Aspirante optimiste>20 ani (48)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Dra acum nu mai scrie nimeni???

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

in asteptarea gemenilor
http://tt.lilypie.com/V1-jp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Am uitat s-o intreb pe nusulica...cam cate pagini trebuie sa scriem pe zi...ca sa nu fie prea multe... Vedeti ce au reusit sa faca? Pun pariu ca acum nu se va mai scrie aproape deloc! Fetelor, hai sa scriem ca inainte! Sa nu ne lasam !!!

Eu intru de cand am cont pe DC pe aproape toate subiectele si sa stiti ca la Mamici de... (diferite luni) vorbesc si despre alte chestii...nu numai despre sarcina sau bebei... Asa ca... pana la urma cui nu-i place sa nu citeasca si sa nu scrie...

De obicei nu ma supar asa repede, dar de data asta mi se pare lipsa de bun simt...




bebe?!



Ioana, cea mai optimista aspiranta

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

quote:
Originally posted by kory

Neata fetelor, imi pare tare rau ptr. ce se intampla pe aici. Intr-adevar sunt destul de noua aici pe forum si sincer m-am oprit numai aici la Aspirante.
Dar as vrea sa va intreb atunci, unde pot sa anunt ca sunt in z37 si tb 37,1 , ca sa vad ce zic fetele de asta?

Mary
In asteptarea puiutului nostru
http://tt.lilypie.com/mSSBp2.png


Fa un test.Sigur e cu ochisori

http://tt.lilypie.com/vUQWp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by numeioana

Am uitat s-o intrb pe nusulica...cam cate pagini trebuie sa scriem pe zi...ca sa nu fie prea multe...

Eu intru de cand am cont pe DC pe aproape toate subiectele si sa stiti ca la Mamici de... (diferite luni) vorbesc si despre alte chestii...nu numai despre sarcina sau bebei... Asa ca... pana la urma cui nu-i place sa nu citeasca si sa nu scrie...

De obicei nu ma supar asa repede, dar de data asta mi se pare lipsa de bun simt...




bebe?!



Ioana, cea mai optimista aspiranta

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.



nu trebuie sa fii ironica...eu doar mi-am zis parerea...oare chiar nu intelegeti...daca nu sunteti de acord cu ea nu o luati in seama si scrieti in continuare ce doriti voi...dar nu se face ce faci tu

si inca ceva...daca n-ai observat mai sunt persoane care sunt de acord cu mine ...nu inteleg de ce te iei acum de mine?

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Gata, am ajuns la birou.

Kory, sunt aproape sigura ca la tine e bebe.

Billy, iti dau mare dreptate in tot ce-ai spus mai sus, nu repet dar sunt de acord 100%.

Si in legatura cu temperatura ma regasesc, eu sunt foarte friguroasa de felul meu, sotul meu se amuza pentru ca ma culc in pijamale si sosete in picioare in conditiile in care imi programez centrala cum vreau eu, adik cald, nu gluma. Atunci e normal sa am temperatura mai mica, nu?
Inca nu mi-a venit ciclu, dar nu am nici-un fel de simptom si nici nu ma simt graviduta.

Oana, imi pare rau de Z1!

CLAU
astept surioara de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Nushulica ai pus foarte frumos si elegant punctul pe i. Subiectul si-a pierdut consistenta si, dupa cum bine a zis Billy, are forma de chat. Nici eu nu scriu prea des pe aici tocmai ptc pierd sirul evenimentelor in multimea de pagini scrise si nu imi vine sa citesc din urma, cand vad atatea pagini-capitole scrise intr-o clipita!
Subiectul exista oricum indiferent daca sunt multe pagini scrise fara rost sau cateva pagini/zi, din care sa putem intelege ceva si in care sa apucam sa citim mesajele De multe ori am scris si nici macar nu mi s-a observat mesajul, fetele fiind in valtoarea scrisului! Nu-si are rostul nici o cearta, poate in final chiar vom inceta sa mai scriem aici, dar nu ptc ni se sugereaza asta!

Biby sper sa fie cu noroc capitolul si sa treci cat mai multe aspirante la gravidute.


Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Neata, fetelor!
Ce pot sa spun...as avea argumente si pro si contra ambelor parti. E clar ca nushulica are dreptate din moment ce marul discordiei exista si e concret. Discutiile off-topic. Cred ca "Aspirante optimiste" este cel mai generic subiect din cate exista la "Asteptand..". Si totusi, chiar au fost nenumarate discutii care au intrecut cu mult masura si nu se incadrau nici macar la "Asteptand un ingeras in viata noastra". Dar la un moment dat fetele si-au dat seama ca au divagat si isi faceau griji din cauza asta...ce-i drept pe inca vreo cateva pagini. Dar noi, cu suflete de mame cred ca putem gasi in noi insine puterea de a ierta, sau nu?!
Personal, imi cer scuze pentru postarile mele off-topic. Lasandu-le la o parte am incercat, si nu numai eu, sa caut si sa aduc informatii noi si utile. Dar vad ca lucrurile bune nici nu se mai vad, sunt mult umbrite de cele rele. Se evidentiaza prea mult partea goala a paharului.
E drept ca atunci cand se inscrie cineva pe forum ar trebuie intai sa citeasca pentru ca atunci cand scrie sa fie in tema si astfel nu ar mai exista gafe ca cele mentionate mai sus.
Nimeni nu e perfect, cu totii gresim. Dar inainte de a arunca cu piatra cred ca intai trebuie sa incercam sa corectam...
Parerea mea este ca eroarea cea mare o reprezinta modul de abordare. Sunt sigura ca daca ar fi venit sub forma de sfat, toata lumea s-ar fi conformat si nu ar mai fi fost nicio discutie.
Ma doare inima ca s-a ajuns aici, va pe toate si o sa continui sa fiu cu sufletul alaturi de voi.



***************
Ce nu te omoara, te face mai puternic.
Asteptam barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

buna fetelor!foare rau ca s-a ajuns aici,acum vad ca nu mai intra nimeni sa scrie si asta imi pare sincer rau.fiecare dintre noi are dreptul sa-si spuna parerea,dar nu mi se pare nimic normal in limitele bunului simt a jigni pe cineva sau vreun atac la persoana,ptr ca in fond si la urma urmei tot cecea ce se intampla aici se intampla si inainte numai ca nu se recunoaste,si ptr faptul ca s-a pierdut din popularitate in randul unora,poate si de aici motivul aceste discutii.sincer cred ca fiecare este liber si daca acest subiect nu era interesant atunci puteti fi sigure ca intr-adevar nu mai erau atatea capitole,si daca nu mai este nimic interesant de citit pe aici,atunci poate ceea ce am aflat eu aici in ultima luna si nu auzisem in 25 de ani,si faptul ca mi-am deschis sufletul in fata unor fete care sunt ADEVARATELE ASPIRANTE si care m-au bucurat in fiecare zi cu o floare sau un pupic...toate astea au demonstrat ca ele intr-adevar ofera si informatii si sfaturi si suportul moral de care avem nevoie unele dintre noi!ptr ele!

http://tt.lilypie.com/kpNAp1/.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Nushulica, Laura, sunt de acord cu voi.Foarte greu tineam pasul!

CLAU
astept surioara de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitzu37 spune:

nushulica, sa zicem ca partial ai dreptate, dar, ai inceput cu un atac la persoana si acest fapt te descalifica. Puteai sa spui ce aveai de spus elegant si frumos fara sa ataci pe nimeni. Si mesajul tau ar fi fost inteles ca atare. Asa, pentru mine, este un acces de rautate tipic feminin care ma face sa concluzionez pentru a n-a oara ca femeile nu se pot dezice de visceralitatea lor. Si regret acest lucru pentru ca as fi vrut, macar virtual, sa putem avea o legatura sincera, deschisa, calda. Iar fetelor care au subscris mesajului tau, tin sa le atrag atentia ca la un subiect de tipul 'aspirante optimiste' esti libera sa scrii despre tot ceea ce este legat de dorinta ta de a avea un copil. Se scrie prea repede si prea mult? Poate ca da si poate intr-adevar uneori discutiile sunt pe langa subiect, dar, precum spuneam, ar fi fost de dorit o parere spusa elegant si fara sa jigneasca pe nimeni.

In ceea ce ma priveste, tocmai dinamica acestui subiect m-a facut sa vin aici pentru ca, de fapt, eu ar fi trebuit sa scriu la 'aspirante optimiste > 35', dar aici am gasit mai multa receptivitate si solicitudine. Iar dorinta mea este sa gasesc intelegere si suport moral, desigur si anumite informatii atunci cand am nevoie, dar nu pretind sa devin specialist in probleme de fertilitate intrand pe acest forum.



Gabi

"...sunt doar un om in cautarea unui strop de frumusete nepangarita..."

http://tt.lilypie.com/VIEZp2.png

Mergi la inceput