.onetruemedia.com/shared?p=156985e80e4a2e78dcd2f7&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Comorile toamnei 2004 aici

de 32 si 24

Octombrie: 8, adica 6 si 2
1. IrinaA ______________ 20 oct_____ www.nicolae.org/PhotoDeSHop/index.htm" target="_blank">Ioana Maria
2. Camys2000 ________ 21 oct_____ Catalina Nicole
3. Ela2001 ____________ 22 oct_____ Diana Andreea
4. Jasmine ____________ 26 oct_____ Radu
5. Ele _________________ 26 oct_____ Ana Denisa
6. Roserb _____________ 29 oct_____ Mihnea Andrei si Bianca, 4 ani
7. Ncristina ____________ 29 oct_____ Teodora Andreea + Alexia Maria
8. Moss _______________ 31 oct_____ Alexia Stefania

Noiembrie: 32, adica 24 si 8

9.Bits _________________ 1 nov_____ Kenzo Andreas & Amon Mateus
10.Ad_rianna ___________ 3 nov_____ Bianca-Cristina & Tudor-Andrei
11.Diana 2004 _________ 4 nov_____ Andrei
12.Try _________________ 5 nov_____ Alex & Adrian
13.Miria Cristina ________ 5 nov_____ Maria Damiana
14.ylilimic ______________ 5 nov_____ Luca Matei & Adam Cristian

15.for2nity _____________ 6 nov_____ Alexia Cristina
16.Andreap ____________ 7 nov_____ Maria Alexandra

17.Daniela_Sb __________ 8 nov_____ www.onednd.go.ro/_/Danut/main.html" target="_blank">Mihai Daniel
18.Simonacip _________ 10 nov______ David
19.Didutza ____________ 12 nov_____ Daria + Dennis
20.Cassandra _________ 14 nov_____Dragos Andrei
21.Eliza5 ______________ 15 nov_____ Alexandru
22.Aime _______________ 15 nov_____ Vladimir Andrei
23.Omi308 _____________ 17 nov_____ Corina Maria
24.Dama ______________ 18 nov_____ David Andrei
25.Miha _______________ 18 nov_____ Robert Andrei
26.Daniella4____________18 nov_____ Alexis
27.miag _______________ 18 nov_____ Roland Vladimir
28.Danette ____________ 23 nov_____ Iris Miriam
29.Corina75 ____________ 24 nov_____ Andrei
30.Gandacelu _______ 25 nov_____ Ioachim si Ileana, 4 ani

31.Misticgirl ____________ 25 nov_____ Nicholas Alexandru
32.Dutzi _______________ 25 nov_____ Iustin
33.Miche ______________ 26 nov_____ Darius
34.Ionela Roxana ______ 27 nov_____ Emily si Arisa
35.Paxela _________ 27 nov_____ Silviu Ionut
36.Florypop ____________ 27 nov_____ Andrei si Rares
37.Onitza ______________ 28 nov_____ Paul Constantin
38.Madachan ___________ 29 nov_____ Edward Florin

Decembrie: 16, adica 10 si 6

39.Fulguletz ____________ 1 dec_____ David Andreas
40.Luminita B ___________ 2 dec_____ Tudor Andrei si Cristian
41.Eveline ______________ 5 dec_____ Andreea Bianca
42.Felis ________________ 6 dec_____ Mihai Cristian
43.Raluca.gabriela ______ 7 dec_____ Maria Alexandra
44.bumbacel ___________ 9 dec_____ Tudor Mihai
45.Mikimi _____________ 12 dec_____ Alexander
46.Monica-Elizabet _____ 16 dec_____ Ruxandra Maria si Alex
47.OtiliaV _____________ 18 dec_____ Ana-Maria
48.Cecilia C ___________ 22 dec_____ Alexia si Ada
49.Carmen ____________ 22 dec_____ Daria Nicole si Ana Carina, 4 ani
50.Ioana du ___________ 22 dec_____ Bianca Alexandra
51.Viovio ______________ 22 dec_____ Cristiana Bianca
52.Mamaluidavid ______ 24 dec_____ www.babiesonline.com/babies/d/davidel/" target="_blank">David si Naomi Patricia
53.Cookie _____________ 24 dec_____ Sabina Ioana
54.Bobita _______________ 1 ian_____ Amina Ioana si Maria

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

gata.ati deschis oficial capitol nou...
Diana,m-ai facut sa ma simt si mai vinovata..off,recunosc,nu le am deloc cu psihologia copilului,rabdare nu am nici din aia..promit solemn:fara palmute,fara ironizat.dar pot macar sa-i fac observatie ca nu e bine???
A..uitasem.Asaera dupa ce a umplut un body,i-am aratat ce a facut;"iti place ce-i aici?"..si ea la mine"peaca,e scalbos,pute.."

Poze noi,noute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Apropos de acest subiect cu olitza/WC... eu tocmai am strans un KK imprastiat de pe covor.
So... nu am inca sanse.

De o saptamana si ceva o chinui pe biata fata si ea nu poate. Clar ca nu e pregatita mental pentru asta.

Ieri mi-a "promis" ca nu mai face pe ea... si azi la amiaza dupa ce a mancat mi-am zis eu ca trebuie sa urmeze... am gandit bine, dnumai ca ea nu a facut pe olitza ci pe covor... dupa ce a stat pe olitza catvea reprize insumate la 30 min...
Statea pe olitza si o vedeam ca incearca... dar se pare ca nu-si controleaza acesta actiune. Trebuie sa mai asteptam.
Teoria insa o stie f. bine.

