Mamici de iulie-august 2007 (14)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Am citit si eu povestea lui roandre, si parca nu face decat sa-mi confirme temerile pe care deja le aveam cu epidurala. Mi-e mai frica de anestezie decat de nastere! Ideea ca mi se face anestezia in coloana ma ingrozeste.

14+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

si eu am citit povestea lui roandre. nici io nu mai nasc. ii las placerea asta lui barbatamiu.

+11

mihaela
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mychydutza/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

De ce nu or inventa si doctorii astia o pastilutza pt anestezie? Sa o inghiti si gata...nasti razand!

14+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

trebuie sa caut sa vad unde a nascut roandre.....oricum eu incerc sa fiu mai optimista pt ca cu dr mea au mai nascut diverse persoane pe care le cunosc, iar in maternitate cunosc diversi dr si personal medical. asa ca ma bazez pe ei si pe priceperea lor....TREBUIE! ca altfel o sa fiu prima femeie care nu naste

Andra
14+

"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Nikole, uneori eruptia unei masele de minte devine o adevarata problema. In unele cazuri se poate inflama partea respectiva a faringelui cu tot cu amigdala, cu frisoane, imposibilitatea de a dechide gura. In situatii ca acestea trebuie sa mergi la chirurgie maxilara sa inlature gingia pe care a "luat-o in cap" maseluta.Si daca mergi si daca nu mergi te doare de te kk pe tine. Iti va trebui mai mult de o singura pastiluta de durere. Aspirina in afara de sarcina nu ar fi tocmai indicata fiindca poate creste perioada de sangerare si nu va fi prea comod in cazul in care e necesara decapisonarea maselutei. Poti incerca sa iei Tylenol, dar daca nu se rezolva mergi la medic.

MEDA 14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

LUNA - sexul copilului e deja format dupa 8 saptamani, acum depinde de bebe daca vrea sa arate ce e sau nu !? Fetita mea nici in luna a 7a nu s-a aratat, cu cat am vrut sa stiu mai mult cu atat mai putin mi s-a aratat. Depinde de noroc, zic eu si de pozitia lu bebe.Asa ca vorbeste cu el, si du tratative ca sa stea cu fata la medic si la tine sa vedeti ceva.......

NIKOLE - imi pare foarte rau ca ai dureri. Esti sigura ca e maseaua de minte sau ai tras curent, si ti s-a inflamat partea stanga ??? La femeile insarcinate sunt tipice sangerariile de gingie. Incearca sa clatesti locul cu o solutie mentolata apoi dai afara si nu o inghiti, sau alcool tare care sa amorteasca locul macar pana mergi la medic, ca sa vezi ce ai. Medicamente nu as lua. Mai este o posibilitate, sa apesi ganglionul de la mana care este intre degetul mare si aratator, sa apesi ca si cum sa simti durerea acolo intre degete, aceasta durere da impulsuri la nervul care doare si amelioreaza durerea maselei sau cea care e mai puternica. Durerea e doar o senzatie a nervului afectat, daca te poti concentra la un momendat vezi ca dispare. E greu insa daca nu ai exercitiu, sa lupti impotriva senzatiei. Daca iei in gura alcool tine-l pana amorteste locul si apoi scuipa. Mai poti pune intr-un ciorap sare si il pui la urechea stanga, daca te doare toata partea. Nu stiu daca rece e tocmai indicat, poate e mai bine sa iti iei o caciula si sa stai pe partea stanga. Stai linistita si va trece. Sper sa te fi putut ajuta cu ceva. Imi pare tare rau. Ai grija de tine.
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Fetelor tot Roandre spune ca prima data a nascut cu acelas doctor ranzand. Deci...

Problema la ea a fost anestezistul care nu a stiut sa puna epidurala. Interesati-va din timp (la mamici) cat de experimentat e anestezistul. Nu uitati ca nimeni nu va garanteaza ca nasteti usor insa sunt anumite lucruri pe care le puteti influenta.

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 10 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Mergi la inceput

Luna, exact asata ziceam si eu, ca ma bazez pe cei care lucreaza cu dr mea.....altfel nu vede unul un RON de la mine!

Andra
14+

"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Exact. Voi aveti o putere acolo in Romania pe care multi si-o doresc in strainatate. Puterea banului. Aici pot eu sa incerc sa le dau oricat ca nu pot face nimic. Optiunile mele sunt limitate. Nu stiu cu cine nasc, nu stiu ce experienta are anestezistul (dar daca nu stie sa puna epidurala il lovesc ca nu mai stiu de mine in momentele alea), nu cred ca am sa vad vreun doctor la fata, ei decid daca ma taie sau nu. Etc. profitati de puterea asta cat se mai poate.

Sunt sigura ca veti rade in mai putin de 9 luni la experienta nasterii. Fiti optimiste si nu va stresati acum. In plus credeti ca mie nu mi-e frica? Cred ca poti naste de o mie de ori si tot ti-e frica. Normal, scoti un pepene pe gaura cheii. Dar ma gandesc ca daca nu mi-a curs totusi nici o lacrima cand l-am scos pe primul ma descurc eu si la asta.

Importanta e informatia, sa stiti ce si cum. Eu asa ma calmam la prima sarcina. Intrebam pe oricine nascuse o data in viata cum e. Dar le ziceam "nene, vreau descriere pe etape! Nu vreau detalii despre cum a durut ca asta e relativ. Vreau exact ce se intampla in fiecare moment. Ca poate pe mine ma doare de mor si tie acelas nivel de durere ti se pare mizilic". Doar sa stiti etapele.

Va pup.

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 10 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Mergi la inceput

Luna, esti tare! Mi-a placut enorm faza cu pepenele pe gaura cheii! Mortala expresie....o sa o tin minte...asta e buna de dat mai departe...........

Andra
14+

"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb

Mergi la inceput