Colectia de toamna-iarna 2005(117)
Raspunsuri - Pagina 7
tania-z spune:
Ilenutza ce copil cuminte ai ! Sa-ti traiasca si sa-l tina bunele obiceiuri, poate ii invata si pe altii.
Madau puah, si eu am oroare de plete in vant in preajma copiilor!
Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
lavi02 spune:
Dienuta, eu iti contraargumentez ca de la anumite chestii un adult n-are nimic pe cand un bb (copil mic) se strica la stomac. (Mai ales la chestiile cu care stai in dubiu: nu miros urat dar stii ca le-ai tinut cam mult)
Dupa aia mai conteaza f mult daca din iaurtul ala s-a mancat cu lingurita direct (si astfel transportat bacterii din gura in iaurt, care apoi isi gasesc mediu ideal de dezvoltare in iaurt) sau s-a luat cu o lingura curata si pus in alt vas de unde s-a mancat.
la toate taberele, of course.
Gata, ma intorc la treaba
ilenutza spune:
Lavi:
1.detergentul pe care il fol. este praf la sticla, ca dero, asa si o sticla din aia costa cam 200 mii si ma tine o luna si ceva.eu fol. zilnic masina; pastilele sunt mai scumpe si spala la fel
2.yena spala cel mai bine
3.eu nu pun farfuriile cu resturi de mancare in ele, alea le arunc la gunoi.de altfel nici in chiuveta de la buc. nu pun farfurii cu resturi pt. ca se infunda, deci nu fac nimic suplimentar
Tania- felicitari!!
Ile 15 si Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1365dbc0fb60f4c8cb0a71&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Victorash
lavi02 spune:
ilenutza, thks!
Normal, si eu arunc resturile la gunoi, cand spal vasele.
Unde gasesti detergentul asta, la orice Carrefour, etc?
Buluci spune:
Unii copilasi se inzdravenesc altii preiau stafeta:
De-aseara pina acum am spalat de 3 ori!
Pe la 1 noaptea(cind eu eram pe net si upload-am filmuletul) S-a trezit simon vomitand si matele din el!Apoi a adormit,s-a trezit pe 2 ia-m dat apica avomitat-o si pe-aia, pe la 4 ii era foame ,i-am dat laptic, binenteles la 15 min la vomitat si pe dansul!
Dimineata am sunat pediatra si mi-a zis sa-i dau doar Humana hn si saruri de rehidratare(tamam bine ca abia le cumparasem ptr sot,dar vesnica pomenire "nu le accepta"I-am dat humana hn ,a trecut 1 ora de cind a papat-o, acum doarme si sper sa nu se trezeasca iar vomitind!
Baku e plin de virusi , e foarte cald ptr perioada asta iar noi suferim!
Cred ca de-acum tre sa ne tinem bine cu probleme digestive:toata ziua cu mina pe jos cu degetele-n gura, biberoanele nu le mai sterilizam...,ieri a mincat putin dintr-o eticheta de coca cola!
Are si un puiut mic de febra!...sa mai continuu????
Asta, cind sa facem si noi ROR!Iar il aminam!
BTW, aici DTP-ul se rapeleaza la un an de cind l-am facut ultima oara, in cazut meu la 18 luni!In Romania se face la virsta de un an a copilului??
Meems, sanatae Riannei! Sunteti pe drumul cel bun, o sa reactioneze rpd la antibiotic!
Silvia, ce-ti veni sa le faci pe amindoua vaccinuri odata?
Sa scata fierbinteala rpd!
Cristina & Simon(26.12.2005)
Poze
Prima aniversare
Varsta lui Simon
felicia74 spune:
Ia sa semnam si noi condica de prezenta:
DordiA cuscra, felicitari ptr deschiderea de scutec, mi=a placut i-ai pus si fatzuca cu ochelari, bravo-bravo!
BB_alinus sa faceti poze cu voi in zapada, mama, abia astept sa ninga doar ca sa o vad pe chiti cum reactioneaza
Cum ne distram noi in casa: facem Lego, ne dam in leagan, facem bau (jocul preferat al Ilincai), punem muzica, o trag cu calutzul prin casa, ne uitam pe carticele, escaladam diverse - scuan de masa, canapele, pat, mama-mama cat de ocupate suntem nu ne ajung 24 de ore
camelia_daniela spune:
Pentru descretirea fruntii ....
Cine ride la urma, gindeste mai incet.
Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate isi omoara toti elevii.
Cine se scoala de dimineata, casca toata ziua.
Fie painea cat de rea, tot mai bun e cozonacul.
Decat sarac si bolnav, mai bine bogat si sanatos.
Nu te pune cu prostul,ca are mintea odihnita.
Mama prostilor e mereu gravida...
Cum iti asterni,cum vine altul si se culca in locul tau.
Cine are carte, are ce citi.
Cand pisica nu-i acasa, inseamna ca e la veterinar...
Cearta fara bataie e ca nunta fara lautari.
Cine-i harnic si munceste are tot ce vrea.
Cine-i lenes si chiuleste are tot asa...
Cine se scoala de dimineata, n-are decat!
Nu se ingrasa porcu`n ajun, da` se satura!
Ce-i al tau, e pus departe...
Omul intelept isi face vara sanie si iarna o pune pe foc
Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
madau spune:
Da, da, da...masina de spalat vase rulz!!! Io-s convinsa ca trebuie sa-mi iau cand ne mutam, am vazut la niste prieteni care au si e dementiala!
Bine aia a lor, are program de spalare de 2 ore, pare mult dar baga seara inainte de culcare toate vasele de peste zi iar dimineata sunt spalate, uscate, doar sa fie puse la loc. Nu va mai spun cum spala paharele (are si o solutie speciala sa ramana fara dare de la apa)..cat despre bibe...o nebunie
Dero am inteles ca o tine cam 1 luna o cutie din aia cu praf, am facut eu calculul si e mai ieftin decat PUR-ul sau Fairy, etc. Plus ca nu mai stai atata in picioare sa freci la ele, manichiura stricata..bla, bla
V-am zis ca-s entuziasmata la greu de ea...Ile cred ca imi dai dreptate
Lavi nu papa orez DELOC, pot sa-i fac cum vreau ca nu pune gura pe el. Ma duc mai bine sa-i iau un borcanas din ala de ai zis tu. Si niste ceai de menta..as incerca asa inainte s-o trec pe Smecta. Ca ea are stomacul rezistent de fel, insa deh..mai da si rateuri
Striga hartiile dupa mine ..dar nu m-am putut abtine sa zic cu masina de spalat vase...fug
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
felicia74 spune:
Noi mancam in maxim 10 minute, dupa aceea nu mai vrea deloc, se satura sau se plictiseste. Si nici nu mai poate fi convinsa
Vad ca se vorbeste de copii neastamparati, hmmm, nimic nou, cunoastem. Dar e asa scumpica... de multe ori nu o cert. Iar daca ridic glasul la ea ce face? Tipa la mine! ASa ca mai usor cu educatul ca nu tine.
Alt obicei prost de care nu o pot dezvata: ii place sa picure bibele cu lapte sau suc, dupa ce se satura. daca nu sunt cu ochii pe ea, vai de cearsaful din pat. De multe ori schimb lenjeria de pat dupa fiecare masa Cum s-o dezvat?
Madutza dar de ce trebuie neaparat sa-i repeti analizele?
Meems si Noki ma bucur sa aud ca sunteti mai bine
Negara si Madau ups, si mi mi-ar fi foarte frica, poate scapati usor... Alaltaieri am facut si noi o prostie, am uitat bibele de la ora 22 in pat (Ilinca il arunca dupa ce se satura iar noi il luam). Dimineata se juca cu el. Slava Domnului ca era laptele rece si nu a tentat-o
Buluci nu te mai invinovati atata, daca sunt sigura ca l-ai protejat pe Simon cat ai putut. Nu o fi luat ceva de la tati?
Noi facem rapelul la 1 an si 5 luni daca l-a facut pe cel de la 7 luni.
felicia74 spune:
Vad ca voi dati copilasilor banana bucata intreaga, eu nu pot ca Ilinca e face pasta, o intinde in toata casa si nu mai mananca nimic Alte fructe le papa asa, numai sa fie mai tari.
Simona si Patricia e mai bine, uraaa, asa mai merge
Monica Columbeanu asta e, poate o sa realizeze ca e mamica si tb sa se poarte ca atare cand o fi acasa singura cu bebe. Sau poate nu! De bibe nu o acuz, mie mi-a venit laptele abia a treia zi dupa ce am nascut, acum ce sa faca sa tina copilul flamand?
Silvia of, saraca de tine Mai dar ce i-a venit dr sa-i faca 2 vaccinuri odata?
Madutza brabo-bravo, a venit tati! Ce v-a adus?
Ce ma distreaza polemicile presarate cu Hmmm, sper sa aiba efect pajistile astea