Aspirante optimiste>20 ani (48)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

neatza fetele! eu sunt de acord cu cele spuse de nushulica si ii apreciez sinceritatea, in masura in care si eu de multe ori am intrat aici sa intreb ceva sau pt sustinere si nu am fost bagata in seama deloc sau prea putin ca sa mai merite efortul.
si tot adevarat este ca alta data aici intrai si gaseai raspunsuri la intrebarile tale iar acum nu vezi decta pupici si conversatii siropoase intr-un grup exclusivist de aspirante. parerea mea! va doresc o zi buna!

andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Fetelor,eu propun sa discutam la Zona Zoster,acolo e un subiect legat de aceasta mica disputa.Cred ca e mai bine asa.

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

in asteptarea gemenilor
http://tt.lilypie.com/V1-jp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Iar eu propun sa intervina un moderator pentru ca se pare ca nu ne putem intelege pe cale amiabila.
Era un punct de vedere pe care trebuie sa-l respectam! Mai ales ca ne consideram femei mature care suntem in asteptarea unui copil! Nu "frustrate"!
Daca ati citi bine regulamentul acestui forum se specifica foarte clar sa nu deviem de la subiect! Ori noi am facut asta de multe ori! Am curajul sa recunosc: si eu am facut asta!
Sper sa se inteleaga mesajul nostru si sa nu mai existe dispute!




In asteptarea...fetitzei mele

Biby


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Corect Biby,sa intervina un moderator.Asa tot ne certam,si nu ajungem nicaieri.E normal ca parerile sa fie impartite.Fiecare are partea lui de dreptate.

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

in asteptarea gemenilor
http://tt.lilypie.com/V1-jp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

neata fetelor!!! dupa cum ma asteptam sunt si pareri pro si contra asa e si normalma bucur ca am fost inteleasa chiar si de o mica parte din fete...pt ele

si acum sa lamuresc ceva ca vad ca se despica firul in doua aiurea: eu nu am zis fetelor noi venite pe forum sa-si faca subiectul lor separat...Doamne fereste...ci doar am rugat sa vina cu un raspuns scurt si la subiect...cred eu ca asa e mai bine...si asa cum zice si mcrissa pentru teste de sarcina exista subiect separat iar pentru tb iarasi este subiect...

poate va interveni un moderator...si se vor lua masuri(chiar daca nu vor coincide cu tot ce am zis eu)


eu azi z20 si ...atat

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

neata fetelor,
ziua de ieri Z25 s-a transformat in Z1.
clau nu stiu ce s-a intamplat,ca nu am citit,dar dea DD sa fie BB.

http://tt.lilypie.com/CMv-p2.png
oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kory spune:

Neata fetelor, imi pare tare rau ptr. ce se intampla pe aici. Intr-adevar sunt destul de noua aici pe forum si sincer m-am oprit numai aici la Aspirante.
Dar as vrea sa va intreb atunci, unde pot sa anunt ca sunt in z37 si tb 37,1 , ca sa vad ce zic fetele de asta?

Mary
In asteptarea puiutului nostru
http://tt.lilypie.com/mSSBp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Sincer eu cred ca sunt prea multe subiecte cu teme asemanatoare.Aspirante optimiste,Vine barza si celalalt legat de temperaturi ovualtie,etc.Eu cred ca nu ai cum sa nu vorbesti despre aceste lucruri la aspirante optimiste.Nu?

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

in asteptarea gemenilor
http://tt.lilypie.com/V1-jp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Buna dimineata la toata lumea!

