Mamici de iulie-august 2007 (14)
Raspunsuri - Pagina 5
samadhi spune:
LUNA - si eu sunt de parerea ca fiecare are o teama pentru asta, e normal asa mai ales cand nici nu ai trecut prin nici o nastere.Eu aveam teama de cezariana, si pana la urma nu am scapat de ea, operatia in sine a fost okay fara probleme, cum mi le facusem eu inainte. Dar mintea mereu se leaga de ceva. Dupa ce ma trezisem din narcoza imi faceam grija pentru bebe, ca unde e si cand il vad si o alta teama sa nu mi-l fure careva mai ales ca nici nu stiam cum arata. Aceasta teama a fost mai mare decat oricare alta. Si cred ca teama e cel mai mare dusman, si e creata de minte, acolo se petrec tot felul de scenarii imposibile si posibile care nu au nimic de a face cu realitatea.
Ar trebui sa nu ne mai gandim cum va fi..... oricum nu putem schimba nimic. Ar trebui sa traim clipa aceasta care vine...... si trece asa de repede. Daca ma credeti sau nu, eu nici nu stiu ce se va intampla maine asa ca de ce sa ma gandesc ce va fi in august ? Nu vreau sa mai traiesc cu teama ca nu pot naste simplu si normal. Tu, LUNA ai avut noroc, de o nastere frumoasa si rapida, si cred ca te-ar fi intimidat acele urlete de care zici si care eu le-am auzit nu o data, ca imi venea mie sa nasc in locul lor numai ca ele sa taca. Si tot asa o nastere rapida le doresc la toate ........ dar nu va mai provocati temeri aiurea ca bebiti vostri simt asta, si nu cred ca vreti sa aveti niste bebiti fricosi.
Eu ma gandesc asa: cum o fi o fi, va trece si asta, ca atatea altele...... si cum zicea cineva mai inainte nu murim noi din cauza asta.
9+
Luna1 spune:
Am gasit discutia despre evitarea epiziotomiei. Sfaturile sunt date de o moasa
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=91198
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Alina 10 sapt +Cosmin 30 iulie 2001
Luna1 spune:
Si aici sfaturi despre cum decurge nasterea date de aceeasi moasa.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=91145&whichpage=1
Joujou spune:
Buna burtici!
Primiti o junioara printre voi?M-as bucura tare mult sa intru in comunitatea viitoarelor mamici, mai ales ca va urmaresc de ceva timp povestile, destul ca sa va indragesc si sa-mi doresc sa ne cunoastem! Eu sunt Iulia am 25 de ani (26 in februarie, mai precis ), sunt din Craiova si sunt fericita "posesoare" a unei bulinutze de 9 saptamani in burtica! Mamicilor, voi care sunteti un pic mai "avansate", de-abia astept sa-mi impartasiti povestea minunii voastre!
DPN 30 august 2007
Va pupic apasat pe buric!
Joujou9 saptamani si crestem!
bumbita spune:
sunt si eu din nou gravidutza in 6 w si v-am vazut scrind de epiziotomie. si eu la rima nastere am avut epiziotomie, nu doare deloc, se reface ffff repee zona, in 3 luni maxim...sunteti ca noi.
poze si filmulete sebi
bumbita 6 w si mami de sebastian(03.01.2006)
X-ray spune:
nikole saracutza de tine... mergi la stomatolog,nu are rost sa te chinui.mumta,multa sanatate!
fetele mele am citit povestea lui roandre mai intai si apoi povestea ta monica.eu le-am vazut ca doua povesti de succes.felicitari defapt la toate care ati nascuta deja,nu conteaza cum , numai noi femeile stim ca defapt lupta este a noastra.
uite ca ma repet:si eu vreu sa nasc natural! de mi s-ar ridica placenta asta! si mie mi-e frica de dureri dar mai bine suport durerea si sunt acolo pe baricade sa vad si sa controlez eu ce pot...nu uitati ca sunt si putin masochista,eu sunt aia care-si facea gravibinonul singura....
alina 14+
jadi spune:
Mama, da ce ati scris!
Bine ati venit ghizzi si Joujou sarcini usoare!
Eu am fost de dimineata la medicul de familie inzestrat cu un ecograf antic si l-am vazut pe bb, e ok, ii bate inima, un pic sunt ingrijorata ca am vazut si eu, placenta era cam joasa. Si am urmatoarea consultatie la doctorita mea pe 15 asa ca am sunat la Medlife sa fac o eco pana atunci si am facut o programare pe 5 ca era prima data in care puteam dar vreo 10 zile. Sper totusi sa nu fie nimic ciudat! Doctorita de familie mi-a zis sa stau linistita ca oricum fac cezariana, apropo de ce ziceai tu Alina cu ridicatul placentei.
Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by alina.a
[
...nu uitati ca sunt si putin masochista,eu sunt aia care-si facea gravibinonul singura....
alina 14+
jadi spune:
Ei nici chiar masochista, gandeste-te la cei bolnavi de diabet sau la fetele de la fiv care isi fac singure injectiile. Mie mi se pare super ca puteti face asa ceva, eu am un instinct de autoaparare, nu cred ca pot sa imi fac singura rau chiar daca stiu ca e de bine... hai ca am dat-o in dude!
Plec acasa fetelor, hehe, a venit si vremea sa plec si eu mai devreme!
Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2
X-ray spune:
jadi draga mea dar daca ai sti cum doare gravibinonul ala...
si hai ca incerc pe scurt sa va povestesc cum m-am apucat sa-mi fac injectiile singura...eram in clasa a 11 si nu mai stiu de ce dar trebuia sa-mi fac intramuscular B-urile care dor ca naiba.ma duc la matusa mea asistenta,imi baga acul si pe la jumatate nu am mai putut rezista de durere,m-am intors i-am dat una peste mana si i-am smuls seringa din mana si din buca mea.a doua zi ma trimite mama la injectie,ma plimb prin oras cu pretenu' o jumatate de ora,vin acasa,ii zic ca am facut-o si ma duc la mine in camera.mi-a desfacut seringa am tras pe ac si din picioare zbang in buca.teoria o stiam de la matusa mea.le-am facut si pe restul si parca nu au durut asa.matusa mea dupa o luna ii zice lui mama ca e pacat ca nu am facut tratamentul.mama "da cum l-a facu,asa mana usoara ai, te tot lauda alina".matusa:"n-a facut decat jumatate de doza odata ,dupa aia nu a mai venit"si s-au lamurit ele pana la urma,chestia e ca pana in ziua de azi numai eu mi-am facut injectiile inclusiv cand am fost internata in spital.asta-s eu! cred ca as putea naste natural si fara epidurala.
alina 14+