Colectia de toamna-iarna 2005(117)
Raspunsuri - Pagina 8
ilenutza spune:
da, detergentul se gaseste la orice supermarket!
Madau - si a mea tot de 2 ore are programul, dar trec rpd.!
Oare sunt altele care au progr. mai scurt? nici nu m-a interesat sincersa sa fiu.oricum asta bosch arata cel mai bine dintre toate, facuta in germanica, deci ...
Ile 15 si Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1365dbc0fb60f4c8cb0a71&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Victorash
simona dragusin spune:
Pupam Simonelul cel frumos,sa-i treaca burtica!
NOKI,LAVI,multumim de aprecieri la adresa Patriciei
Lavi si noi sintem de parere ca trebuie sa-i spunem de mica.
Cit despre fratior(pe care eu il vreau de fapt,surioara!),nu ne-am hotarit inca.
Doar cochetam cu ideea..
In orice caz,in conditiile de fata nu mi-as dori sa ramin insarcinata!
Adica nu vreau nici o minune de genul asta in viata mea!
Clar bb2 as prefera sa fie tot adoptat!
Pt ca o iubesc prea mult pe Patricia si nu vreau sa simta niciodata vreo diferenta din partea cuiva!
Si de cind o am,ma simt cea mai fericita si norocoasa mamica!
Acum mai ramine sa ne adunam destul curaj sa incepem iar lupta cu birocratia si mafia..
FELI,Patri a fost bine tot timpul!Doar idioata de dr. vroia sa o infunde cu antibiotic...
pisi-si-boscu spune:
Buna fetelor !
Nu pot sa nu intru astazi, desi am incercat sa ma abtin cat am putut, mai ales ca miroase infiorator a iaurt cu floricele... Nu pot sa nu intru pentru ca e vineri, si m-a luat asa... o blegeala teribila.
Nu pot sa inteleg deloc cum naiba se mai fac atatea "reguli" si carti de crescut copii cand fiecare copil are ALTA reactie. Adica ma sfatuiesc si eu cu mamicile, imi zice una: eu fac asa, sigur ca o sa fie nu stiu cum, alta zice, nu, am citit eu ca si la al meu copil... etc. Imi chinui copilul de doua zile pe tema asta si mi-e si mila de el. S-a umflat ca un balon, i-am dat fel de fel de porcarii, ma mai iau si dupa tembela de asistenta de la gradinita si il chinui ca pe hotii de cai, in final, tot ca mine a fost bine.
Ii iese o masea bietul copil, nu naste !
Nu zic ca disperatul de medic credea ca are iar oreion...
Hai sa va zic una buna,povestita de o colega, ca m-a amuzat amintindu-mi de testul Dienutzei.
Face fata ca toata lumea, sex protejat. Si ca la multe femei care se streseaza din te miri ce, ii intazie ciclul. Se perpeleste ea vreo saptamana, se hotaraste sa isi cumpere un test. Dimineata ( asa ii zisese farmacista, neaparat dimineata!! ) se duce fata la baie, face pipi intrun paharut de plastic din acelea de unica folosinta ( cica tine unul pe chiuveta din care bea barbasu apa cand se spala pe dinti ) si nu stiu cum face ( mi-o si inchipui facand yoga pe WC ) ii cade testul in wc. Disperata, lasa paharul cu pipi pe chiuveta( vorba ei, la ce emotii avea neam sa mai vina vreun pipi pana la pranz), fuge la farmacie sa ia alt test, acasa, surpriza! Paharul gol, pipi ia-l de unde nu e.
Intreaba pe barbasu ce a facut cu lichidul din pahar, la care ala senin ii raspunde ceva de genul " l-am aruncat, normal, ce-ti veni sa pui suc in paharul meu?! ".
Crede ca se spalase deja pe dinti...
Nici nu i-a mai zis si nici n-a mai facut test, ca de emotie i-a venit intarziatul...
Pisi mamica lui Boscu' mic de aproape 6 ani !!!!
lavi02 spune:
Bulucel sanatate multa lui Simon! Da-i sa bea cu taraita, chiar daca lui ii e sete si vrea mai mult.
Si nu-i da nimic 2 ore dupa ce varsa, sa se odihneasca stomacelul.
Of, of!
corap spune:
intru si io putin sa-mi vars amaru'...
piticu indesat cu novocalmin, nurofen si eferalgan, febra cat cuprinde - dimineata avea tot 39,4, acum la culcare avea 38,6.
nu mai vrea sa inghita nici un siropel, asa ca o sa trec la eferalgan varianta horror - supozitoare . ca nurofenul il inghesui io printre dintii lui inclestati.
sunt cam stresata si din cauza asta o sa devina un alintat - acum mananca numa ce vrea el - azi dimi a mancat un senvis cu unt si sunca de curcan, ca numa asta a vrut, a inceput iar sa manance hartie . in afara de febra nu are nimic, e vioi (bine, un pic molesit da e de la medicamente) si chiar nu inteleg de ce nu-i scade febra, macar asa, putin
in schimb n-a mai pus gura pe lapte de ieri dimineata, nici pe iaurt, nici fagaras n-a vrut, chestii care ii plac in mod normal. eh, o stii el ca laptele creste febra :(.
acu va las, ma duc sa ma culc ca azinoapte n-am prea dormit, si cand am adormit am visat tampenii, de parca eu as fi avut temperatura crescuta. (am visat ca ieseau hainele din sifonier si unele ma mangaiau si altele ma bateau - pesemne ca astora din urma le eram antipatica)
pupici
ps: vecinica silvioara daca nu-i scade la 38 - max. 38,5 febra pana maine dimineata ii dau ab... ca nu ma mai tin pe mine nervii. de unde naiba sa fi luat viroza ca io nu l-am mai scos de duminica afara din casa, nici io n-am iesit, ta-su n-are virozati la serviciu. ihhhhh, macar de-as sti de la ce e, da' la plamani nimic, nasu' e desfundat si nemucios, gatu' nu e rosu, pisu nu miroase.
of, naspa prima boala a copilului .
sanatate la stefanut supervaccinat
salutari la mamici, bebici, burtici etc
c & andrei-ardei 14 noiembrie 2005 & cireshik anais dpn 05.05.07
madau spune:
Am culcat monstrul...bai nene are un talent deosebit de a scoate totul de prin sertare, dulapuri, mi-a scos de 2 ori sosetele si chilotii din comoda, si i-a intins prin toata casa, cratiti, oale, muta scaunele...e dezastru..nu se mai poate. Strang intr-una si tot degeaba..parca n-as fi miscat un deget.
Dupa modelul Noki...va invit sa vedeti cum arata camera si patul dupa ce a trecut "taifunul" Mirunici
Scuzati calitatea pozelor..sunt facute cu tel.
Pisi , bine ca nu pusese suc peste el si sa-l bea cu totul
Pana acum n-a mai facut kk..cred ca e de bine, vedem cand se trezeste.
Ma duc sa fac clatite ca mi-e o pofta de mor...va trimit si voua cateva..virtuale
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
crissy77 spune:
Fetele, multumesc de incurajari. Din fericire nu a patit numica. kk e normal, ea e vesele, se joaca, nu a vomat. Multumim lui Dumnezeu. Nu am dormit aproape deloc de grija. In schimb mie mi-a fost un pic rau (rusii).
dordia, laptele era acrit nu prins. Dupa ce am gustat mi-a ramas un gust nasol in gura. Norocul nostru ca nu i-am pus prea mult, vreo 40-50 ml.
Tocmai a cazut Elise de pe patul nostru. Era in picioare pe el si alerga. Nu a plans mult ca am pus-o sa deschida lumina. Ca sa fie meniul complet, azi facem si vaccinul de 1 an.
Cris, eu am facut ieri biscuiti si au iesit foarte buni. O sa trimit link la reteta cand o voi scrie.
Catutza, voi scrie reteta pe alt site si apoi pun link.
meems, tinem pumnii sa fie ok.
Bic, urat mirositor face si Elise. Din cauza a ce mananca: oua, carne. Parerea mea. Eu nu cred ca are ceva la stomac. Dar daca zici ca e si moale... nu stiu. Poate iti raspunde cineva care se pricepe.
Simona, schimba dr. idioata!
madau, noi am cazut din pat de-adevaratelea. Adica Elise. Of, si voi experiente cu lapte de cand haul si paraul? Sunt de acord si eu cu Dienutza, de la rece s-a stricat la burtica.
Columbeanca nu alapteaza???????? Eu am vazut reportajul de cand era inca in spital si se lauda ca a incercat sa alapteze si chiar i-a reusit...
dienutza, mi s-a facut pielea de gaina... Asa impresionat a fost sotul la aflarea vestii? Al meul m-a luat in brate si m-a intrebat nerabdator: cand dam vestea?
Buluci, of, of... Sanatate multa.
Felicia, hi, hi. Asa face si Elise daca ii las biberonul. Dar de cele mai multe ori nu bea singura ca s-a lenevit. Asa ca dupa ce ii dau sa bea, il iau si il pun intr-un loc in care sa nu ajunga.
Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.
Madutza10 spune:
Buluci ,sanatate lui Simon ,al meu a patit asa acum citeva zile ,a varsat de 2 ori si gata ,fara febra si alte complicatii!!DTP-ul la un an il facem noi!
Feli,.vreau sa-i fac IgE -urile sa nu cumva sa aiba astm ,avem in familie si poate mosteni ,are si nepotica mea !
Tati ajunge abia maine seara ,deocamdata i-a gasit doar piticului o pereche de adidasi frumosi ,restu' le cauta in Austria la intoarcere!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
Noki_Lara spune:
Asa....sa va prezint ultima joaca Sarareasca: navigatul prin camera!!!
Lavi- ups..asa cred si io, fix-fix ca si tine![emoticon care rade si plange deodata]!
Corapino- Sarah a avut acum vreo 3 luni jumate o asemenea viroza numai cu febra, dar a trecut a doua zi dupa antitermice. ceva nu e chiar ok daca u trece deja de 3zile.Sanatate Ardeiului!
Madau- slabutz...cu dezastrul. Cu lipsa de kk, good news!
Bulucel- sanatate infinita micutului! Stii ca mai nou tot timpul la tine mi-e gandul. Pai si normal, dacainvatz depre stivele de petrol de la Baku..si diverse altele.. centrale de energie electrica etc. traisca geografia mondiala!
pisi- tare de tot faza cu pipi-ul!
feli- fetitza Columbenilor are deja 9 zile!!!!Deci trebuia sa-i vina laptele de o suta de ori pana acuma!
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
pisi-si-boscu spune:
Mai fetelor, columbeanca era si ea la TV. Trebuia sa imbrace copilul cumva, cat mai sucar, nu? In plus, parca nu o vad eu pe ea alaptand copilul toata ziua...
Pisi mamica lui Boscu' mic de aproape 6 ani !!!!