Raport: TB in dimineata asta 36.8, ieri stari de greata si saturatie in stomac. Nu m-a invadat nimeni inca (sunt a doua zi de intarziere), sanii sunt pe pozitie, chiar se maronesc usor la sfarcuri. Sunt la cafea si parca ma uit cam stramb la ea, tot un fel de greturi. M-am tot gandit la TB si cred ca nu este semnificativa pentru toata lumea. Ma uit la mine si la sotul meu: eu sunt mai friguroasa, el este in permanenta incins; eu transpir foarte rar, el in permanenta...are tensiunea arteriala mai mare decat a mea si deci si o temp mai mare in mod normal. El energetic este full, eu obosesc mult mai repede, am nevoie de mai mult somn, etc. Deci, toate astea imi stabilesc mie o temperatura bazala mai mica decat a lui. La fel si intre femei: nu cred ca este un sablon pentru toate. Ar trebui sa ne fi monitorizat in permanenta ca sa stim care sunt temperaturile normale si care alea mai ridicate. Asadar, fetele care au temperaturi mai scazute si totusi simptomele de sarcina, si mai ales stiu ca au facut totul pt. a a avea bb, atunci eu as sfatui sa nu se tina cont de TB prea mult. Poate voi stiti mai mult, dar asta am judecat eu cu capul meu de ieri pana astazi.

Ieri, parca Biby spunea ca Selina era in a 4-a zi de intaziere a ciclului si era insarcinata? Si ca nu-i ieseau testele pozitive chiar daca era , doar daca folosea urina de la prima ora?? Eu ma recunosc in aceeasi situatie: simptomele sunt, testele sunt negative si totusi rusii nu-mi vin si eu ma simt insarcinata. Ce mi-a venit in week-end a fosto tentativa de ciclu: sotul mi-a adus aminte aseara ca acum vreo mai multi ani, cand am ramas insarcinata fara sa intentionez, tot la fel m-a pacalit o tentativa de ciclu scurt, pe moment m-am linistit, l-am considerat ciclul normal iar a doua luna nu a mai venit deloc. M-am dus la doctor si parca eram insarcinata in sapt. a 6-a sau a 8-a. Fetele care-si fac teste mai devreme de Z31 si le ies negative, eu zic ca sunt prea devreme si nerelevante. De-abia mai taziu, dupa ce nu vin rusii puteti spera la un raspuns real. Trebuie sa avem rabdare.

Referitor la disputa de aseara, am si eu o parere. Ca nou venita printre voi, ma simt coplesita de atatea noi capitole scrise in atat de scurt timp si fara informatie concreta. In prima seara cand v-am descoperit am stat cateva ore sa citesc un capitol, iar cand l-am terminat voi erati deja la al doilea pe pagina a 6-a!! Am intrat pe subiect sa aflu si eu pe cineva intr-o situatie similara, sa inteleg ce mi se intampla. Pana cand nu am ignorat tot ce s-a scris si am intrebat direct, nu m-am lamurit. Subiectul in sine s-a transformat in online chat, fara sa spuna nimeni nimic concret. Eu nu am timp sa stau sa scriu pt. ca in timpul zilei am treaba, intru dimineata la cafea si seara, daca am timp. De fiecare data cand intru gasesc capitol nou... am inceput sa fiu chiar descurajata sa ma mai bag in vorba. Nu stiu care este scopul subiectului, dar pe mine nu ma ajuta. Si am observat ca mai nimeni nu-l citeste. Toata lumea cand intra intreaba: ce mai e nou, ca nu am timp sa-l citesc! Asta e parerea mea, daca va suparati, nu am sa mai intru, daca nu, am sa conversez cu voi cu placere in continuare, in masura timpului pe care-l am.

V-am !

http://tt.lilypie.com/AKQ6p2.png

Nu exista circumstante, oricat de rele ar fi, din care un om intelept sa nu poata scoate ceva bun; nici circumstante, oricat de bune ar fi, pe care cel neintelept sa nu le foloseasca spre paguba lui. Francois, Duce de Rochefoucald

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

kory mi se pare normal sa anunti aici.acum nu stiu ce sa spun,din august de cand intru nu au fost neintelegeri.si eu cred ca se mai discuta si la alte subiecte aceleasi lucruri.mai sunt endometru si vine barza.

http://tt.lilypie.com/CMv-p2.png
oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput