Colectia de toamna-iarna 2005(117)
Raspunsuri - Pagina 6
Noki_Lara spune:
Mneatza! Ce mai fac fetele?
Noi bine, pe drumul rapid catre vindecare!
Meems - of, bine ca s-a rezlvat misterul. Sanatate infinita micutei in continuare!
Simona- v-am admirat acuma montajul. Superba fetitza ai! de cate ori o vad, nu pot sa nu ma intreb ce suflet a avut persoana care a abandonat-o. mai bine zis..ce suflet NU a avut. dar norocul ei ca a animerit intre oameni asa de iubitori ca voi!
Madau- nasoala treaba cu ieurtul vechi. de la faptul cae vechi cred ca vi se trage. Nici noi nu avem nimik daca papam de la frigider. Dar daca era de 2 zile...plus mancat anterior de voi...sper totusi sa se rezolve repede treaba! Cu regim musai! Cat despre bb mic-mic, mi-am revenit la sentimente normale de azi. A ramas doar o umbra mica-mica de indoiala.
Negara- intra si zi-ne de Elise, nu ne tine in suspans! Cum a trecut peste noapte???? Sper ca e bine!
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Hildegard spune:
Noki, bine ca mergeti spre vindecare!
Streff e cal. Sa vedem cat il tine
Azi e vreme frumoasa afara, cred ca o sa stam destul.
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni
lavi02 spune:
Noki eu cred ca n-o sa faci bb2 intentionat, dar daca ramai accidental il tii. Asta e pariul meu.
simona dragusin zilele trecute ma gandeam la voi; cum ziceai tu ca i-ai mai aduce un fratior Patriciei. Si ma gandeam cum poti sa-i spui: ca te duci la spital sa-i mai aduci un fratior. Ca fratiorul nu creste la mama in burtica, pentru ca la mama in burtica nu pot creste copii. Si la fel si ea, a crescut in burtica altei femei in burta careia pot creste copilasi, dar nu vrea sa fie mama.
Eu zic, parerea mea, ca e foarte bine sa-i cresteti de mici cu adevarul spus, cam cum ti-am zis eu: ca asta e adevarul - mami esti tu! Sa nu vina vreun "binevoitor" sa-i spuna ca de fapt are alta mama, sa-i faca vreun soc; mai ales ca asta nu e adevarat. Cine e mama alta decat cea care se bucura de fiecare gest al copilului, ii face filmulete pe net si se ingrijoreaza de rosu-nerosu in gat?
Of, ca ma ia .
Scuze ca m-am bagat in problemele voastre; daca te deranjeaza imi pare rau, eu m-am gandit la voi si am vrut sa-ti spun.
madau spune:
Am dat gata o tura de acte..Miruna e in vizita la "tataie si mamaie de imprumut" (vecinii mei de palier, care o iubesc de nu se poate)..asa ca bag rapid o postare mica
Multumesc din suflet ptr sfaturi, pupici si urari stiam eu ca nu ma lasati la greu.... Tind sa cred ca e de la faptul ca a stat in frigi mai mult, nu de alta dar noi papam totul direct din frigider, papam inghetata si n-a avut nimic pana acum. O sa-i dau un borcanel dupa amiaza, am baby carrots, cred ca o sa-i amesteca cu cartofi ceva,,ca altfel nu vrea. Are ceva daca-i dau combinatia asta??????
Smecta inca nu i-am dat, astept sa vad daca mai face si apoi trecem la fapte. Cum o prepar??..ca eu nu mai am prospectul
Dienuta super tare faza cu testul in cartofi...am ras de m-am tavalit , parca-l si vedeam cu testul in gura ca termometrul
Silvia de ce v-a facut soro ambele vaccinuri odata? Era asa grabita? Noua ne-a facut doar ROR-ul, si la inceputul lunii viitoare vom face si DTP-ul. Stefanel si sa treceti cu bine hopul
Ma reintorc la treaba...dar sunteti sub observatie atenta
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
tania-z spune:
Meems
Cristina negara da-ne vesti. Au fost probleme azi noapte?
Silviuk da-da tu urmezi {:D], ca se se mentina regula! haha!
Pischi macar l-ai linistit pe sotul tau, ca noi n-am folosit nika, decat niste calcule dintr-o minte aburita?
Hildegard
Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
ilenutza spune:
Camelia- nici eu nu imi tineam parul prins cand aveam 19 ani, stateam cu el asa in vant ca HorMonica C.
Hilde - 15 mil pe card finans 6 rate fara dobanda
Ile 15 si Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1365dbc0fb60f4c8cb0a71&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Victorash
Madutza10 spune:
Salutare !!
Fetele ,azi vine tati spre casa ,a stat atitea zile ca-i tare sucit ,gasise masina care-i place iar cind trebuia sa fie actele gata a gasit o alta mult mai misto ,ld'asta s-a tot intins atit !
Important e sa ajunga cu bine ,tare greu ne-a fost fara el !!
Madau ,nu cred ca poate pati ceva de la iaurtul desfacut ,da-i niste ceai de menta sau orez .Si mama mai facea d'astea pina am intrat in ea rau si acum respecta cu strictete indicatiile mele!
Mada ,stiu ca i-ai dai Mirunicii snitel de pui ,era prajit nu??A avut ceva dupa ?Eu fac pentru noi azi si ma gindeam sa-i dau si piticului sa guste macar dar nu i-am dat nimic prajit vreodata ...
Eu dizolvam jumate de plicult Smecta in 30-40 ml ceai de menta .
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
dordia2000 spune:
În miezul noptii suna telefonul unui doctor. Un glas de femeie: - Doctore! doctore! baietelul nostru a înghitit un prezervativ! Doctorul ia adresa se îmbraca repede si când sa iasa pe usa iar suna telefonul: - Doctore nu mai trebuie sa veniti! Sotul meu a gasit altul...
Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
lavi02 spune:
Madau no way cu cartofi, cu orez!
Exista ceva borcanas de la Hipp: orez, morcovi si carnita, doar atat. scrie si pe el ca normalizeaza scaunul, eu l-am mai folosit in caz de diaree + deplasare.
A mea mananca daca ii fac orez cu morcov feliute, fierte de mine impreuna.
ilenuta felicitari pt achizitie!
Ma bucur ca o lauzi pt ca si pe mine ma tenteaza rau de tot, atata doar ca ar trebui sa fac modificari serioase la mobila de bucatarie ca sa-mi incapa.
Intrebari:
1. Cum e cu detergentul - trebuie pastile, nu? Cat te costa?
2. Spala si vas de Jena in care ai facut fripturica la cuptor de exemplu?
3. Am auzit de undeva ca trebuie sa le clatesti inainte Asa e?
dienutagraviduta spune:
madau - poate nu are nimic, mai ... nu mai fi asa panicoasa, fiindca iaurtul la frigider nu mai fermenteza, la caldura se strica ... eu cand ii iau lui dan un iaurt d-ala de 1 kg la galetusa mananca din el si 1 saptamana, sau pana expira termenul si n-are absolut nici macar vre-un miros aiurea, chiar nimic.
iar cu testul de sarcina ... pai era cam nasol sa-o observe de-abea cand il baga in gura, ce naiba, ca doar si el stia de unde devenise el pozitiv ... :))
eu de exemplu cand beau apa rece o simt in stomac efectiv rece; asta mai putin vara; eu nu ii dau rece din frigider, bag iaurtul 10 sec la microunde de exemplu.
si fiecare cu parerea lui, dar un iaurt sigilat, daca nu e d-ala uht, sau cum s-o zice la ala care nu se tine la rece, lasat afara din frigider se strica, se umfla capacul; dar desfacut si tinut la rece nu se strica; bine, nu 100 de ani, dar daca fierbem legume si le tinem 3 zile in frigider, cum sa ne gandim ca se strica iaurtul ????
o pentru ambele tabere, si hai sa nu mai suflam si in iaurt ...