Mamici de iulie-august 2007 (14)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Andra , multumesc din suflet...am tylenol in casa, dar parca mi-e frica sa iau sincer.Doar daca chiar simt ca nu mai pot...
nu stiu ce se intampla cu maseaua asta , creste sau ce face, cert e ca gingia e super inflamata, acopera maseaua, si sangereaza ...mai rabd un pic, poate trece...

bebika 12+
vacanta Filipine
vavanta Brasil
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

quote:
Originally posted by Anya20

Luna, intr-adevar, ai povestit foarte frumos. Dar chiar si asa, tot n-as naste natural . Poate doar cand a venit faza cu pizza, aici parca am simtit ghimpele ala de foame de dupa cezariana, cand simteam ca as manca si pietre, dar nu puteam sa beau decat apa si ceai. Pentru asta chiar te invidiez

Anto, la bebelusa asta mica va fi mult mai simplu. Acum ca stii care e mersul lucrurilor, ti se va parea mai usor.

Alina Radu Teodor si Anya Ioana

Nu stiam ca nu ai voie sa mananci la cezariana. Cat timp?

Nikole si eu stiam ca nu aspirina, paracetamol da. Imi pare rau ca treci prin asa ceva tocmai acum. Te pup.

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 10 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Mergi la inceput

Mai fetelor raspundeti-mi si mie daca se vede sexul la 12 sapt ca ma duc sa-mi vad puiul pe 4 feb si tare as vrea si eu un carucior.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Nikole nu aspirina , paracetamol. daca vrei sa nu te chinui si intradevar creste maseaua de minte, du-te la dentist si-ti face o mica incizie nedureroasa ca sa poate iesi nesimtita aia de masea, ca altfel te chinui mult si bine asa.............am o colega care a avut o problema asemanatoare. o durea de capia! s-a dus la dentist si in 2 minute , gata a scapat! i-a facut loc si maseaua a iesit linistita. asa, daca o lasi poate sa dureze zile pana strapunde gingia de una singura si o sa suferi de nu mai poti! sanatete maxima!

+11

mihaela
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mychydutza/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

la 12 saptamani ?? Depinde de medic ( daca poate citi pe eco ) si de pozitia bebelusului . La mine de exemplu medicul nu mi-a spus nimic ( prea devreme ) , in schimb la sora mea , care a nascut in decembrie 2006 la trei luni i s-a zic de catre medic ca va avea baietel si asa a si fost . Bafta maine

Mergi la inceput

Fetelor a povestit si Monica pe ultima pag la capitolul trecut cum a nascut daca va intereseaza.

Monica tu esti si mai tare ca mine. Eu nu neg durerile ca am avut destule insa tu chiar n-ai avut mare lucru. Bravo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Luna poate o sa ai noroc si vei stii caruciorul pe 4 feb. Depinde cum sta copilul si am inteles ca daca e fata se mai poate schimba - mai este timp sa-i creasca ceva...

Fetelor e foarte frumoasa povestea lui monjum06, apare pe ultima pag din capitolul trecut.

In schimb nu vreau sa va ingrozesc cu povestea lui roandre, mamica de ianuarie-februarie2007...Apare in capitolul 58, pagina 14.

Mioara

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Inca ceva : poate va mai amintiti la ecografia de 11 saptamani mi-a gasit un fibrom si eram un pic ingrijorata. Ieri la control era micsorat abia se mai vedea, dr mi-a spus sa uit de el!!!
Mioara

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

mioara2004, ne bucuram ca s-a rezolvat cu fibromul!

monjun, super nastere!!! asa povesti mai rar! ce n-as da si eu sa stiu ca va fi asa simplu!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

mioara, am citit povestea lui roandre....eu iar nu mai nasc.....

monjum, daca toate nasterile ar fi ca a ta probabil ca nu ar mai exista cezariana la cerere! bravo! ma bucur ca a fost usor si bafta multa la nr 2! sa fie la fel de usor!

Andra
14+

"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb

Mergi la inceput