Colectia de toamna-iarna 2005(117)
Raspunsuri - Pagina 9
felicia74 spune:
Noki pai ce-ai vazut aseara nu era inregistrare? Daca nu e alta poveste...
Negara ce bine arata biscuitii! Astept reteta!
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
Noki_Lara spune:
Aseara a fost transmisiune live de la Snagov. iri la Bi la Nasul si Moni acasa langa bebitza. Care de cate ori oracaia putin - rar, ca e fff cuminte, o indopa instant cu lapte din bibe!
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Madutza10 spune:
Am vazut si eu emisiunea lu' Nasu' aseara ,mi s-a parut aiurea ca la ora aia cind trebuia sa doarma era in blugi si incaltata cu pantofiori.Oricum pt. filmare era Monica linga fetita ,ca noaptea ati vazut ca are bona grija de ea ,o hraneste s.a.m.d,in felul asta mai fetelor as face si zece copii ...
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
Hildegard spune:
Madau, astept clatita. Una singura vreauLe faci si cu nutella sau numai cu dulceata? pui si frisca deasupra. Gata, destul, nu...simple ce mai....
Crsitinanegara, sper c anu s-a lovit rau! Trece!
Noki, si noi avem, piscina de aia dar e mai mare.....frumosa mobila!Am ascuns-o ca Steff face prapad in casa daca o vede. O ducem la tara si in vara pun apa in ea si il pun pe steff sa se balacerasca. Acum o mai folosesc si in vana pe post de cada
Nu stiu, dar eu nu o vad pe Monika alaptand asa dessss. n-am nici un drept s-o judec, doar imi dau cu parerea. Mai, dar cu cat curaj....a zis:"facem si pe al doilea imediat"
Steff papa imediat piure dde cartof in care am taiat si patrunjel asa marunt cu baghete de peste + 1 piersica compot. Azi fara supa.
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni
Hildegard spune:
Aoleu, Mada, are bona? No bine merci. asa si eu as face la copii
E bine de ea....
Setff ma innebuneste cu geepul lui. Prin toata casa merge cu el...(masina de jucarie).
de-ale gurii
Madutza10 spune:
Hilde ,pai la sarcina care a avut ea si in conditiile in care bona se trezeste noaptea si o hraneste ,schimba ,leagana iar tu-ti faci somnu' de frumusete ,n-ai mai face inca unu?Plus ca nu face mincare ,curatenie ca are angajati pt asta.
Mi-e pofta de ceva bun ...Chiar ma uitam mai devreme cu sormea la deserturile facute de tine si salivam p'aici ,da-mi si mie te rog o reteta buna si simpla ,ca vaz ca esti experta!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
Hildegard spune:
Mada, pai ultima care e cu visine. E simpla si foarte gustoasa, fara crema. Poti pune ananas in loc de visine.Sau daca vrei sa nu coci faci prajitura bavareza cu piscoturi e tot acolo. Oricum la un nou capitol de acolo pe prima pagina o sa pun linkurile la fiecare prajitura, ca asa sunt imprastiate.
uite: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=86608&whichpage=18
de-ale gurii
cristinamh spune:
nu alapteaza mai columbeanca, ca i se lasa tzatzele de fotomodel
chiar isi imagina cineva ca nu-si ia bona?? altfel cum mai arata ea fresh pt filmare?!?! as pune pariu... noroc cu astia cu camerele, ca mai sta si ea pe langa copil, altfel nu cred. deci, nu spala, nu calca, nu face curat, nu sta noaptea langa copil, nu alapteaza. ce face?!?! se REFACE!! pai asa da... sa tot faci 2 copii intr-un an de zile!
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
madau spune:
Ia clatita neamule.....poftiti va rog, la fiecare cate o clatita aburinda!!!!
Hilde...avem de toate...cu Nutella, cu gem de caise, capsuni si visine...fara frisca insa. Da' putem face cu inghetata
Cobor pana la farmacie sa-i iau borcanas Mirunei, apoi incepe marea aventura, sa vedem daca si reusesc sa-i dau sa-l manance.
Chiar vroiam sa mai intreb ceva, nu stiu daca s-a mai discutat.. da careva Oscillo la copil??? Cat si cum????
Fug, va tin la curent cu operatiunea "hranirea monstrului kkcios"!
Aaaa, si apropo de MONI..cum sa nu faci copii pe banda rulanta in conditiile in care bona se trezeste noaptea, ii da papa, il schimba, il leagana, menajerele fac mancare, curatenie, etc..iar tu stai si te uiti la TV, sau citesti. Faci vreo 3-4 rapid....vezi cazul Victoria Beckham
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
cristinamh spune:
draga mada, esti chiar sadica cu clatitele!!! io n-am nici un ou in casa, nici daca vreau n-am cu ce sa fac. in schimb am lapte, da' nu se pune...
salivez de-mi vine rau aici, nu-i frumos sa faci sa pofteasca mamici-vacutze!!! o din partea mea!!! mai ales ca-s antitalent la prajituri... acum stau sa ma rog de tati sa-si faca mila si sa-mi aduca niste amandine.
fi-mea sta si vorbeste cu animalele de prin carti. pisica o incanta cel mai tare. sia vem iar pe covor intins tot sacul cu plusuri. spr in 2-3 zile sa se plictiseasca de ele!
ma duc sa pregatesc pui cu cartof... sper sa pape!
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003