Comori de NOV-DEC 2004 (139)

Comori de NOV-DEC 2004 (139) | Autor: mami nov-dec 04

Link direct la acest mesaj

138

Gala puradeilor nostri Gala Sarbatoritilor
P.S. Poze ptr Gala puradeilor nostri se trimit lui fulguletz (aici) iar cele ptr Gala sarbatoritilor lui try (aici sau aici).
Poze ptr www.onetruemedia.com/shared?p=156985e80e4a2e78dcd2f7&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Comorile toamnei 2004 aici

de 32 si 24

Octombrie: 8, adica 6 si 2
1. IrinaA ______________ 20 oct_____ www.nicolae.org/PhotoDeSHop/index.htm" target="_blank">Ioana Maria
2. Camys2000 ________ 21 oct_____ Catalina Nicole
3. Ela2001 ____________ 22 oct_____ Diana Andreea
4. Jasmine ____________ 26 oct_____ Radu
5. Ele _________________ 26 oct_____ Ana Denisa
6. Roserb _____________ 29 oct_____ Mihnea Andrei si Bianca, 4 ani
7. Ncristina ____________ 29 oct_____ Teodora Andreea + Alexia Maria
8. Moss _______________ 31 oct_____ Alexia Stefania

Noiembrie: 32, adica 24 si 8

9.Bits _________________ 1 nov_____ Kenzo Andreas
10.Ad_rianna ___________ 3 nov_____ Bianca-Cristina & Tudor-Andrei
11.Diana 2004 _________ 4 nov_____ Andrei
12.Try _________________ 5 nov_____ Alex & Adrian
13.Miria Cristina ________ 5 nov_____ Maria Damiana
14.ylilimic _________ 5 nov_____ Luca Matei
15.for2nity _____________ 6 nov_____ Alexia Cristina
16.Andreap ____________ 7 nov_____ Maria Alexandra

17.Daniela_Sb __________ 8 nov_____ www.onednd.go.ro/_/Danut/main.html" target="_blank">Mihai Daniel
18.Simonacip _________ 10 nov_____ David
19.Didutza ____________ 12 nov_____ Daria + Dennis
20.Cassandra _________ 14 nov_____Dragos Andrei
21.Eliza5 ______________ 15 nov_____ Alexandru
22.Aime _______________ 15 nov_____ Vladimir Andrei
23.Omi308 _____________ 17 nov_____ Corina Maria
24.Dama ______________ 18 nov_____ David Andrei
25.Miha _______________ 18 nov_____ Robert Andrei
26.Daniella4____________18 nov_____ Alexis
27.miag _______________ 18 nov_____ Roland Vladimir
28.Danette ____________ 23 nov_____ Iris Miriam
29.Corina75 ____________ 24 nov_____ Andrei
30.Gandacelu _______ 25 nov_____ Ioachim si Ileana, 4 ani

31.Misticgirl ____________ 25 nov_____ Nicholas Alexandru
32.Dutzi _______________ 25 nov_____ Iustin
33.Miche ______________ 26 nov_____ Darius
34.Ionela Roxana ______ 27 nov_____ Emily si Arisa
35.Paxela _________ 27 nov_____ Silviu Ionut
36.Florypop ____________ 27 nov_____ Andrei si Rares
37.Onitza ______________ 28 nov_____ Paul Constantin
38.Madachan ___________ 29 nov_____ Edward Florin

Decembrie: 16, adica 10 si 6

39.Fulguletz ____________ 1 dec_____ David Andreas
40.Luminita B ___________ 2 dec_____ Tudor Andrei si Cristian
41.Eveline ______________ 5 dec_____ Andreea Bianca
42.Felis ________________ 6 dec_____ Mihai Cristian
43.Raluca.gabriela ______ 7 dec_____ Maria Alexandra
44.bumbacel ___________ 9 dec_____ Tudor Mihai
45.Mikimi _____________ 12 dec_____ Alexander
46.Monica-Elizabet _____ 16 dec_____ Ruxandra Maria si Alex
47.OtiliaV _____________ 18 dec_____ Ana-Maria
48.Cecilia C ___________ 22 dec_____ Alexia si Ada
49.Carmen ____________ 22 dec_____ Daria Nicole si Ana Carina, 4 ani
50.Ioana du ___________ 22 dec_____ Bianca Alexandra
51.Viovio ______________ 22 dec_____ Cristiana Bianca
52.Mamaluidavid ______ 24 dec_____ www.babiesonline.com/babies/d/davidel/" target="_blank">David si Naomi Patricia
53.Cookie _____________ 24 dec_____ Sabina Ioana
54.Bobita _______________ 1 ian_____ Amina Ioana si Maria

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

ia vezi cu cema aia care se termina, ca te chem sa imi aduci( ps stai linistita ca nu am pofte)

Alexa30+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ti-as aduce eu dar este cam scump avionul dus-intors Stavanger-Bucuresti ! Sper sa nu ma injure bb.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

ba io cred ca ti-era pofta, ca ai mancat o literain loc de crema...glumesc paxelina sper sa nu te superi, ma bucur din suflet ca silviu este mai bine....mai asa am facut si eu dupa ce-i dadusem nurofen si urma panadol...am uitat si i-am dat tot nurofendar nu a patit nimic ruxitza.
miche, da' tu erai slaba dintotdeauananu-sh ce-oi mai vrea sa zicisucces lui darius maine la gradi.
onitzae tot mai aproape momentul...il simtnatalia e pe drum
va pup

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet

onitzae tot mai aproape momentul...il simtnatalia e pe drum
va pup

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Zau ma??!!! cam multe "guri spurcate" (sper din suflet sa nu te superi eu asa glumesc cu o prietena de-a mea care le prezice foarte bine )in ultimul timp vis-a-vis de Natalitza , chiar si preotul mi-a facut figura!