Miag, i-am aratat fetei mele pozele cu Roli.. si cand le-a vazut a zis ca e Idi (adica ea) in poze.
Adevarul e ca si ei ii prind coditze, culoare de par si de ochi se portriveste, inclusiv carliontii... asa ca...chiar seamana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

quote:
Originally posted by danette

Miag, i-am aratat fetei mele pozele cu Roli.. si cand le-a vazut a zis ca e Idi (adica ea) in poze.
Adevarul e ca si ei ii prind coditze, culoare de par si de ochi se portriveste, inclusiv carliontii... asa ca...chiar seamana.

Dana & Iris (23.11.2004)

Iris
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ec3308a723edb8d95146b&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iris - 2 ani

Danette, e superba fetita ta, am ramas inmarmurita de frumoasa ce este
...referitor la ce spune Idi..sunt intr-adevar cateva poze in care seamna cu Roli.

Mia, mami de ROLAND(18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Bits, sa-ti traiasca Amon (grasunelul) si sa te bucuri de puii amindoi.
Si eu sunt tot pe 10 ianuarie

De altfel va marturisesc ca m-am apucat si eu de treaba....sper sa nu astept mult ca as vrea sa nasc prin octombrie.
Pupici si multa sanatate tuturor!

Simona si David (10 nov 2004)

Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Acuma, sa ma bag si eu in seama ...si mie mi s-a parut oareshcare asemanare a lui Roland cu Iris

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

apai atunci sa se incuscreasca

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Si eu musca-n lapte...am reusit sa vad toate pozele din urma, si am crezut am deschis de 2 ori pozele lu' Idi de Dana(ca pe ea o cunoasteam, pana acum frumosul de Roli a stat ascuns de noi...mare pacat !!!).So, foarte frumosi amandoi, le sarut carliontii.

Bine ai venit Amon !!!! sa cresti mare si sanatos, mami cea frumoasa sa se refaca repede si sa aiba putere cu micutii ei.

Cicisor fetele tale sunt o veselie, cred ca e o incantare sa le vezi mereu cu zambetul pe fata.

Andra, are Adrian o poza in care bagi mana in foc ca e Alex la cateva luni.Nu comparand pozele lor, ci gandindu-te si analizand cum arata si ce trasaturi are acum Alex.Vor fi niste furaciosi de inimi, am mai zis.

Felis, Paxi si Onitza, puii vostri se joaca foarte frumos si ma bucur tare ca suntei aproape si va putei vedea mai des, e mare lucru ca ei sa creasca cu prieteni apropiati de mici.
Felissi.
N-am facut poze cu creasta, ca zau, arata de-mi vine sa-i pun caciula si in casa.Noroc ca i s-a pus pata pe casca mea de ski si o poarta mai tot timpul..cu ocazia asta pe de alta parte am mai scapat de cateva cucuie, ca face curse prin casa, dar uita sa ia si curba la timp, asa ca mi-a stricat toate tocurile.

Fulgu parca este un ingeras David.Este frumos ca un vis.
Simona facem galerie si suntem pe langa tine.

Miha, acu...sa-l duc la frizer cred ca-i tardiv.Ca nu mai poate corecta decat cu masina, iar el este terorizat de zgomotul de care-l face...asa ca,nu pot decat sa sper ca-i trece repede.

Si una de la soacra-mea: aude la TV ca ai mei de la firma mama fac greva zilele astea..ma suna si-mi zice.In w-end daca vrei il tin eu pe bebe, tu du-te sa faci greva, sa le ceri salariu dublu ca sa ma luati si pe mine de acum inainte pe unde va duceti....ati vazut...problemele existentiale ale unora se rezolva asa simplu...

dupa 2 anisori.

DEC 2006.

Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

MIKI ,mi-o si inchipui pe soacra ta la ski

Noi tocmai am schiat la greu ! A fost excelent in Kaprun !

ANDREAP ,nu am vrut sa fac pe nimeni sa se simta vinovat ,dar mi-am dat seama ca eu greseam ,asteptam si ceream prea multe de la Andrei ,eram nemultumita ca nu vorbeste ca alti copii ,ca nu sta la olita ,etc .Numai pretentii pe capul meu ,si mi-am adus aminte ca asa faceau si parintii mei ,cred ca prima data au fost si ei multumiti de mine cind am luat la facultate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Simona, eu am vrut sa te pun in cap de lista cu bb dar nu vroiam fara acordul tau. Stiu ca acum ai multa treaba si in consecinta si mult stres. Iti urez sa se intample minunea cat mai repede, sa ai o sarcina frumoasa, o nastere usoara si un bebelus sanatos care sa va aduca multa bucurie in casa.
Chiar nu stiam ca esti capricoarna de-a mea , de acum te tin minte ca mai am un prieten nascut in aceeasi zi.
Miki, eu deja mi-o inchipui pe soacra ta, cea de care zicea ca-i in Canare in bikini .
Andreea, Mariuca vorbareata si haioasa, ce replici are, este fetita desteapta mai. Tot din seria asta, Ana a pus aseara o papusa in cosuletz si una in carutz si le facea morala ca au facut kk pe ele si ca le da bataie ca mereu spala dupa ele, ne-am si ne-am ofticat ca nu am filmat momentul si cum a spalat ea carutul ca era muradar de kk.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Miag, deci ne putem incuscri... daca tot sunt 'liberi' si Roland si fiica-mea...
Eu am asa un feeling mai special pentru numele Roland. Asa-l chema pe primul meu prieten...
Si multumim de aprecieri... este la fel de frumos si fiul tau.

Mergi la inceput