MICHE s-ar putea sa te shochez, dragul meu fecior e tare obsedat de cantar, dupa ce se cantareste el, vine si ma pune si pe mine pe cantar, parca stie ca de fapt eu fug de el ca de Pupici lui Darius si ii uram o zi frumoasa azi la gradi. M-am uitat pe site-ul gradinitei si mi-a placut mult cum arata!

PAXELA multam de raspunsurile de pe mess ....stii cumva cu ce as putea ajunge de la cresa lui Paul in Drumul Taberei? circula oare troleul 91 pe acolo? parca nu l-am vazut

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

Sarbatori de iarna 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Miki, zau asa... nu la tine se referea fi-tu?
Michelino, stiam eu ca esti dupa colt, soacro!!!!!
Eu sunt scurta, neagra si slaba. Ma incadrez in trend?
Felis, vrei sa ti-o dau pe mama ca bona? Cred ca nu te-ai mai stresa daca se pupa cu tati ...

"Faza" cu Maria: am iesit pe seara toti trei la plimbare si domnisoara era asa plictisita ca abia isi tara picioarele si ma tot ruga: mami? bratze!! la un moment dat o intreb, logica, in ideea ca o incui: pai bine, mami, daca eu te iau in brate, pe mine cine ma ia? si ea, prompta: TATI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

eu o continuam: si pe TATI???

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

Sarbatori de iarna 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata..ce harnicutze ati fost fetelor in we..abia am reusit sa citesc cate ceva.
Onitza....facem galerie ptr.BB2??
Paxela,la multe kg inainte(ma refer la Bblina din burtica) si sanatate multa lui Silviu.Nu te speria,asa e cu viroza asta,febra..febra..si iar febra.Ai incercat sup.cu Novocalmin sau picaturi de Algocalmin?Pupici
Otilia,am vazut poza de familie,sa fiti sanatosi
Felis,ce va invidiez ca sunteti asa aproape una de alta....Pupici si ai grija de tine(mai mult ca pana acum..)Si ai grija la Mihai..sa nu-l "corupa" pe tati(glumesc...stii,nu?).
Monica,ma bucur sa aflu ca sunteti mai bine.
Noi suntem bine,nu mai tuseste deloc.Ieri am fost la Zoo(din nou),Mariuca a fost foarte incantata de animale,voia sa mangaie rasul("ce pisica fumoasa,vleau sa mangai"),de tigru,de leu...ii plac imensitatile.la animalutele mai mici nici nu se uita.
Pupici

Poze noi,noute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

A...de BB2..eu tare as vrea..sotul mai mult de gura mea(i-am explicat acum ceva timp ca aare 2 posibilitati:ori tace si-l facem pe BB2,ori pana la menopauza o sa-l la cap in fiecare luna).Acum eu astept "marea mutare" din garsoniera,apoi sa incercam.Cu mutarea,alt motiv de dispute,ca el vrea sa mai asteptam(oare ptr.ca l-am'amenintat' cu un BBlus????),eu as vrea cat mai repede....Sa vedetri atunci nebunie pe capul meu

Poze noi,noute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Mai ce in forma sunteti azi..., ce veselie pe aici...
RALU nu am mai reusit sa ajung la a ta mama... Am ceva la tine! Cand mi le inapoiezi?
ANDREEA... da, e bine ca suntem asa aproape...
Am vazut si eu ceva pozici... Cu Anutza de Otilia Mi-e tare dor de falcutele ei...
Cat despre bb 2, imi trebuie in primul rand curaj sa ma gandesc la asa ceva... Abia fac fatza cu un bb, cum am sa ma descurc cu 2 cupii?

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Fulguletz merci mult ptr. ajutor; scuze ptr. intarziere, dar abia acum mi-am dat seama ca nu ti-am raspuns, atat de batuta sunt in devla; in sfarsit mi-am dat drumu la skipe, asa ca cine doreste sa comunicam acum suntem si noi in randul lumii; acum astept sa isi ia frate-miu camera sa ne putem si vedea; nu ne-am vazut de atata timp....., nu mai spun ca imi este jena!!!

azi Emily a plonjat pe scarile blocului; asta si din cauza mea de cretina ce sunt, dar si din lenea ei de a merge singura; tocmai ce iesisem afara sa luom o gura de aer toate trei, si pa sa ajungem afara fii-mea a luat o gura de scari; am rugat-o sa coboare singurica scarile, tinandu-se de bara, dar ea a inceput sa bazaie ca vrea musai in brate, ptr. ca ii este lene sa meaga, si cum aveam de carat si carutu`, m-am gandit ca ce sa ma mai cocosez si cu ea in brate, ca nu mai este asa de usurica, si in ultima vreme ma c-am dor salele am rugat-o sa mearga singurica, eu fiind in fata ei, gandidu-ma daca cumva va cadea s-o prind, dar.....
numa oleaca mi-am rotit cei doi ochi ai mei dobitotci, si numa` ce-o vad pleasca in fata mea; noroc ca nu stiu nici acum cum am prins-o, de fapt am bagat mana sub mijlocul ei si efectiv a fost mai ceva ca Nadia Comaneci, efectiv s-a dat peste cap si-a venit in picioare; va spun sincer ca mi-a stat inima in loc in momentul ala, si ma gandeam ca ii gata, si-a rupt gatu, si mu uitam ca prostanaca sa vad daca mai misca, si ea ma bolborosea plangand pe limba ei; la inceput pana sase dea peste cap, a venit in tarsiala o treapta, si s-a lovit la nas, intre ochii, exact intre sprancene, facandu-si o ditamai vanataia; cand o vede-o tata-su ma pupa#12288;#12288;#12288;

ionela-roxana
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput